Login / Join

Overwatch 2 är här!

Vi står upp och återförenas för Overwatch 2 med en ny uppsättning ändringar och karaktärer. Detta bygger på en välkänd grund av episka, intensiva tävlingar och lekar, där globhjältar förenas för att ta sig an en massiv bedrift av globala hot.

Overwatch 2 verkar vara mer av en stor expansion som främst fokuserar på PvE-mål. Dessa uppdrag verkar vara en fortsättning på tidigare Overwatch Archive specifika säsonger. De nya plot quests kommer med största sannolikhet att innehålla mer story, cutscenes och dialoger än de tidsbegränsade evenemangen.

Vi har tidigare sammanställt alla information som vi visste om spelet, men sedan dess har mer information kommit ut i takt med att spelet gått in i beta. Här är allt vi vet:

PvP i Overwatch 2 skulle bara vara 5v5 med en enda tank.

Enligt Blizzard kommer Overwatch 2 att minska gruppstorlekarna från sex till fem. Det kommer också att ändra gruppsammansättningen och begränsa den till två supportspelare, en tank och två DPS-spelare.

Enligt lead hero designer Geoff Goodman kommer tankar också att möta några unika modifieringar för Overwatch 2, som fokuserade på att göra dem betydligt mer offensiva. Han nämnde också att spelet kommer att bli ännu mer blandat, med mindre väggskydd.

Även om vissa aspekter har ändrats har kärnan i spelet förblivit oförändrad, hur man skulle behöva spela för att snabbt bli högre i rang förväntas förbli i stort sett detsamma.

PvE och innehållet i Story Mode

Overwatch 2 kommer att innehålla mer berättelsestyrd PvE-action, där spelarna slåss mot AI-fjäder snarare än mot andra spelare. Story-uppdragen kommer att inkludera co-op-spel, jämförbart med några av Overwatchs tidigare säsongsbaserade PvE-evenemang, och kommer att innehålla andra story beats, samtal och cutscenes. Enligt Blizzard kommer Overwatch 2 att innehålla "mycket" PvE-innehåll, så berättelsen borde vara intressant.

Du kommer att kunna "rangordna" dessa karaktärer och få nya förmågor och färdigheter. De har bland annat visat upp en klustervapenversion av Tracer's extreme och Genji's förmåga att kasta sin katana som en sådan bumerang. Eftersom stabilitet är mindre viktigt i PvE kan Blizzard göra allt för att göra PvE-förmågorna och färdighetsmodifieringarna mer imponerande när du slåss mot svärmar av Null Sector-maskiner i spelets uppdrag.

Overwatch 2 Story Översikt

Overwatch är mest känt för att vara en PVP-skjutare, men det har också en rik bakgrundshistoria som kan upptäckas genom lokala drivkrafter som filmtrailers, böcker med mera.

Overwatch utspelar sig i en nära framtida jord där robotar och cyborger är förhärskande på sin mest grundläggande nivå. De är så utbredda att de har gett upphov till en hel grupp intelligenta maskiner som kallas Omnics. Människor skapade ursprungligen Omnics för att utföra service- och industriuppgifter under överinseende av en självförbättrande artificiell intelligens.

Omnics utvecklade så småningom medvetenhet, fri vilja och till och med religioner och kulturer. I en händelse som kallas Omnic-krisen blev vissa Omnic-produktionsanläggningar galna och spottade upp legioner av militaristiska maskiner, som därefter attackerade människor. Förenta nationerna utvecklade Overwatch för att hjälpa till att avsluta den omniska krisen genom att släppa loss högteknologiska kirurgiska attacker mot Omniska högkvarter och strategiska platser. Overwatch var en spektakulär framgång och avslutade Omnic-krisen, men efterdyningarna av världskriget fick konsekvenser som känns över hela planeten årtionden senare.

Skaffa din Overwatch 2-konto nu från igitems, och hoppa in i handlingen direkt!

Overwatch 2 fortsätter där det föregående spelet slutade. Under åren efter Omnic-krisen blev länderna alltmer misstänksamma mot Overwatch, ett gäng högteknologiska supertrupper som verkade kunna ignorera staters suveränitet i jakten på Omnic-terrorgrupper. Om du vill få ut så mycket som möjligt av din resa med OW2 Story rekommenderar vi följande. prata med ett proffs för att få insikt om spelet.

Även om det finns få detaljer om handlingen i Overwatch 2 har Blizzard sagt att spelet kommer att innehålla ett fullfjädrade berättelsealternativ som kommer att bidra till att göra världen levande.

Editorial Office
igitems