Login / Join

Vad är Escape from Tarkov?

Om du är en person som som gillar actionspel kan Escape from Tarkov vara ett spel för dig!

 

Tid att fly från verkligheten

 

Flykt från Tarkov är ett historiedrivet, realistiskt, hardcore och actionbaserat onlinespel. Spelet är baserat i Norvinsk-regionen. Det utspelar sig under en tid av krigföring, där det råder stor panik och de flesta lokalbefolkningen har lämnat staden. Några få har stannat kvar och gör allt i sin makt för att överleva, förbättra sina levnadsförhållanden och hjälpa sina omgivningskretsar. Denna instabila situation har resulterat i bildandet av "Scavs". Dessa är lokalbefolkningen i Tarkov som har antagit ett brutalt sätt att leva. De har bildat farliga och farliga beväpnade gäng och planerar att dela upp Tarkov. Denna period definieras av girighet, konfrontationer, våld och vitsighet. De beväpnade männen är villiga att gå till extrema längder. för att få vad de vill ha, inklusive att mörda lokalbefolkningen.

 

Det här spelet är spelas från de legosoldater som överlevde den första omgången av konflikten, perspektiv. Spelarna får välja sida, antingen BEAR eller USEC. När en sida har valts måste man ta sig ut ur Tarkov. Några komplikationer som upplevs på vägen är bland annat:

 

-              Skärning försörjningskedjor.

-              Stad gränser som förseglats av rysk militär och FN.

-              Förlorat kommunikation med det operativa kommandot.

 

Dessa harsh förhållanden innebär att du måste välja hur du ska överleva och hur du ska hitta din väg. ut ur kaoset.

 

Vad man kan förvänta sig

 

Vissa saker som du bör veta är att kan förvänta dig att uppleva är:

 

-              A berättelsebaserat spel som kan spelas i flerspelarläge. Du får uppleva resan tillsammans med dina vänner.

-              Multiple områden att utforska. Spelet utspelar sig i olika miljöer, vilket ger en mängd olika möjligheter. stor variation. Platser inkluderar Tarkov stad, militärbaser, kemiska fabriker och medborgarblock. Spelet erbjuder också olika tider på dygnet och olika väder. förhållanden.

-              Den möjlighet att avslöja hemliga platser. Du kan upptäcka dolda lagerlokaler, anläggningar, kontor och lager.

-              Vinst tillgång till viktig information och varor som kommer att hjälpa till med att förstå den nuvarande situationen i staden.

-              Uncover alla mysterier, bilda allianser med före detta fiender, ändra din handlingsplan, och viktigast av allt, fly från Tarkov!

 

Live Through upplevelsen

 

Den ultimata spelupplevelse innebär att du måste:

 

-              Vänta uppmärksamhet på din karaktärs hälsa.

-              Interagera med din omgivning på lämpligt sätt.

-              Handtag ditt vapen som om du gjorde det i verkligheten.

-              Expandera din taktik och dina förmågor. Använd strategi.

-              Control din karaktärs handlingar.

 

Tid att slåss för ditt liv

 

Det är dags att lägga dina färdigheter på prov. Om du dör förlorar du alla föremål som du hittade och tog. Se till att du har din utrustning och dina vapen, renat vatten och matransoner. Organisera dig och förbered dig. Det kommer att finnas fallna fiender, vänner som förråder dig och främlingar som hjälper dig. Är du redo för den ultimata kamp för överlevnad? Det finns ingenstans att gömma sig, gråta eller skrika.

 

Allt du behöver göra är att komma ut levande!

Editorial Office
igitems