Login / Join
Roblox

Hur mycket är mitt Roblox-konto värt? Allt du bör veta

Roblox är faktiskt en samling av över 50 miljoner spel, som skapats av spelarna i communityt. Dessa människor hittar på enkla och komplexa spel som är tillgängliga för alla, men ju mer utmanande det är, desto större chans har man att tjäna pengar.

Spel kan vara kul, särskilt om du får betalt för att göra det. Många Roblox-spelare vill veta hur mycket deras Roblox-konto är värt och hur man får betalt. Idag kommer du att lära dig hur du kontrollerar ditt Roblox kontos värde.

Vad är värdet på ditt Roblox-konto?

Du måste besöka en Roblox handelswebbplats för att se värdet på ditt Roblox-konto, och det skadar inte att ha en miniräknare.

När du har valt en webbplats måste du registrera dig för ett konto. Innan du kan logga in och använda handelsplatsens plattform måste du verifiera ditt konto. Vanligtvis sker detta automatiskt om du följer anvisningarna, men det kommer också att finnas ett aktivitetsfält som hjälper dig att hitta detta steg om det behövs.

När du har verifierat ditt konto kan du sedan söka efter det genom att skriva in användarnamnet som är kopplat till kontot. Detta kommer att ge dig en verifieringsfras som du kopierar och klistrar in i din Roblox-profil. Det verifierar ditt konto fullständigt så att du kan se din profil på handelswebbplatsen.

I slutändan kommer handelswebbplatsen att visa dina samlarobjekt, kontots värde och din rang inom spelet.

Värdet på Roblox-kontot visas under "Värde" på profilen. Var medveten om att detta värde inte motsvarar ditt fulla Roblox-värde. Det representerar bara de föremål du äger i spelet, exklusive allt du köpte i Roblox.

Kontrollera hur mycket ditt Roblox-konto kan vara värt

För att kontrollera ditt Roblox-kontos värde måste du visa lageravsnittet på ditt konto, som visas på vänster sida. Objekten inom kontot visas i underkategorier enligt typ för att göra det lättare för dig.

Du kommer att se alla dina begränsade och icke-begränsade artiklar med de angivna priserna för varje kategori. Nu måste du använda din kalkylator för att manuellt lägga till varje objekts värde.

När du har lagt till alla obegränsade artiklar skriver du ner värdet. Ta sedan fram summan av dina begränsade föremål. Summa dem för att få ditt Roblox-värde, vilket är värdet på kontot.

Sälja ett Roblox-konto

Som spelare eller skapare på Roblox får du sälja alla spel du har skapat eller köpa dem från andra. Roblox ser dock inte med blida ögon på att folk säljer personliga konton. Det är faktiskt emot ToS (Terms of Service) på Roblox. Om du delar eller säljer ditt Roblox-konto kan varumärket därför förbjuda dig permanent.

Men skapare säljer fortfarande sina konton eftersom det inte anses vara ett brott. De använder kryphålet för att komma undan med det.

På samma sätt har Roblox inte ett sätt att spåra skapare som säljer gamla konton och skapar nya. Därför kan du definitivt sälja ditt konto om du vill, men du kan ådra dig avgifter eftersom du använder en tredjepartswebbplats som förmodligen har en avgift.

Kan jag köpa Roblox-objekt?

Ja, det är möjligt att köpa Roblox-objekt från marknadsplatser som IgItems. Detta hjälper dig att anpassa din avatar, och du kan ofta hitta sällsynta saker. Det finns otaliga föremål tillgängliga, till exempel konton, Robux och presentkort. Du behöver helt enkelt söka efter vad du vill eller bläddra igenom listan över val.

Varför skulle jag köpa Roblox-objekt?

Du kan köpa ett nytt Roblox-konto om du vill vara på en viss nivå i ett spel eller vill tjäna pengar på det på något sätt.

Ibland vill människor ha föremål som inte längre är tillgängliga, vilket de kan få genom IgItems.

Fördelar med att använda IgItems

När du väljer IgItems kan du enkelt köpa föremål, till exempel nya konton, Blox Fruits och så mycket mer. IgItems erbjuder många fördelar, inklusive:

  • 24/7 support - Om du behöver hjälp kan du kontakta varumärket när som helst för hjälp.
  • Återbetalningar - Köpare kommer alltid att få de artiklar de beställde eller få tillbaka sina pengar.
  • Handelsskydd - IgItems erbjuder en säker handelsmiljö, så att du kan köpa och sälja utan rädsla.
  • Snabba leveranser - De flesta beställningar uppfylls inom några sekunder, så det är omedelbart!

Köp ditt nya Roblox-konto från IgItems idag! Du kommer att vara glad att du valde en sådan ansedd marknadsplats för ditt köp!

Editorial Office
igitems