Login / Join

Hur du återställer ditt förlorade Clash of Clans-konto

Om du har förlorat tillgången till ditt Clash of Clans-konto behöver du inte misströsta! Det finns några steg som du kan ta för att försöka återställa det.

Är du ny på Clash of Clans? Överväg att få coachning av några av de mest erfarna spelarna där ute!

Kontrollera om kontolänkning finns

Om du har kopplat ditt Clash of Clans-konto till en plattform för sociala medier (t.ex. Google eller Facebook) kan du kanske återställa ditt konto genom att logga in via den plattformen.
För att göra detta öppnar du appen Clash of Clans och trycker på knappen "Mer" i det nedre högra hörnet. Där trycker du på alternativet "Länkade konton" och försöker logga in via den länkade plattformen.

Kontakta Supercells support

Om du inte kan återskapa ditt konto genom att länka konton kan du försöka kontakta Supercell, utvecklaren av Clash of Clans, för att få hjälp.
För att göra detta trycker du på knappen "Mer" i appen och sedan på alternativet "Hjälp och support". Därifrån kan du välja alternativet "Kontakta oss" för att skicka ett meddelande till Supercells kundtjänst.

Ge så mycket information som möjligt: När du kontaktar Supercell ska du se till att ge så mycket information som möjligt om ditt konto.
Detta kan inkludera namnet på din by, nivån på ditt stadshus, namnen på eventuella klanmedlemmar och eventuella köp i spelet som du kan ha gjort.
Ju mer information du kan ge, desto lättare blir det för Supercell att verifiera att kontot tillhör dig.

Ha tålamod

Det kan ta tid innan Supercell svarar på din begäran, så det är viktigt att du har tålamod. Under tiden kan du försöka logga in på ditt konto med några dagars mellanrum för att se om åtkomsten har återställts.

Vill du veta mer om CoC? Följ vår guide om hur du kan tjäna mer pengar snabbt!

Genom att följa dessa steg bör du kunna återställa ditt Clash of Clans-konto och börja spela spelet igen. Lycka till!

Editorial Office
igitems