Login / Join
Valorant

Navigera i Valorants nya Battle Pass: Avslöja belöningarna

Valorant - Episode Seven - Act One är här, vilket innebär att det kommer att ske många förändringar i det spel vi alla älskar. Det är inte något dåligt, eftersom spelutvecklare har arbetat hårt för att ge oss positiva förändringar och fixa de misstag som tidigare versioner har haft.

Med en ny version kommer en ny stridspassvilket är en ny möjlighet att få speciella belöningar bara genom att spela spelet. Detta är inte något udda i Riot Games, eftersom League of Legends och TeamFight Tactics ofta får battle passes också.

Oavsett om du betalar för passet eller spelar gratisversionen är det bästa sättet att få alla belöningar och njuta av det till fullo att veta vad som väntar dig när du slutför det. Vi är här för att hjälpa dig med det.

Dyk ner på den här sidan för att lära dig alla belöningar som kommer med det nya Battle Pass. Du kommer också att få veta några av de viktigaste förändringarna som spelet har för oss, så det kommer att hindra dig från att bli förvirrad när du uppdaterar spelet.

Hur mycket kostar det?

Battle Pass är ofta inte så dyra som många tror att de är, och de belöningar de ger dig är värda betalningen. Som det händer med League of Legends måste du betala för passet i spelets valuta, vilket innebär att du först måste köpa mynten och sedan använda dem för passet.

Hur mycket pengar du måste spendera på det beror på ditt land och värdet på den valuta du använder för att få Valorant-poäng. Det bör dock inte vara mer än $ 10.

Gratis belöningar

Även om du inte betalar för stridspasset kan du fortfarande få många belöningar genom att spela. De kommer dock inte att vara lika bra som de du kan få från att betala priset för det. De primära priserna du kommer att få inkluderar sprayer, spelarkort och pistolkompisar. Naturligtvis erbjuder passet mer tilltalande priser, till exempel vapenskinn.

Det här är de viktigaste belöningarna du får för att spela gratisversionen av stridspasset:

  • Digihex spöke
  • Bor Hijinks - Spelspray
  • Slurp - Vapenkompis
  • Tänk på droppen - Spelarkort.

Betalda belöningar

Som vi nämnde tidigare är belöningarna du kan se i det betalda stridspasset mycket bättre än de gratis. Du kommer också att få fler av dem och specialuppdrag för att få belöningarna, vilket gör evenemangsupplevelsen mer uppslukande för alla spelare. Dessa är de viktigaste priserna du kommer att få från att slutföra stridspasset:

  • Sammansatt fantom
  • Komposit kniv
  • Digihex Bulldog
  • Blush-operatör
  • Håll det coolt - spelspray
  • Ostoppbar/Cypher - Spelarkort
  • Pingvinöverraskning - vapenkompis

Även om du vill få fler vapenkompisar och spelarkort är den främsta lockelsen med att köpa stridspasset att få vapenskinn som kostar faktiska VP i spelbutiken.

Andra förändringar som den nya uppdateringen för med sig till spelet

Bortsett från alla belöningar du kan få med Battle Pass, innehåller den nya episoden väsentliga förändringar som alla Valorant-fans borde veta. Den första är det nya Team Deathmatch-spelläget som spelare har väntat på länge. Du kommer också att kunna spela med den nya Agent Deadlock. Det finns till och med rykten om en Valorant mobil version!

Slutsats

Nu när du känner till alla belöningar som det nya stridspasset ger, kan du börja spela för att uppnå dem alla när säsongen börjar. Vi vet att många inte gillar att spendera pengar på videospel, men vi försäkrar dig att det är värt det om du är ett Valorant-fan.

Vill du läsa fler blogginlägg som det här? Besök vår webbplats nu för att hålla dig uppdaterad om de senaste uppdateringarna om Valorant och andra videospel från Riot Games.v

Editorial Office
igitems