Login / Join

Hur mycket är mitt Genshin Impact-konto värt?

Genshin Impact, ett gratis actionrollspel, har tagit spelvärlden med storm sedan det släpptes i september 2020.

Med en vackert utformad öppen värld, en fängslande berättelse och ett unikt elementärt stridssystem är det ingen överraskning att Genshin Impact har lyckats samla en stor och hängiven spelarbas på flera olika plattformar, inklusive PC, PlayStation och mobila enheter.

Eftersom spelarna framsteg i speletsamlar de in och investerar resurser på sina konton, såsom karaktärer, vapen och artefakter.

Med det kontinuerliga tillägget av nytt innehåll kan vissa spelare försöka att
byta Genshin-konton för att få tillgång till specifika karaktärer eller fördelar som de önskar. Detta har lett till en blomstrande marknad för Genshin Impact-konton, där priserna varierar beroende på olika faktorer.

Faktorer som bestämmer kontots värde

  1. Karaktärer: Genshin Impact är kärnan i sin verksamhet. varierande uppsättning av karaktäreralla med unika förmågor och elementära affiniteter. Sällsyntheten och styrkan hos dessa karaktärer påverkar i hög grad ett kontos värde. Femstjärniga karaktärer är de mest eftertraktade, eftersom de har starka färdigheter och är svårare att få tag på. Dessutom kan karaktärer med tidsbegränsade evenemang som Venti eller Klee öka ett kontos värde på grund av deras sällsynthet och exklusivitet.
  2. Vapen: Att utrusta karaktärer med kraftfulla vapen är avgörande för att maximera deras potential. Femstjärniga vapen, som Skyward Harp eller Wolf's Gravestone, är sällsynta och värdefulla och ökar kontots värde. På samma sätt som karaktärer kan vapen från evenemang med begränsad tid öka värdet på ett konto.
  3. Artefakter: Artefakter är viktiga för att öka en karaktärs statistik och förbättra deras förmågor. Konton med högkvalitativa artefakter, t.ex. femstjärnig sällsynthet och önskvärda huvud- och understatusar, är mer värdefulla.
  4. Kontonivå och framsteg: En högre Äventyrsranking (AR) indikerar ett mer utvecklat konto med tillgång till avancerade funktioner, uppdrag och resurser. Konton med högre AR och avslutade uppdrag i berättelsen, t.ex. Archon och Story Quests, har ett högre värde på grund av den tid och ansträngning som investerats i dem.
  5. Valuta i spelet: Genshin Impact använder två huvudtyper av spelvaluta - Primogems och Genesis Crystals. Konton med en stor mängd av dessa valutor är mer värdefulla, eftersom de kan användas för att förvärva karaktärer, vapen och andra resurser genom gacha-systemet i spelet.
  6. Region och server: Servern och regionen för ett konto kan påverka dess värde på grund av skillnader i tillgängliga karaktärer och händelser i olika regioner. Vissa spelare kanske föredrar specifika regioner för bättre ping eller för att spela med vänner, vilket gör konton på dessa servrar mer värdefulla.

Varför spelare byter Genshin Impact-konton

  1. Önskan om specifika karaktärer eller resurser: Vissa spelare kan ha behövt hjälp för att få sina favoritkaraktärer eller tidsbegränsade föremål under sin speltid. Genom att byta konton kan de få tillgång till de önskade karaktärerna eller resurserna utan att behöva vänta på en ny upprepning av evenemanget.
  2. Tid och ansträngning: Att skapa ett konto i Genshin Impact kräver mycket tid och ansträngning. Vissa spelare föredrar att köpa ett mer avancerat konto i stället för att börja från början.
  3. Nya upplevelser: Genom att byta konton kan spelarna uppleva olika karaktärer, vapen och lagkompositioner, vilket håller spelet fräscht och spännande. Denna variation kan förbättra spelupplevelsen, särskilt för långvariga spelare som vill utforska nya strategier och spelstilar.
  4. Monetär fördel: Vissa spelare kan se sitt Genshin Impact-konto som en investering, och de kan handla eller sälja sitt konto för att göra vinst. Dessa spelare ägnar ofta tid och kraft åt att bygga upp värdefulla konton som kan ge höga priser på marknaden.


