Login / Join
Valorant

Vapenmeta i Valorant 2023: Vilka vapen styr spelet?

Valorant-vapen är den viktigaste delen av spelen, som händer med alla pistolspel. Oavsett det liknar Valorant inte något spel du har spelat tidigare tack vare hur det integrerar varje agents förmågor till de vapen du har.

I likhet med vad som händer med andra Riot Games-utgåvor som League of Legends, balanserar balansteamet nerfs och buffs dessa vapen då och då för att göra spelet mer intressant och anpassa det till de nya förändringarna. Det skapar en meta av de bästa agenterna och vapnen i spelet.

Om du spelar Valorant ofta och vill komma till en högre rang när den nya lagen kommer, måste du förstå metan och använda den till din fördel. Människor som ignorerar det kommer aldrig att klättra på den rankade stegen.

Vi är här för att berätta för dig om alla vapen som för närvarande finns i metan för att du ska vinna fler matcher och nå ditt Elo-mål. Kom ihåg att detta kommer att ändras när en ny patch kommer, så håll koll på de senaste balansförändringarna för att hålla jämna steg med metan.

Vandal

Vandal är ett av de klassiska Valorant-vapen som spelare älskar att använda. Även nybörjare vet hur effektivt det är. Varför är detta vapen så effektivt? På grund av dess höga skadeeffekt och noggrannhet. Du kan använda det som ett dödsvapen med ett skott i huvudet, och det gör det roligt att spela.

En av de största fördelarna med att använda det här vapnet är att det är bra för både långa och korta avstånd, vilket gör det till ett av de mest kompletta och balanserade vapnen i spelet. Förvänta dig att det fortsätter att vara ett bra val i andra korrigeringar.

Fantomen

Om vi pratar om vapen som är roliga att spela med, får vi inte glömma Phantom. Detta gevär har en hög eldhastighet och precision, och det är den främsta anledningen till att människor älskar att använda det. Dess ljuddämpade läge är perfekt för högre ELO där smygande spel är viktigt.

Det gör mindre skada än Vandal, men det kompenserar för det med sina extra funktioner och snabbare eldhastigheter. Phantom är dödligt effektiv i närstrid, så vi rekommenderar att du håller den nära dina fiender när du använder den.

Operatör

Det är inte många som gillar att spela med prickskyttar eftersom de kräver en högre nivå av skicklighet, men när du väl har lärt dig att använda dem kan du bli en mycket bättre spelare än tidigare. Operatören är ett prickskyttegevär som nästan alltid finns i Valorant-metan. Du kan koppla en runda mot alla fiendens medlemmar om du vet hur du använder det här vapnet.

Det bästa med operatören är att du kan använda den för att låsa hela delar av kartan, vilket gör det mer utmanande för dina fiender att trycka eller hålla en vinkel. Du kan använda det oavsett vilket spelläge du vill spela.

Spectre

Även om de inte är lika populära som helautomatiska gevär är maskinpistoler ett utmärkt val för spelare som ser fram emot att köpa ett prisvärt alternativ i det tidiga spelet. Om det är vad du vill ha, köp Spectre.

Sheriffen

Revolvrar är ett av de bästa vapnen du kan välja i ett pistolvideospel, och Valorant är inget undantag. När du väljer Sherif kan du döda alla fiender som kommer nära dig med ett skott. Det gör det till ett farligt verktyg för kortdistans <a href="https://www.youtube.com/watch?v=3l-t99toK80&ab_channel=ProGuidesValorantTips%2CTricksandGuides\" target="_blank">pros</a>. </p> <p> </p> <h3><strong>Ares</strong></h3> <p> </p> <p>Ares är det sista vapnet i den här listan över de bästa vapnen för meta. Detta lätta maskingevär har en hög eldhastighet och en stor magasinsstorlek, så att du kan använda det för att undertrycka dina fiender eller hålla vinklar. </p> <p> </p> <h2><strong> Förpackning upp </strong></h2> <p> </p> <p>Du bör inte spela med <a href="https://valorant.fandom.com/wiki/Weapons" target="_blank">vapen</a> som du inte gillar att använda, men kom ihåg att rätt vapen hjälper dig att klättra snabbare på rankningsstegen. Håll dig till tipsen du läser på den här sidan och nå ditt ELO-mål! </p>

Editorial Office
igitems