SMITE 2

Legacy Gems och deras roll i SMITE 2

SMITE har varit ett älskat spel i över ett decennium och har fängslat spelare med sitt unika MOBA-spel i tredje person och rika mytologibaserade karaktärer. När SMITE 2 närmar sig måste spelarna förstå hur deras befintliga tillgångar, särskilt ädelstenar, kommer att övergå till det nya spelet. Den här guiden fördjupar sig i Legacy Gems-systemet, förklarar hur dina SMITE 1 Gems kommer att migreras och utforskar vad du kan förvänta dig med den nya valutan i SMITE 2.

Förstå SMITE 2 och behovet av Legacy Gems

SMITE 2 utvecklas på Unreal Engine 5, ett betydande steg från originalspelets Unreal Engine 3. Denna fullständiga ombyggnad av spelet från grunden utlovar förbättrad grafik, förbättrade användargränssnitt och en mer uppslukande spelupplevelse. Detta innebär dock också att tillgångarna, inklusive skins och valutor, från SMITE 1 inte kan överföras direkt till SMITE 2. För att ta itu med detta har utvecklarna infört Legacy Gems, vilket säkerställer att lojala spelare behåller viss köpkraft i det nya spelet.

Varför SMITE 2 kräver ett nytt valutasystem

SMITE 1: s valuta, Gems, har varit en hörnsten i köp i spelet, så att spelare kan köpa skinn, gudar och andra exklusiva föremål. Men övergången till en ny motor och spelarkitektur kräver en förändring i hur valutan fungerar. SMITE 2 kommer att ha ett nytt valutasystem, vilket gör övergången från SMITE 1: s ädelstenar till SMITE 2: s nya valuta till en kritisk aspekt för spelare att förstå.

Vad är Legacy Gems?

Legacy Gems är en form av övergångsvaluta i SMITE 2, utformad för att hedra de investeringar som spelarna gjorde i SMITE 1. För varje Gems du spenderade i SMITE 1 - gratis eller köpt - får du ett motsvarande antal Legacy Gems i SMITE 2. Dessa Legacy Gems kan användas för att täcka upp till 50 % av kostnaden för de flesta köp i spelet i SMITE 2.

Så här fungerar äldre ädelstenar

  1. Konvertering avädelstenar: När du startar SMITE 2 konverterar spelet automatiskt alla ädelstenar som du har spenderat i SMITE 1 till Legacy Gems. Detta säkerställer att dina tidigare investeringar erkänns och att du kan fortsätta att njuta av fördelarna i det nya spelet.

  2. Användning: Legacy Gems kan användas för att betala halva priset för köp i spelet, till exempel skins, Battle Passes och eventföremål. Det innebär att om ett föremål kostar 100 Gems i SMITE 2 kan du betala 50 Gems med Legacy Gems och resterande 50 Gems med den nya valutan.

  3. Founder's Edition Bonus: Spelare som köper SMITE 2 Founder's Edition kommer att få dubbelt så många Legacy Gems, vilket ger ännu mer värde och köpkraft när de övergår till det nya spelet.

Föremål som är berättigade till köp av Legacy Gems

Medan Legacy Gems kan användas för de flesta inköp i spelet finns det några undantag. Enligt Titan Forge kommer olicensierade skins, och kanske till och med vissa licensierade skins, att vara berättigade till köp med Legacy Gems. Detta system gäller dock inte för alla föremål, särskilt nyare skins eller skins i begränsad upplaga som kanske bara är tillgängliga via den nya valutan.

Hur du maximerar värdet på dina Legacy Gems

För att få ut så mycket som möjligt av dina Legacy Gems är det viktigt att planera dina inköp noggrant:

  • Prioritera föremål med högt värde: Använd Legacy Gems för att kompensera kostnaden för dyra skins eller paket, vilket effektivt minskar mängden ny valuta du behöver spendera.

