Login / Join
Valorant

Hur man återbetalar Valorant Skins

Introduktion till denna guide

Valorant erbjuder många kosmetiska föremål, inklusive vapenskinn, för att krydda spelet. Det kan dock finnas fall där spelare känner sig missnöjda med sina inköp, har köparens ånger eller vill köpa ett Valorant-konto istället.

I sådana fall ger Valorant möjlighet att återbetala Valorant-skinn under vissa omständigheter, men spelare måste vara medvetna om vissa begränsningar och protokoll.

Den här guiden leder dig genom återbetalning av Valorant-skinnbegränsningarna och protokollen som du behöver känna till!

Begränsningar för återbetalningsbart innehåll

Innan du dyker in i återbetalningsprocessen är det viktigt att förstå vad som kan och inte kan återbetalas i Valorant.

Enligt spelet är endast oanvänt innehåll berättigat till återbetalning. Så det betyder att om du redan har spelat med eller uppgraderat objektet, anses det vara använt innehåll och kan inte återbetalas.

Här är en lista över föremål som kan återbetalas i Valorant, förutsatt att de är oanvända:

 • Vapenskinn
 • Vapenvarianter
 • Valorant-poäng

Å andra sidan är följande föremål inte återbetalningsbara:

 • Nivåer för vapenskinn
 • Premium Battle Pass
 • Premium Battle Pass-kapitel
 • Nivåer för karaktärskontrakt
 • Gåvor
 • Hud buntar
 • Radianit-poäng
 • Begagnat innehåll i spelet (spelarkort, vapenkompisar etc.)

Det är viktigt att notera att även om denna lista är baserad på spelets policy, kan vissa spelare framgångsrikt återbetala föremål som vanligtvis anses vara icke-återbetalningsbara. Därför är det alltid en bra idé att kontrollera vad som kan och inte kan återbetalas på ditt specifika konto.

Tidsram för återbetalningsbart innehåll

En annan avgörande faktor är tidsramen inom vilken innehåll är berättigat till återbetalning.

Valorant-skins och andra återbetalningsbara artiklar måste köpas under de senaste 14 dagarna för att kvalificera sig för återbetalning. Tyvärr, om köpet gjordes för över två veckor sedan, är det inte längre berättigat till återbetalning.

Dessutom kan endast skins på basnivå som köpts inom 14-dagarsfönstret återbetalas. Artikeln återbetalas inte om du har uppgraderat din hud med hjälp av Radianit-poäng, till exempel genom att lägga till en Finisher eller VFX.

Steg för att återbetala Valorant-skins

Följ dessa sex steg för att påbörja återbetalningsprocessen för Valorant-skins:

 1. Besök supportwebbplatsen och logga in med ditt konto.
 2. Leta upp och klicka på alternativet "Skicka en begäran".
 3. Välj "köp i spelet" i menyn.
 4. Ange nödvändig information om ditt köp, inklusive inköpsdatum, belopp och artikelnamn.
 5. I fältet Beskrivning ska du tydligt förklara varför du begär återbetalning och bifoga relevanta dokument eller skärmdumpar som stöd för ditt krav.
 6. Klicka på knappen "Skicka" för att skicka din begäran om återbetalning.

När din begäran har skickats in kommer Valorants supportteam att granska ditt ärende och avgöra om du är berättigad till återbetalning. Granskningsprocessen tar vanligtvis några arbetsdagar, så tålamod är viktigt medan du väntar på svar.

Extra protokoll för återbetalningsprocessen

Valorant har skapat ytterligare regler och protokoll för återbetalningsprocessen som beskrivs i deras återbetalningspolicy. Här är några viktiga punkter att tänka på:

 • Valorant kan endast utfärda återbetalningar om den betalningsmetod som användes för att köpa innehållet eller valutan stöder återbetalningar. Återbetalningar kan till exempel behandlas för betalningar via PayPal eller kredit- eller betalkort, men inte för förbetalda kort eller presentkort.
 • Om betalningsmetoden inte tillåter återbetalningar kan Valorant erbjuda en återbetalning i form av valuta i spelet.
 • Återbetalningar för riktiga pengar kommer att utfärdas med samma betalningsmetod som användes för att köpa poäng. Om du till exempel använde ett kreditkort för att göra köpet kommer återbetalningen att krediteras tillbaka till det kreditkortet.
 • Köp som görs via tredjepartsplattformar kan ha separata regler och förfaranden för återbetalning.

Tidsram för återbetalningsprocessen

Återbetalningsprocessen tar vanligtvis 2-3 arbetsdagar, beroende på supportteamets svarstid. Även om det kan vara en väntan, är det nödvändigt att säkerställa en korrekt återbetalning.

Editorial Office
igitems