Login / Join

League of Legends lappanteckningar 12.8

Midseason Invitational 2022 närmar sig, vilket innebär att nya förändringar är på gång. Riot kommer inte att ha tillräckligt med tid för att göra föremålsändringar, men nya mästarbuffs samt några justeringar och nerfs kommer att finnas tillgängliga. Många av spelets mästare kommer att uppleva betydande förändringar i Patch 12.8, vilket kan leda till att vissa karaktärer spelar annorlunda. Eftersom Riot försöker balansera de olika mästarna och föremålen kan patch notes ofta förändra spelet radikalt.

Den senaste uppdateringen av League of Legends innehåller olika balanseringsjusteringar samt ändringar av ett antal underutnyttjade hjältar för att göra dem mer livskraftiga. Med League of Legends Update 12.8 kommer en liten översyn för Swain, med olika livskvalitetsjusteringar gjorda av utvecklarna. Kassadin och Ezreal har fått förstärkningar, men Jinx och Xayah har fått sina förmågor reducerade.

Patch 12.8 introducerar nya skinn för Sivir, Kayle och Sejuani för Solar Eclipse; för Senna och Aatrox för Lunar Eclipse; och andra lika unika skinn för Yasuo och Gangplank. Vi får också vår första titt på Swain's justeringar av mid-scope, med mer att komma med i en senare uppdatering för Olaf. Men allt handlar inte om Swain; det finns ytterligare förändringar för de 18 mästarna som du kan överväga.

What’s New in League of Legends Patch 12.8?

Swain kommer att återvända till listan med mellan- och stödkaraktärer i denna version. Swain och andra mästare kommer också att få förstärkningar. Detta kommer att resultera i nya spelförändringar, inklusive mästare.

Champions

Swain

Enligt Patch Notes har Swain visat sig vara en viktig bot lane-mästare under den tidigare min omarbetningen. Han måste dock möta sina fiender i solobanan som ledare för Noxian's front lane.

Swain's passiva effekt kommer att förstärkas med extra healing, och hans E kommer att återaktiveras för att absorbera alla fiendens slag. Han kommer dock inte längre att kunna kalla på motståndare som har gjorts orörliga av hans lagkamrater.

Bard

Bard är en av de mest underskattade och undervärderade supportarna i solo lane, han är ett sällsynt val bland spelarna, men han har en otrolig roaming potential som support. Hans uppdateringar kanske inte verkar så drastiska, men de kan uppmuntra spelare på alla nivåer att använda Bard’s krafter och förmågor. Bard’s förändringar kan vara den saknade biten som behövs för att sätta honom i rampljuset.

Ezreal

På tre nivåer kommer Ezreal’s True Shot Barrage cooldown att minskas avsevärt, och på den högsta nivån kommer den att vara 30 sekunder.

Med tanke på att han redan var en fantastisk mästare kommer förbättringen att hjälpa honom att öka sin valfrekvens i en mängd olika format. Pro-spelare skulle kunna använda den mycket mer för att rensa vågor och mycket mer regelbundet i längre räckvidder av synkontroller, medan solo köspelare skulle kunna attackera med garanterade kills och mål.

Jhin

Den buff varaktigheten kan förbättra hans förmåga att gå samman med några av de mest stödjande i meta. Även om Jhin verkar dominera i den ADC-centrerade metan har han fortfarande mycket att erbjuda med sina längre varaktigheter av root och roaming halv till mid.

Vill du lär dig mer om League of Legends?

Söker du billiga LoL-konton?

Editorial Office
igitems