Login / Join
Squad Busters

Nybörjarens guide till Squad Busters

När Supercell lanserar sin senaste titel, Squad Busters, globalt den 29 maj, ser både nykomlingar och erfarna spelare fram emot att dyka in i denna nya arenabrawler. Supercell är känt för sina engagerande och omspelbara spel och kommer att leverera ännu en övertygande upplevelse med Squad Busters. Här är en nybörjarguide som hjälper dig att navigera genom spelet, optimera dina strategier och utmärka dig från första början.

Förstå grunderna

  • Spelmekanik:
    Squad Busters-spelare släpps in i matcher med minimal vägledning, vilket gör den första inlärningskurvan lite brant. Spelmekaniken är enkel - luta telefonen för att attackera och svep för att ducka eller flytta. För att påskynda rörelsen, tryck och håll i önskad riktning. Det primära målet är att samla ädelstenar, som är avgörande för segern.
  • Överlevnadstaktik:
    Medan du samlar ädelstenar måste du hålla dig vid liv genom att strategiskt angripa eller undvika andra spelare och monster. Om du eliminerar andra spelare slås de ut ur spelet, medan du får mynt om du besegrar monster.

Strategisk utveckling

  • Bygg upp din armé:
    Använd mynt för att utöka din armé och skapa fusioner. Fusioner uppstår när du samlar tillräckligt många kopior av en karaktär, vilket förbättrar deras förmågor och övergripande styrka. Effektiv hantering av dina mynt och karaktärskopior är nyckeln till att upprätthålla en kraftfull och balanserad armé.
  • Portalenergi och kistbiljetter:
    Du behöver portalenergi för att låsa upp nya världar och öppna kistor, som ger nya karaktärer och andra värdefulla resurser. Portal Energy kan tjänas genom spel och genom att uppnå vissa milstolpar. Chest Tickets är nödvändiga för att få tillgång till kistor och kan erhållas genom att spendera mynt eller genom spel.

Karaktärskategorier och deras roller

Varje karaktär i Squad Busters tillhör en av sex kategorier, var och en med en distinkt roll:

  • Leverantör: Utmärker sig genom att skaffa fler mynt. Viktiga karaktärer inkluderar Goblin och Penny.
  • Försvarare: Klarar av att ta stor skada. Anmärkningsvärda försvarare är Barbarian King och Royale King.
  • Angripare: Fokuserar på att eliminera hot på ett effektivt sätt. De främsta exemplen är Witch och Archer Queen.
  • Healer: Vital för att hålla din trupp frisk. Topphealers inkluderar Medic och Battle Healer.
  • Speedster: Bäst för snabba förflyttningar över kartan, som Hog Rider och Max.
  • Allroundspelare: Ger en balanserad uppsättning färdigheter som är användbara i olika situationer. Karaktärer som El Tigre och Barbarian är starka val.

Tips för att vinna

  • Festaupp dig: Skapa förinställda partier med upp till 10 personer för samordnat spel, särskilt efter att du har slutfört självstudien.
  • Balansera dina styrkor: Se till att din armé är väl avrundad, balansera makt och kartkontroll för att maximera dina chanser att samla ädelstenar och överleva.
  • Utnyttja butiken: Spendera mynt klokt i butiken för att köpa föremål som kan ge dig en konkurrensfördel.
  • Karaktärsutveckling: Var uppmärksam på karaktärsutvecklingar efter att ha samlat tillräckligt många kopior. Utvecklade karaktärer är betydligt kraftfullare och kan förändra stridens gång.

Avancerad taktik

  • Välj rätt karaktärer: Beroende på din strategi, välj karaktärer som kompletterar varandra. Att blanda Suppliers och Speedsters kan vara effektivt för en loot-fokuserad strategi, medan en kombination av Defenders och Healers kanske passar bättre för en överlevnadsstrategi.
  • Anpassa och reagera: Varje match i Squad Busters kan variera mycket beroende på andra spelares handlingar och fördelningen av resurser. Håll dig anpassningsbar och redo att ändra taktik efter behov.

Squad Busters lovar att bli ett dynamiskt och engagerande tillskott till den mobila spelscenen. Genom att förstå spelmekaniken, välja och utveckla dina karaktärer på ett klokt sätt och hantera resurserna strategiskt kan du skapa förutsättningar för framgång på arenan. Oavsett om du bråkar dig igenom fiender eller taktiskt undviker konflikter för att samla in resurser, finns det en spelstil för alla i Squad Busters.

Editorial Office
igitems