Login / Join

Tips för att spela PUBGM

PUBG Mobile och Call of Duty: Mobile är de två mest omtalade battle royale-spelen just nu, och det är lätt att förstå varför. Båda spelen riktar sig till mobila spelare som vill ha en battle royale-upplevelse.

Med de här hjälpsamma tipsen kommer du att spela PUBG Mobile på nolltid.

Ställ in inställningarna först

Om du inte har pysslat lite med inställningarna kan du inte förvänta dig stora vinster. Grafiken kan optimeras för en laggfri upplevelse, Aim Assist kan aktiveras och gyroskopet kan användas. Att växla mellan tredjeperson- och förstapersonslägen gör dessutom upplevelsen mer användarvänlig. Storleken och positionen på kontrollerna kan också justeras, vilket bidrar till att hålla spelandet smidigt. Håll koll, och eldinställningarna på detta är valfria; att slå på det kan dock ge dig vissa fördelar.

Träna innan du hoppar in i rangspel

Träningskartan som tillhandahålls av spelen är ett utmärkt ställe att börja om du är nybörjare. Du kan prova ett brett utbud av vapen och fordon, finslipa dina körkunskaper och lära dig några strategier som hjälper dig att vinna stort.

Strategi är allt

Precis som i Fortnite är det även i Pubg viktigt att ha en plan eftersom det är viktigt att ha en bra strategi i alla battle royale där vinnaren avgörs av en liten grupp spelare som måste samarbeta för att hålla sig vid liv. Innan du hoppar ut på kartan bör du ha en strategi på plats. Undersök de områden på kartan där man kan hitta mest byte och de områden som utgör den största faran. Du skulle ligga steget före i spelet redan från början.

Använd hörlurar

Att spela spelet med hörlurar är ett bra sätt att få ut det mesta av upplevelsen. PUBG använder riktningsljud som många andra spel, och hörlurar hjälper dig att identifiera fotsteg, skottlossning och andra ljud.

Var en lagspelare

När du spelar ensam känner du dig som en hjälte, och du hoppas alltid på att få fler kills på det sättet. Detta är dock inte den bästa strategin för att vinna spelet. Du har större chans att överleva om du håller dig till dina lagkamrater. De flesta spelare kommer att hjälpa dig om du kommunicerar med dem och hjälper dem om de blir skadade. Om du har en röstchattfunktion kan det vara till hjälp att dela den med de andra medlemmarna i ditt lag. Håll dock utkik efter irriterande och stäng av dem.

Engagera dig när du har överlägsna fördelar

Ibland tenderar vi att engagera spelare som vi kommer att stöta på. Detta är ett stort misstag som du bör undvika. Engagera endast spelaren när du vet att du kan vinna sammandrabbningen eller bli nedslängd.

Använd terrängen

Terräng kan döda dina fiender eller användas som ett gömställe. Vissa redskap i kombination med landskapet kan användas som kamouflage mot fienden, särskilt om du bär guile suites.

Njut av spelet

Det viktigaste att göra när du spelar spel är att njuta av det. Det är anledningen till att vi spelar spel i första hand. Var inte giftig. Undvik att förbanna spelare även om de inte är vänligt inställda till dig. Höj i stället deras moral genom att säga något trevligt till dem. Ett motiverat lag kommer sannolikt att vinna.

Om du gillade Pubg kommer du definitivt att gilla EFT, kolla in vår nybörjarguide för att få en bättre chans i Escape from Tarkov!

Editorial Office
igitems