Login / Join
Skull and Bones

Utforska Skull and Bones vidstrÀckta hav: En guide till alla kartregioner

Skull and Bones, Ubisofts senaste Àventyr med pirattema, erbjuder spelarna en enorm öppen vÀrld att utforska, fylld av faror, skatter och sjöslag. Inspirerat av succén med Assassin's Creed IV: Black Flag bjuder det hÀr spelet in spelarna att erövra Indiska oceanen och slÄss mot bÄde AI- och spelarkontrollerade pirater. Med en karta som strÀcker sig över 625 kvadratkilometer Àr det viktigt för alla blivande pirater att förstÄ de olika regionerna. HÀr Àr en översikt över de kartregioner du kan utforska i Skull and Bones.

Den röda ön

  • Plats: Centrala regionen, liknar Madagaskar
  • Egenskaper: UtgĂ„ngspunkten för alla spelare, med Sainte Annes pirathĂ„la och militĂ€rbasen Fort du Lys. Det Ă€r ett viktigt handelsnav mellan öst och vĂ€st, med 3 huvudfraktioner, 8 utposter och 10 bosĂ€ttningar.

Afrikas kust

  • Plats: VĂ€stra regionen, som pĂ„minner om landskapen i Moçambique, Tanzania, Kenya och Somalia
  • Egenskaper: Detta vidstrĂ€ckta omrĂ„de har ingen Pirate Den men innehĂ„ller militĂ€rbaserna Grand-Fort och Fort-du-Bout. HĂ€r finns 2 huvudfraktioner, 8 utposter och 9 bosĂ€ttningar.

Ostindien

  • Plats: Östra delen av kartan, som speglar Singapore, Malaysia och Kambodja
  • Funktioner: PirathĂ„lan Telok Penjarah ligger hĂ€r, omgiven av de flesta militĂ€rbaserna i spelet. Denna region kontrolleras av 2 fraktioner, med 11 utposter och 8 bosĂ€ttningar.

Det öppna havet

  • Plats: Representerar Indiska oceanen, som förbinder Afrika med Östasien
  • Egenskaper: Den hĂ€r enorma vattenmassan domineras av den farliga Rogues-fraktionen och har 6 utposter men ingen PirathĂ„la eller bosĂ€ttningar, med tonvikt pĂ„ marin utforskning och strid.

Framtida expansioner

Den norra delen av kartan Àr fortfarande lÄst, och Ubisoft lovar att den ska avslöjas i samband med lanseringen av hela spelet den 16 februari 2024. Den kommande expansionen förvÀntas tillföra Ànnu mer djup och utforskningsmöjligheter till den redan expansiva vÀrlden i Skull and Bones.

Skull and Bones utmanar inte bara spelarna med sina uppslukande sjöstrider utan bjuder ocksÄ in dem att navigera i sin massiva vÀrld, fylld av hemligheter att avslöja och territorier att erövra. Oavsett om du bedriver handel, utkÀmpar episka strider eller utforskar okÀnda vatten erbjuder varje region unika möjligheter och faror. I takt med att spelet fortsÀtter att utvecklas kommer ocksÄ strategierna och Àventyren i dessa vatten att göra det.

Editorial Office
igitems