Login / Join

Uppdatering av Apex Legends Ranked

Uppdateringen Season 14 för Apex Legends syftar till att förbättra spelet avsevärt. Vi har information om Battle Pass-modifieringar, Legends och vapenbuffs och nerfs som kommer i den nya säsongen, och utvecklarna genomför en efterfrågad uppdatering av livskvaliteten.

Överlag innehåller patchnoteringarna även information om ändringar av ranked-läget, vilket fansen har krävt sedan säsong 13:s besvikna Ranked Reloaded-avsnitt. Här är alla justeringar av Entry Cost, Kill RP och resultaten från säsong 13 för Apex Legends Ranked Leagues.

Vad är Apex Legends-rankarna?

Vi kan säga att det kan vara väldigt roligt att spela Apex Legends. Battle royale har mycket att erbjuda för den avslappnade användaren, oavsett om du försöker träffa Octane jump pad trick shots eller ägnar dig åt en oordnad metod med begränsad tid. Det innebär dock inte att tävlingsspelare, särskilt de som är intresserade av Apex Legends rankning, har hållits i skymundan.

Ett av de bästa battle royale-spelen som finns har ett rangordningsalternativ som testar din favoritlegends mästerskap snarare än att bara låta dig leka med deras ultimata. Det finns sju rankningsnivåer i Apex Legends, där Bronze är den lägsta och går upp till Apex Predator. Nya spelare kommer till en början att tilldelas Rookie-rangen, som inte har några rankingpriser och som kommer att vara giltig under säsongerna 13 och 14.

Denna förändring kommer att träda i kraft under säsongerna 13 och 14 för att korrekt placera nya spelare i följande klasser och ge dem en möjlighet att vänja sig vid Apex Legends rankade lägen.

Ändringar i Apex Legends säsong 14 för rankade spelformer

  1. Inträdeskostnad

Först har Respawn Entertainment valt att göra ännu en justering av säsong 14:s inträdeskostnad för Ranked i Apex Legends. I säsong 13 ändrades inträdeskostnaden för den andra delningen, där utvecklarna sänkte den. Inträdeskostnaden kommer att öka med fem för alla divisioner i säsong 14. Det verkar som om utvecklarna går tillbaka på denna ändring.

  1. Kill RP

Inställningen Kill RP i Apex Legends säsong 14 kommer att ändras härnäst. Kill RP har blivit mindre vanligt sedan de betydande ändringarna av rankingen i säsong 13, och ändringarna av rankingen i säsong 14 är avsedda att kompensera detta.

Som ett resultat av utvecklarnas beslut att ta bort "minskande belöningar vid elimineringar" kommer spelarna inte längre att acceptera mindre RP för kills som inte resulterar i en hög placering. Detta bör öka det värde som läggs på Kill RP och resultera i en mer konkurrenskraftig upplevelse.

  1. Återställning av rang

Spelare kommer att få sin ranking nollställd med sex divisioner, vilket innebär att om du var Platinum I kommer du att reduceras till Gold II. Programmerarna bekräftade även rangåterställningen och noterade "ingen förändring".
För att snabbt komma tillbaka till din ursprungliga placering rekommenderar vi att du överväger vår säkra boosting-tjänst.

Vad är Apex Legends rankade belöningar?

Efter varje rankad säsong fördelas rankingbelöningarna i Apex Legends beroende på hur bra du presterat. Den mest eminenta rang du fick under den säsongen ger dig berlocker, dykspår eller märken.

Slutsats

Det är allt du behöver veta om uppdateringen av Apex Legends rankade säsong. Rankingen är toppen av konkurrensen för spelare, oavsett om de är Seer-experter eller glödande Loba-anhängare.

Editorial Office
igitems