  • Dra fördel av Founder's Edition: Genom att köpa Founder's Edition kan du dubbla dina Legacy Gems, vilket ger dig mer flexibilitet och värde när du påbörjar din resa i SMITE 2.

  • Håll dig informerad om berättigade köp: Håll ett öga på officiella tillkännagivanden och uppdateringar i spelet för att veta vilka föremål som kan köpas med Legacy Gems och planera dina utgifter därefter.

SMITE 2:s nya valutasystem

Eftersom Legacy Gems fungerar som en övergångsvaluta kommer SMITE 2 att introducera en ny valuta som spelarna måste bekanta sig med. Även om detaljer fortfarande dyker upp, här är vad vi vet:

Den nya valutans roll

Den nya valutan kommer att ersätta Gems som det primära sättet att göra köp i spelet i SMITE 2. Spelare kommer att behöva använda denna valuta för föremål, med Legacy Gems som ger rabatt på berättigade köp. Det nya systemet är utformat för att vara mer kompatibelt med SMITE 2:s förbättrade funktioner och spelmekanik.

Tjäna och köpa den nya valutan

Precis som Gems i SMITE 1 kan den nya valutan i SMITE 2 sannolikt tjänas genom spel, evenemang eller köpas direkt. Spelare bör förvänta sig ett välbekant system där valutapaket finns tillgängliga till olika prispunkter, med bonusar för större inköp.

Länka dina SMITE 1- och SMITE 2-konton

För att säkerställa att dina Legacy Gems och allt annat kvalificerat innehåll överförs till SMITE 2 måste du länka ditt SMITE 1-konto till ditt SMITE 2-konto. Den här processen är avgörande för att upprätthålla cross-progression och få tillgång till dina Legacy Gems.

Steg-för-steg-guide till kontolänkning

  1. Förbered dina konton: Innan du länkar ska du se till att alla dina SMITE 1-konton är länkade till ditt Hi-Rez-konto. Besök https://my.hirezstudios.com/linked-accounts för att hantera dina länkade konton.

  2. Logga in på SMITE på din primära plattform: Välj den plattform där du tänker spela SMITE 2. Logga in och navigera till fliken Divine Legacy.

  3. Länka ditt konto: På fliken Divine Legacy klickar du på "Link Account." Detta kommer att länka ditt SMITE 1-konto till motsvarande plattforms SMITE 2-konto.

  4. Bekräfta och slutför: Kom ihåg att kontolänkning är irreversibel. Se till att du är på rätt plattform innan du slutför länken.

Varför kontolänkning är viktigt

Kontolänkning är viktigt inte bara för Legacy Gems utan också för att få tillgång till allt cross-gen-innehåll som du kan ha tjänat i SMITE 1. Det säkerställer att dina framsteg och köp överförs till SMITE 2, vilket möjliggör en smidigare övergång mellan spelen.

Divine Legacy-evenemang och Cross-Gen-skins

Förutom Legacy Gems introducerar SMITE 2 evenemanget Divine Legacy, som erbjuder ett urval av skins som finns tillgängliga i både SMITE 1 och SMITE 2. Dessa skins kan förvärvas under evenemanget och kommer sannolikt att vara berättigade till köp med Legacy Gems även efter att evenemanget har avslutats.

Vad är Divine Legacy-evenemanget?

Divine Legacy-evenemanget är ett speciellt evenemang i spelet som belönar spelare med en samling av 11 unika skins. Dessa skins är tillgängliga i både SMITE 1 och SMITE 2, vilket ger en länk mellan de två spelen.

Cross-Gen Skins förklaras

Cross-Gen Skins är en utvald grupp av skins som kommer att finnas tillgängliga i både SMITE 1 och SMITE 2. Dessa skins görs om från grunden för SMITE 2, inte bara portas över, för att säkerställa att de uppfyller det nya spelets förbättrade standarder. Spelare som får de här skinnen i SMITE 1 kommer att ha tillgång till dem i SMITE 2, vilket gör dem till en värdefull brygga mellan spelen.

Editorial Office
igitems