Var du kan handla konton

Om du är intresserad av att handla ditt Genshin Impact-konto är det viktigt att välja en välrenommerad och säker plattform för att skydda din personliga information och dina finansiella transaktioner. Här är några populära alternativ:

  1. Förtroendefulla plattformar som vår! Ett av de mest populära valen för handel med Genshin Impact-konton är igitems. Med en omfattande community och marknadsplats gör vi det möjligt för spelare att ansluta och byta konton på ett enkelt sätt. Vi erbjuder också en mellanhandstjänst för ökad säkerhet.
  2. Facebookgrupper och Discord-servrar: Det finns många Genshin Impact-relaterade Facebook-grupper och Discord-servrar där spelare kan diskutera och byta konton. Även om dessa plattformar kanske inte har samma säkerhetsfunktioner som de dedikerade marknadsplatserna erbjuder de en mer personlig handelsupplevelse. Var försiktig när du handlar via dessa kanaler och överväg att använda en betrodd mellanhandstjänst för att undvika bedrägerier.


När du handlar med Genshin Impact-konton ska du alltid prioritera din säkerhet och noggrant utvärdera värdet på ditt konto utifrån de faktorer som nämns ovan. Fortsätt alltid med försiktighet och gör grundlig research innan du deltar i några transaktioner.

Hur du ökar värdet på ditt Genshin Impact-konto

Om du vill öka värdet på ditt Genshin Impact-konto, antingen för personligt nöje eller för att handla det till ett högre pris, finns det flera strategier du kan använda:

  1. Fokusera på karaktärs- och vapensamling: Sikta på att samla så många femstjärniga karaktärer och vapen som möjligt, främst exklusiva evenemang med begränsad tid. Detta ger variation i ditt spelande och ökar ditt kontos värde.
  2. Odla och uppgradera artefakter: Tillbringa tid med att odla högkvalitativa artefakter med önskvärda huvud- och understatusar. Maximera deras nivå och investera i deras förbättringar för att avsevärt öka dina karaktärers prestanda och kontovärde.
  3. Gör framsteg i spelet: Sträva efter att nå en hög Adventure Rank och slutföra huvudhistoriens uppdrag. Ju längre du går framåt i spelet, desto mer värdefullt blir ditt konto.
  4. Spara valuta i spelet: Samla på dig Primogems och Genesis Crystals, eftersom en högre mängd in-game-valuta kan göra ditt konto mer attraktivt för potentiella köpare.

Exempel på en positiv handelsupplevelse med oss

En Genshin Impact-spelare, Kevin, hade kämpat för att få tag på sin favoritkaraktär, Xiao, sedan karaktären släpptes. Trots att han lade ner mycket tid och resurser på spelet kunde han inte få tag på Xiao på grund av gacha-systemets slumpmässighet. Frustrerad bestämde sig Kevin för att undersöka möjligheten att köpa ett konto som redan hade karaktären.

Efter att ha undersökt olika handelsplattformar stötte Kevin på igitems. Han hittade ett konto med Xiao, flera andra femstjärniga karaktärer och en hygglig samling vapen och artefakter. Kontot hade en bra Adventure Rank, och saldot i spelvaluta var betydande.

Kevin fortsatte med köpet via vår webbplats och transaktionen gick smidigt. Vår kundsupport guidade honom genom hela processen. När Kevin fick kontot kunde han njuta av spelet med sin favoritkaraktär och olika andra kraftfulla resurser.

Det här exemplet visar att handel med Genshin Impact-konton kan vara en positiv upplevelse genom en pålitlig plattform som igitems. Det är dock viktigt att forska och vara försiktig när man deltar i kontohandelsaktiviteter.

Editorial Office
igitems