Login / Join

Vad vi vet om MMO:n League of Legends

Riot Games har äntligen bekräftat att ett LoL MMO är på gång. Här är vad vi vet om League of Legends MMO:

LoL-universumet har exploderat det senaste året eftersom Riot lagt till kortspel, autobattlers och "The Ruined King". Det finns till och med ett fightingspel för Runeterra-världen nu.

Detta innebär att det har nått en naturlig slutpunkt. Det finns ett massivt flerspelarspel online som utspelar sig i LoL-universumet!

Marc Merill är LoL:s grundare och teasade om planerna för MMORPG:et redan 2019. Bara 12 månader senare bekräftade Gregg Street, Riots vicepresident, officiellt att Riot Games höll på att utveckla den mest efterlängtade LoL-titeln någonsin!

Finns det ett datum för lansering?

Riot Games har inte gett folk något officiellt releasedatum för MMO:et League of Legends. Gregg Street sa dock att man arbetade med projektet och erbjöd jobbansökningar.

Därför är LoL-utvecklarna fortfarande i ett tidigt skede, även om vissa säger att Riot arbetade med projektet innan tillkännagivandet gjordes. Det skulle kunna föra upp spelets tidslinje en bit och sätta det som en lansering i slutet av 2023. Men vi tittar förmodligen på ungefär mitten av 2024 för att få se denna enorma LoL-titel. Att få tag på ett bra LoL-konto är ofta inte lätt, men det går att göra genom att köpa ett.

Vad vi vet om regioner för MMO:n

Det finns inga detaljer om vilka regioner som finns tillgängliga i LoL MMO, men Riot plockar för närvarande sina mästare från 13 namngivna områden, så vi kommer garanterat att se dessa i den nya titeln.

Du kan också få se mer civiliserade huvudregioner liknande Piltover, Noxus och Demacia. Fortfarande är fantasifulla territorier sannolikt avgörande och kan dyka upp som Shurima, Bilgewater och Bandle City.

Här är Runeterras 13 regioner:

  • Zaun
  • The Void
  • Freljord
  • Targon
  • Shurima
  • Skuggöarna
  • Piltover
  • Noxus
  • Ixtal
  • Ionia
  • Demacia
  • Bilgewater
  • Bandle City

Riot Games får bara välja några av dem.

Finns det en spelplan tillgänglig?

Det har ännu inte bekräftats att LoL MMO kommer att kopiera Runeterra, men de flesta skulle bli förvånade om det inte skedde. På så sätt kan spelarna navigera i fantasilandet genom att bege sig över regionerna eller genom snabba resor.

Vad vi vet om klasserna

Om Riot Games bestämmer sig för att hålla sig till samma design som andra förväntar vi oss att se många klasser eller yrken för att definiera varje karaktär. De tenderar att fokusera på standardtroper som trollkarl, helare och kämpe. Även om League of Legends är annorlunda faller champions in i liknande roller med viss variation.

Det finns dock inget sätt att veta om utvecklarna kanske bestämmer sig för samma klasser eller om de väljer något helt annat.

RPG Raids i LoL MMO

League of Legends MMO bör ha RPG-raids. Faktum är att Gregg Street erkände att slutspelsraiderna i det nya RPG är den viktigaste faktorn. Han sa att han skulle bli förkrossad om teamet inte levererade dessa strider.

Riot Games har dock inte avslöjat hur LoL-raiderna kan komma att se ut.

Slutsats

På det hela taget är det för tidigt att säga vad Riot Games kan komma att göra för LoL MMO. Du har lärt dig vad vi vet om MMO:et League of Legends och hur det kan komma att se ut eller kännas. Även om det borde vara likt andra, finns det inget sätt att veta förrän det är klart!

Metabeskrivning: Är du nyfiken på MMO:n för LoL? Här kan du ta reda på vad vi vet om MMO:n League of Legends så att du är förberedd på allt!

Editorial Office
igitems