Login / Join

Kraftfulla vapen i Overwatch

Blizzards onlinespel har massor av fantastiska vapen att välja mellan, men för att vinna spelet behöver du ett riktigt vapen. Naturligtvis handlar det i huvudsak om hjälternas totala effektivitet, men här är de bästa vapenaffärerna i spelet:

Zenyatta's Orbs of Destruction

Även om Zenyatta verkar vara lugn kan vi garantera dig att han är långt ifrån det. Vårt favoritvapen i Overwatch är hans Orbs of Destruction, som har en hög framgångsfrekvens när det gäller att träffa och ibland till och med hålla fast vid mål. Zenyatta kan kasta orbs från sitt halsband mot fiender i snabb följd eller ladda upp sina skott för att avfyra fem på en gång, vilket ger massiv skada på stora grupper av fiender. Med Orb of Discord kan han också fästa en fiende och öka deras sårbarhet för fiendens eldgivning medan de befinner sig inom spelarens synfält.

Mei's Endothermic Blaster

Endothermic Blaster kan frysa en motståndare i sina spår när den används på rätt sätt. Overwatchs sonic boom är fortfarande ett av våra favoritvapen på grund av dess utmärkta räckvidd, och den långvariga frysningseffekten gör fiender sårbara för dina lagkamraters slag. Som en bonus kan Mei använda det här vapnet för att släppa loss istappar, som kan göra en betydande mängd skada, även om vapnets eldhastighet inte är lika snabb som andra vapen i spelet. När Mei skyddar sina allierade kan hon sätta många motståndare i repet och ha en betydande inverkan. Hon är en stödkaraktär, om du inte gillar den typen av spelstil kanske du innan du väljer en hjälte funderar på vilken klass du ska välja.

Reinhardts rakethammare

Reinhardt kommer att tilltala Overwatch-spelare som föredrar närstrider framför att bära en pistol. Tillsammans med sin sköld är han en utmärkt avskräckare i Overwatch, och han kan också använda sin Rocket Hammer för att slå en motståndare till underkastelse. Han kan utföra en mängd olika närstridsattacker med anmärkningsvärd noggrannhet och räckvidd genom att svänga vapnet. Trots att han är sårbar för eldgivning på nära håll kan han ändå göra skillnad när det gäller att rensa ut ett område med sin slagförmåga. Han kan också använda denna hammare för att med en Fire Strike inleda ett fokuserat eldanfall mot en motståndare som befinner sig långt borta. Han kan släppa loss en chockvåg som slår ner alla motståndare i sin väg med sin Earthshatter-attack. Det enklaste sättet att låsa upp Reinhardts gyllene vapen är att köpa ett konto med gyllene vapen som redan är upplåsta.

Reapers engångsgevär

De flesta av oss gillar att använda Reapers hagelgevär, som har en lång räckvidd och kan avfyras snabbt efter omladdning. Som ett resultat av detta utgör Reaper en fara. Han kastar dem i papperskorgen när han får slut på vapen och skaffar ett nytt par. Bara det lyfter dessa hagelgevär till en helt ny kvalitetsnivå jämfört med liknande vapen som finns i andra spel. Reapers andra spöklika färdigheter och de här Hellfire-vapnen kommer att hjälpa honom att vinna spelet. Att spela Reaper är dock svårt, vi rekommenderar att du anlitar en tränare för att finslipa dina färdigheter innan du tar honom till ranked!

Hanzos stormbåge

Det har funnits många bågskyttar i videospel, men Hanzos Overwatch-vapen i Overwatch är ett steg över de andra. Hans Storm Bow släpper loss fruktansvärd kraft. För Hanzo och hans vänner har han en Sonic Arrow som kan spåra motståndarens rörelser i flera sekunder och en Scatter Arrow som kan träffa med bättre precision. Hans Dragonstrike är dock den mest kraftfulla och avfyrar ett par drakar över skärmen som tillfogar skada åt alla i sin väg.

Overwatch 2 kommer snart ut, läs vår artikel om lanseringen här!

Editorial Office
igitems