Login / Join

Populära bilar i Rocket League

Rocket League är ett av de mest populära videospelen globalt, med över 100 miljoner nedladdningar på alla plattformar. De som redan har spelat spelet är medvetna om den uppsjö av fordon som finns tillgängliga för utforskning och insamling. I och med att spelet har blivit Free to Play finns det fler och fler nya spelare som fortfarande kanske inte vet var de ska börja eller vad de ska leta efter. Den här listan över spelets bilar med flest poäng är här för att komma till nytta.

Octane

Detta är överraskande bara för att det är ett standardfordon i spelet, men Octane är nästan allas favoritfordon. Den här bilen är älskad av både amatörer och proffs, och de håller sig till den under hela tiden de spelar Rocket League. Allt med Octane är perfekt: dess design, hantering och passform i även de svåraste kurvorna är förstklassig.

När det gäller hanteringen av bollen har Octanes design varit minutiöst genomtänkt, vilket gör att den presterar felfritt både på marken och i luften. Även om de flesta spelare tycker om att växla mellan olika fordon, hamnar de flesta av dem tillbaka där de började. Det är ett av de sällsynta tillfällen då en bil kan vara både en knekt och en kung på samma gång. De flesta RL-konton man skulle vara intresserad av kommer med denna bil tillgänglig.

Dominus

Den är lätt att manövrera, har utmärkta prestanda i luften och tar kurvor som ett proffs. När det gäller flygprestanda från mark till luft är den en dröm. Den anses allmänt vara ett av de bästa Rocket League-fordonen för mer erfarna spelare, men den är också ett bra val för nybörjare.

Dominus är å andra sidan en bild av perfektion. Dominus långsträckta front, tillsammans med de små detaljerna och de livliga färgerna, framkallar det klassiska muskelbilsutseendet och höjer omedelbart stämningen hos alla spelare. Det är en spelförändring för både anfall och försvar, och spelarna tenderar att hålla sig till den under hela matchen.

Batmobile

Batmobilen är Rocket Leagues version av kockens kyss. Designen är felfri och framkallar den mörka riddarens rysningar. Batmobilen är en vanlig syn i spelets senare nivåer, och det är av en bra anledning.

På grund av sin Dominus-liknande design med kantiga linjer är det den längsta bilen i spelet och den mest precisa skottmotorn. Batmobilens breda och platta kaross gör den till en utmärkt prestanda för superhjälten när det gäller att flyga. Artemis, Centio och Sentinel är bland de bilar som är mest lika detta odjur. På grund av en nyligen genomförd patch är den här bilen inte längre spelbar i DC Super Heroes DLC-paketet. Om du letar efter ett enkelt sätt att få tag på sällsynta Rocket League-objekt är det ett självklart val att köpa en online.

Mantis

Otroligt nog är Mantis design fantastisk. Tillräckligt lång för att spelarna ska kunna hålla bollen under längre perioder, men inte så lång att bollens hanteringsegenskaper äventyras. På grund av sin smala design och utmärkta hantering i luften har Plank-bilen den bästa boostingen och vändningen i spelet.

Dess överlägsna prestanda i luften, enkla hantering och attraktiva design gör Mantis till ett utmärkt val för spelare som föredrar att spela defensivt. Om du någonsin har kört en sådan kommer du att bli förälskad i den på ett ögonblick. Nitro Crate blueprint kan användas för att förvärva fordonet.

Editorial Office
igitems