Upptäck nya områden i Genshin Impact: Tips och tricks

Genshin-spelare kan låsa upp flera områden, men det kan vara knepigt om de inte vet vilken väg de ska följa. Lyckligtvis är vissa platser inte utmanande och har inte alltför många förutsättningar.

Det finns nya områden i Sumeru-regionen, och de är en annan del av denna långa öken. Men till skillnad från det mesta du ser på den stora röda sanden har de nya områdena en ödemark och en oas.

I andra fall kanske spelare inte har låst upp Enkanomiya, som ligger begravd i djupet av Inazuma-regionen. För att komma åt den måste du också följa en rad steg.

Den här artikeln kommer att vägleda dig genom att upptäcka tre olika områden i Genshin Impact. När du har läst klart kommer du att vara redo att spela och njuta av upplevelsen, så läs vidare!

Få tillgång till Gavireh Lajavard

Innan du låser upp Gavireh Lajavard måste du få tillgång till alla Sumeru-områden. Det finns inga hemligheter när det gäller att göra detta: det är en region på en öppen plats, så du kan gå dit och utforska.

Den första delen av Sumeru-regionen i Genshin ligger i nordvästra delen av Hadramavethöknen. Om du fortsätter att gå i samma riktning kommer du att befinna dig på en väg till Gavireh Lajavard.

Du kan snabbt identifiera stigen eftersom den är mycket enkel, och när du går vidare kommer du att se en ljusröd fyr som signalerar Staty of the Seven.

När du följer stigen och korsar några dalar kommer du fram till platsen. Interagera med den och du kommer att låsa upp Gavireh Lajavards detaljerade karta, så njut av den.

Upptäck Farakhkerts rike

Farakhkerts rike är ett annat Sumeru-område som många Genshin-spelare inte har upptäckt ännu, och det ligger öster om Gavireh Lajavard.

Att nå det är oerhört enkelt om du hittade det föregående. Du behöver bara gå österut.

Du kommer troligen att hitta Farakhkerts rikes staty av de sju mycket snabbt. Det finns dock en hake när det gäller att komma fram till platsen: en gigantisk mur skiljer den från Gavireh Lajavard, och det krävs mycket uthållighet för att klättra hela vägen, vilket gör processen mycket utmanande för vissa spelare.

Men få inte panik. Om du har nått den bör du återvända till Molten Iron Fortress Domain, som du förmodligen hittade i Statue of the Seven när du nådde Gavireh Lajavard.

När du kommer dit, klättra upp ovanför den och gå mot nordväst. Du kommer att kunna cirkla runt den gigantiska murens början.

Det är en brantare och längre väg än när du gick till Gavireh Lajavard, men du kommer att kunna klara det eftersom det inte är så utmanande.

Efter ett tag kommer lila och grön flödande energi att möta dig på himlen och signalera din ankomst till Farakhkerts rike.

Låsa upp Enkanomiya

Först måste du slutföra uppdraget "Det stilla vattnets flöde." Om du inte har gjort det ska du göra det nu och sedan återvända och följa resten av knepen.

Uppdraget låter dig låsa upp Watatsumis hjärta, och för att aktivera det behöver du inte träffa några NPC:er eftersom de automatiskt dyker upp efter att du har slutfört det.

Du måste då hitta Tsuyuko, som är bredvid Sangonomiyas port för teleportering. Följ med henne till den plats hon anger, så berättar hon om Sigillerna och ditt nästa mål.

Efter det måste du gå till olika platser för att samla sigill och låsa upp altaren. Du kan få den första genom att teleportera till den närmaste platsen högst upp på Sangonomiya och sedan gå till den specifika punkten.

Du måste dock vara försiktig eftersom monster väntar på dig. Se till att du vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder och är redo att slå dem.

För att få den andra Sigillen måste du bege dig till Watatsumis hjärta och gå tillbaka till den plats där du hittade nyckeln till det måndränkta djupet, vilket du borde ha gjort i ditt tidigare uppdrag.

I det här steget måste du också slåss, men du kommer att slåss mot Fatius. Därför måste du se till att du också ger allt.

När du har de två sigillerna måste du gå till två nya platser för att låsa upp altaren. Du kommer inte att behöva slåss under denna process, så oroa dig inte - bara gå vidare och gör det.

Slutligen, återvänd till Tsuyuko för att se dialogen, och hoppa sedan in i mellansekvensens sifon. Den teleporterar dig till Enkanomiya, så grattis! Om du vill kan du ta chansen att slutföra uppdraget genom att gå till teleporteringspunkten.

Viktiga lärdomar

Genshin Impact är ständigt under utveckling, och det erbjuder ofta spelare nya uppdateringar, som inkluderar fantastiska innovativa områden som du kan upptäcka och utforska. Eftersom det finns så många alternativ, ta dig tid att njuta av din spelupplevelse och ha kul.

Du kan alltid välja att låsa upp ett område och inte de andra, så beslutet är helt upp till dig. Det viktiga är att du har roligt medan du spelar!

Editorial Office
igitems