Login / Join

Problemlösning av uppdateringsproblem i Rocket League

Oavsett om du gillar att spela rankade matcher eller vänskapsmatcher är Rocket Leagues onlineläge ett av de mest populära i spelvärlden.

Tyvärr medförde den senaste Rocket League-uppdateringen en del anslutningsproblem. Många spelare har problem med att ansluta till spelets onlineläge, eller så börjar de lagga när de redan spelar.

Det här problemet kan bli riktigt jobbigt om du spelar en rankad match eller en turneringsmatch. Vi är här för att hjälpa dig att lösa det här problemet.

Vilka är de vanligaste anslutningsproblemen som spelare har haft sedan den senaste speluppdateringen?

Du kan börja få anslutningsproblem när som helst under en match eller innan den ens har börjat. Om problemet dyker upp medan du spelar kommer du att få hög ping under matchen.

Låt oss säga att du brukar få ungefär 20-25 ping när du spelar på din regions servrar. Om pinget stiger till 30 eller 35 kan det bero på ett problem med din internetleverantör eller husanslutning.

Om du nu går från det till ett konstant 80 ping kan problemet vara större än så, särskilt om det förblir så hela tiden. Det är vad som händer Rocket League-spelare nu. Naturligtvis kan du inte spela bekvämt när du laggar på det sättet.

Andra spelare kan helt enkelt inte ansluta till servrarna för att spela.

De vanligaste lösningarna på Rocket Leagues uppdateringsproblem

Även om det här problemet kommer att försvinna först när Rocket League-teamet patchar det, har vissa lösningar på nätet hjälpt andra spelare att komma runt problemet. De är dock inte definitiva lösningar eftersom problemet kommer från ett internt spelfel, så förvänta dig inte att det försvinner helt och hållet.

Det här är några av de bästa lösningarna vi har hittat för att lösa problemen med Rocket Leagues uppdateringsproblem:

Allmänna lösningar

Du kanske redan har provat det här, men att starta om spelet kan hjälpa ibland, så det bör vara ditt första steg. Om du startar om din router kan du också få reda på om problemet kommer från din internetanslutning. Att spela på en trådbunden anslutning minskar nästan alltid lagg också.

Kontrollera din region för att se till att du inte spelar i en begränsad region. Om du byter till andra regioner kommer det sannolikt att påverka din anslutning. Du kan också koppla bort andra enheter från ditt hemnätverk för att minska din ping.

Gå till nätverksinställningarna i den enhet du använder för att spela och använd Google Public DNS om du inte redan gör det. Att aktivera port forwarding kan också hjälpa till.

PC

Börja med att radera Rocket League-cachen på din dator. Lägg sedan till ett undantag i Windows Firewall för spelet.

Kontrollera under tiden att enhetens tid är korrekt. Om det inte fungerar rekommenderar vi att du ställer in Internet Explorers sekretessinställningar på "medium". Uppdatera Internet Explorer och dess säkerhetsprotokoll om du inte har den senaste versionen.

Xbox

Kontrollera Xbox-serverns status. Om servern är nere måste du vänta tills den är online igen.

Växla till

Om du har provat de allmänna lösningarna och problemet inte försvinner, installera spelet på Switch:s interna lagring i stället för på SD-kortet. Du bör också kontrollera om du använderbästa Wi-Fi-frekvensför Rocket League.

Att justera Rocket Leagues MTU bör också hjälpa.

PlayStation

Alla de allmänna korrigeringar som anges ovan bör hjälpa dig om du spelar på PlayStation, men kontrollera även PlayStation Server Status. Om PlayStation-servrarna är nere väntar du tills PS-teamet åtgärdar dem.

Slutgiltiga tankar

Detta är nästan alla lösningar som spelarna har kommit på för att lösa Rocket Leagues anslutningsproblem. Försök att tillämpa dem alla för att se om någon av dem fungerar. Förhoppningsvis kommer Rocket League-teamet att lappa problemet snart.

Vi vet att lösa problemet nu inte kommer att ta bort dina förlorade matcher. Som det är numed andra spels rankingsystemmåste du vinna de flesta av dina matcher om du vill rankas högre. Du kan dock lösa det problemet genom att anlita en Elo-booster som tar dig till din drömrankning.

Editorial Office
igitems