Login / Join
CoC

Lås upp kraften: En omfattande lista över Clash of Clans hjältar efter stadshusnivå

När din Clash of Clans-by blomstrar blir det viktigt att ha kraftfulla hjältar. Eftersom de är odödliga och inte behöver tränas flera gånger, kommer dessa kraftfulla trupper inte att dö i en strid utan kan återskapas för att möta en annan klan på en annan stridsdag.

Till skillnad från andra trupper behöver du inte uppgradera barackerna eller de mörka barackerna för att låsa upp en hjälte. Istället måste du bygga ett altare i din bas, vilket du bara kan göra när du når en viss stadshusnivå.

Hjältar har en speciell förmåga som du kan aktivera manuellt. Med undantag för de som är exklusiva för Builder Base kan de flesta av dem bara använda dessa unika färdigheter en gång. Dessutom varierar tiden det tar för varje hjälte att regenerera sitt liv beroende på nivå.

Eftersom varje hjälte har olika spelupplägg är det viktigt att upptäcka vilka som passar din stil, dina strategier och dina mål. Lyckligtvis kan du lära dig mer om var och en nedan!

Läs vidare för att avslöja en fullständig lista över Clash of Clans hjältar rankade efter stadshusnivå.

Barbarisk kung: Rådhusnivå 7 behövs

Denna hjälte är känd som den största och modigaste barbaren och har ett massivt svärd som kan krossa allt i sin väg och orsaka en enorm mängd skada.

Den Barbariska kungen, en hjälte som kan låsas upp på stadshusnivå 7, kommer alltid att försvara sitt territorium aggressivt.

Han är odödlig och behöver bara åkallas en gång, men om han skadas eller besegras måste han sova en stund för att återfå sin hälsa.

Om du vill åkalla denna hjälte behöver du 5 000 mörka elixir, eftersom denna process utlöses automatiskt när respektive altare (Barbarian King Altar) har byggts.

Barbarernas kung gör sig själv och närliggande barbarer rasande, så att han kan öka deras attackhastighet och skada. Som sådan kan han användas i olika attacker.

Bågskyttedrottning: Rådhusnivå 9 behövs

Denna kvinnliga hjälte är en mycket kraftfullare version av bågskytten och utdelar mycket skada och har högre träffpunkter. Dessutom skjuter hon 1,5 brickor längre och tre snabba pilar per skott.

Så länge hon inte skadas eller besegras i en attack, vilket skulle kräva en regenereringsperiod, kan Bågskyttens drottning försvara territoriet runt sitt altare. När hon sover eller uppgraderas är altaret tomt.

Precis som alla hjältar kan hon bara åkallas en gång. Detta sker faktiskt automatiskt när Archer Queen Altar byggs. Denna process kommer dock att kosta dig 10 000 mörka elixir.

Bågskyttedrottningen är den andra hjälten som du kan låsa upp när du har nått stadshusnivå 9. Många spelare använder henne för att rensa en del av en bas medan de förbereder sig för att placera ut resten av sina trupper.

Grand Warden: Behövs för stadshusnivå 11

Upplåst på stadshusnivå 11, den Grand Warden den tredje hjälten du kan åkalla i Clash of Clans så länge du bygger det altare som krävs, vilket kostar 1 000 000 Elixir.

Eftersom den kan ställas in på luft- eller markläge kan denna hjälte flyga eller gå. I båda scenarierna kommer han att attackera väggar om de flesta av de närliggande bostäderna gör detsamma.

Grand Warden beskrivs ofta som en supporthjälte, vilket innebär att han kan stärka andra trupper eller skydda dem från försvar.

Kunglig mästare: Rådhus nivå 13 behövs

Om det finns en orädd hjälte i Clash of Clans så är det definitivt Kungliga mästaren. Hon kan åkallas så snart Royal Champion Altar har byggts, vilket ofta sker på rådhusnivå 13.

Bland hennes förmågor kan Royal Champion orsaka mycket skada på enmålskaraktärer, så hon kan användas för att ta ner försvar. Dessutom är hon väldigt mångsidig och kan till och med hoppa över väggar, vilket överträffar Hog Rider.

Andra hjältar

Förutom hjältarna som du kan låsa upp i din hemby finns det två som du kan kalla på i en byggarbas. Hitta dem nedan!

Stridsmaskin: Kräver Byggarhall 5

Kräver en byggarhall på nivå 5, Stridsmaskin den första hjälten som kan låsas upp i Byggarbasen för 900 000 byggarelixir för att repareras.

Denna hjälte är en närstridsenhet som använder en hammare för att slå sönder närliggande byggnader. Om den inte attackerar kan du se den sitta högst upp på Battle Machine Altar.

Slagmaskinen skiljer sig från andra hjältar eftersom den inte försvarar sig, oavsett Byggmästarens status. På nivå 5 låser den upp en elektrisk hammare som ökar skadan, regenererar hälsa och är tillfälligt bedövad.

Stridsskopa: Kräver Byggmästarhall 8

En annan hjälte som du kan låsa upp i Byggarbasen, Stridshammare en byggarhall på nivå 8 till en kostnad av 2 500 000 byggarelixir. Den anfaller från ett avstånd som kontrolleras av byggmästaren.

Om den inte anfaller stannar Battle Copter kvar vid respektive altare. Denna hjälte kommer inte att försvara sig omedelbart om byggbasen attackeras, men har en förmåga som kan användas för att kasta en bomb på nära håll mot en målbyggnad.

Slutliga tankar

Sammandrabbning av klaner Hjältar är nyckeln till ditt spel, så det är viktigt att välja en baserad på din stil. Kom ihåg att överväga dessa aspekter för att maximera din strategi och slå dina motståndare!

Editorial Office
igitems