Login / Join

Hur tjänar man guld i WoW Classic?

Du funderar på hur du ska få guldet. Det här spelet kommer att ge ett ton av sätt att kunna överleva varje strid och få guld. Du bör lära sig att hantverka professionellt och sälja varje föremål i auktionshuset. som andra spelare kan använda.

Plott av WORLD OF WARCRAFT CLASSIC

Efter lanseringen 2004 blev det mer annorlunda än alla andra spel. spel. Det fanns många förändringar, uppgraderingar, uppdateringar, ändringar av karaktärer och... kontinuerliga expansioner. Det blev mer känt på grund av dessa uppgraderade system och förändringar, det är därför folk älskar att spela det eftersom det var det mycket tillgängliga spelet. någonsin. Men andra hade feedback om att det var svårt att spela.

När man fick feedback om att det behövde förbättras var det tillkännagavs att WoW Classic har en mycket populär privat server som har funnits ute sedan 2004. Sedan dess har Blizzards skapats för att upprätthålla officiella planer i stödja uppdateringar från tid till annan.

Wow Classic är den andra versionen world of warcraft, medan det var baserad och proklamerad som rekreation endast som den existerade före 2006, dess första expansion. Det kom ut den brinnande korståget. Detta innebär att striderna kommer att gå långsammare, uppdrag. är inte mer spännande eller intressant, och en hel del spelare kommer att ta runt som fan eftersom det var mycket lång.

BLIZZARD'S SIX FASER FÖR ATT ROLL OUT UPDATES

-             Fas 1.

Det finns smält kärna, onyxia och maraudon. Du kan använda den som Spelare mot spelare (PvP). Där det inte finns någon spårning och att inte ha någon formell. när du spelar.

-             Fas 2.

Det finns dire maul, azuregos samt kazzak. Det kan rangordna din belöningar genom att ha hederssystemet även om det är i de ohederliga dödandet.

-             Fas 3.

Du har Blackwing lair, Dark moon decks börjar, Darkmoon drops fair, och warsung golch.

-             Fas 4.

Du kan få Zul Gurub, de gröna drakarna och Basin Arathi i denna fas.

-             Fas 5.

Världskriget i ahn'qiraj börjar, och raiden kommer att öppnas efter krigsinsatser dikterar. Dungeons växlar har ändrats.

-             Fas 6.

I den här fasen kan du välja Naxxramas, där det kom ut världens PvP mål i Silithus och Eastern Plaguelands.

Den bästa WOW CLASSIC RACE FOR EACH GUIDE

1.          Alliansens dvärg

En mäktig och tålig ras kom från kontinenten. Östra kungariket Khaz Modan. De hade sin bas i Ironforge som lätt är kopplas lätt till ett Stormwind. Detta är den största staden som ligger i alliansen.

2.          Negern

En mycket magisk. Gnomer är beroende av teknik och prylar. Deras rasförmåner kan återspeglas liksom rasens egenskaper. du ska välja.

3.          Människan

De är pålitliga. De flesta spelare väljer människor. eftersom det kan lätt utforska skogen och ha en chans vad utsikterna för karaktärerna du vill skapa till.

4.          Nattälvan

Detta är intressant eftersom det kombinerar både mystisk och tuffa egenskaper därifrån.

5.          Taurens

En Tauren är ungefär lika stor som en ko. De hade en Shamanestic bakgrund. Taurens har fyra rasfördelar: uthållighet, kultivering, naturresistent och krigsstamp. 

Editorial Office
igitems