Login / Join
CoC

Hur man får gratis ädelstenar i Clash of Clans

Introduktion:

Oavsett om du är en avslappnad spelare eller en hardcore klanmedlem, har du troligen behövt ädelstenar någon gång.

Ädelstenar är den mest värdefulla resursen i spelet, men de är också de mest utmanande att få.

När du söker på internet kan du ha stött på många webbplatser som hävdar att de tillhandahåller gratis ädelstenar i utbyte mot att fylla i undersökningar.

Dessa webbplatser är dock ofta bedrägerier och bör undvikas.

Istället kommer den här artikeln att utforska fem legitima sätt att få gratis ädelstenar i Clash of Clans.

Metod 1: Bygg om och uppgradera din pärlgruva

Det är Ädelstensgruva är inte bara en annan funktion, det är ett passivt sätt att generera gratis ädelstenar!

För att komma åt Gem Mine måste du först låsa upp Builder Base. När du har nått Builder Base kan du uppgradera till Builder Hall nivå 3 för att bygga om din Gem Mine. På sin högsta nivå genererar Gem Mine 5,04 ädelstenar varje dag.

Vi rekommenderar att du samlar in ädelstenarna var 4-5: e dag för att maximera din ädelstensinkomst. Att uppgradera Gem Mine bör vara en prioritet, eftersom det ger en jämn ström av ädelstenar utan att kräva ytterligare ansträngning.

Metod 2: Delta i klanspel och evenemang

Spelet har regelbundet klanspel och specialevenemang med ädelstensbelöningar, dessa belöningar kan göra det till en lukrativ möjlighet att tjäna ädelstenar.

Clan Games förekommer vanligtvis en gång i månaden och varar i flera dagar. Under den här tiden kan spelare tjäna poäng genom att slutföra uppgifter som att vinna multiplayer-strider, förstöra specifika byggnader eller använda vissa trupper.

Om man samlar tillräckligt med poäng låser man upp nivåbelöningar, som ofta innehåller många ädelstenar. På samma sätt ger specialevenemang som Clan War Leagues eller Season Challenges ytterligare möjligheter att tjäna ädelstenar genom att delta i klanbaserade aktiviteter eller nå specifika milstolpar. Du kan kolla in nästa evenemang i spelet här.

Metod 3: Rensa hinder och dekorationer

Att rensa bort de hinder och dekorationer som slumpmässigt dyker upp i din bas är ett annat sätt att tjäna gratis ädelstenar.

Träd, buskar, stenar och andra föremål kan tas bort för en liten mängd elixir, och det finns en chans att de belönar dig med 1-6 ädelstenar när de tas bort.

Dessutom, ju mer ledigt utrymme du har på din bas, desto oftare dyker dessa hinder upp. Se dock upp för sällsynta hinder som Gem Box, som visas slumpmässigt och ger 25 ädelstenar när de rensas.

Metod 4: Slutför prestationer

Prestationer i Clash är långsiktiga mål som belönar spelare med ädelstenar för att nå specifika milstolpar.

Många prestationer är tillgängliga i spelet, från enkla uppgifter som att uppgradera ditt rådhus till utmanande bedrifter som att nå höga troféantal.

Att slutföra alla tillgängliga prestationer kan ge en enorm mängd ädelstenar! Några av de bästa prestationerna inkluderar:

  • Att nå olika trofétrösklar (upp till 3 250 ädelstenar)
  • Slutföra enspelarkampanjen med 150 stjärnor (35 ädelstenar)
  • Uppgradera din Barbarian King och Archer Queen till höga nivåer (upp till 250 ädelstenar vardera)
  • Vinna ett stort antal multiplayer-strider (upp till 1 000 ädelstenar)
  • Fokusera på att uppnå dessa högvärdiga mål för att maximera din ädelstensinkomst över tiden.

Metod 5: Var tålmodig och spara upp

Även om det kanske inte är den mest spännande metoden är tålamod och att spara dina ädelstenar säkra sätt att samla betydande belopp över tiden.

För att göra det, undvik att spendera ädelstenar på onödiga föremål som att påskynda byggtiderna eller omedelbart slutföra uppgraderingar. Fokusera istället på att använda dina ädelstenar för viktiga inköp som bygghyddor, vilket hjälper dig att utvecklas snabbare på lång sikt.

Delta i evenemang, undanröja hinder och arbeta konsekvent mot prestationer, så kommer du att se att ditt antal ädelstenar växer stadigt.

Bonustips: Tjäna ädelstenar genom hänvisningar

Clash introducerade nyligen programmet Refer a Friend, som gör det möjligt för spelare att tjäna ädelstenar genom att bjuda in sina vänner att spela Clash of Clans. När en värvad vän når rådhusnivå 6 får värvaren och vännen 500 ädelstenar vardera. Detta är ett utmärkt sätt att tjäna några extra ädelstenar snabbt, särskilt om du har vänner som är intresserade av att prova spelet.

Slutsats:

Även om det kan verka utmanande att plocka upp gratis ädelstenar i Clash of Clans, finns det flera metoder. Du kan samla många ädelstenar över tid genom att bygga om och uppgradera din Gem Mine, delta i klanspel och evenemang, rensa hinder, slutföra prestationer och vara tålmodig. Kom ihåg, om allt misslyckas, här på igitems, finns vi här för att hjälpa till med billiga ädelstenar till salu!

Editorial Office
igitems