Login / Join

Höj nivån på dina favoritfigurer från Genshin: En omfattande guide

Genshin erbjuder spelarna en lång rad karaktärer, och även om det är fantastiskt att samla dem bör du också göra dem så kraftfulla som möjligt.

Nu finns det också roliga crossover-evenemang som ger nya karaktärer hela tiden, och spelarna kan dra nytta av dem också.

Att höja nivån på dina karaktärer i Genshin är viktigt för att du ska kunna njuta av spelets funktioner. Eftersom de använder artefakter och vapen måste du samtidigt tänka på dessa också. I den här guiden får du veta vad du måste veta för att förbättra och göra det mesta av din spelupplevelse.

Hur kan du höja nivån på dina karaktärer?

Du kan höja karaktärer på deras respektive skärmar med hjälp av tre olika föremål: Hjältens vits, vandrarens råd och äventyrarens erfarenhet.

Dessutom kan du få dessa föremål i uppdragsbelöningar, kistor runt om i världen och i olika butiker, inklusive Paimons bargain one och special event shops. Att få en stor mängd Adventurer's Experience är också möjligt i Blossom of Revelation, även om det kostar dig lite resin.

Du får mest erfarenhet med Hero's Wit och därefter Adventurer's Experience, och Wanderer's Advice kommer sist.

Det är uppenbart att ju högre nivå din karaktär har, desto mer erfarenhet behöver du för att höja nivån på dem.

Vid vissa nivågränser kan du dessutom inte bara höja nivån på en karaktär. Istället måste du upphöja dem och låsa upp nästa nivånivå.

Även om du kan Ascend en karaktär på samma skärm som du höjer deras nivå, kräver det mer arbete.

Du måste uppnå den lägsta tröskeln för Adventure Rank om du vill upphöja den karaktären, och om du inte uppnår den kommer sidan för upphöjning att låta dig veta att du måste göra det först.

Sedan måste du samla in listan över material som karaktären behöver för att kunna göra Ascend. Varje karaktär har olika Ascencion-krav, och du kan klicka på föremålslistorna för att kolla vilka föremål du behöver om du är osäker på vad du ska leta efter.

För att Ascend de flesta karaktärer behöver du någon typ av ädelstenar, som du kan få genom att besegra bossar och hantverksuppdrag. Dessutom måste du skaffa ett specialföremål (från att besegra bossar) och en massa specifika material som du vanligtvis hittar i naturen.

Hur är det med vapen?

Vanligtvis kräver uppgradering av vapen och karaktärer en liknande process. Men i stället för speciella erfarenhetsföremål måste du offra några vapen som du inte behöver och Enhancement Ore.

Du får olika erfarenhetsnivåer beroende på hur sällsynta föremålen du använder är. Samtidigt kan du också få olika vapen från önskningar och kistor ute i världen.

För att få Enhancement Ore kan du antingen leta efter den i kistor eller smidesmalm (den du hittar i världen) hos större städers smedjor.

Dessutom måste du Ascend vapen vid vissa trösklar, precis som du gör med karaktärer. De klättrar på exakt samma sätt, så de kommer att kräva specifika föremål och Adventure Rank.

Kan man uppgradera artefakter?

Du kan också uppgradera artefakter i Genshin Impact, och de kräver uppoffringar precis som vapen.

Till skillnad från vapen finns det dock ingen malm att använda och du behöver inte heller upphöja dem. De når bara ett visst nivåtak och sedan är de färdiga.

För att höja nivån på dem måste du gå till varje artefakts individuella skärm och kontrollera om det är möjligt.

Under hela speletfår du fler artefakter från bossar, skattkistor, avslutande av uppgifter i Adventurer's Handbook, domänen och många andra källor. Dessutom släpps de när du klarar farliga eller svåra utmaningar.

Uppgradering av talanger

Nya spelare i Genshin glömmer ofta bort talanger, men det bör du inte göra. Du kan höja nivån på dem också när du har nått Adventure Rank 40.

För att göra det öppnar du talangskärmen för en karaktär för att se vad som finns tillgängligt, väljer en specifik talang och kontrollerar dess nuvarande nivå samt vad du behöver för att höja den.

Du behöver specifika föremål för att höja varje karaktärs talanger, och de kräver också en tröskel för World Rank.

Samtidigt behöver varje talang för en specifik karaktär samma föremålskategori, men på högre nivåer behöver du antingen fler föremål eller högre nivåer av de du redan har.

Generellt sett kan du få föremålen när du avslutar specifika Domains, hantverkar och slåss mot mobs ute i världen.

Men om du är osäker på var du kan hitta ett föremål kan du klicka på det - då får du lite information.

Du kan inte höja nivån på vissa talanger. Om så ändå är fallet kommer du att se ett meddelande som säger att de redan har nått sin maximala nivå.

Genshin är en växande saga

Med tiden kommer Genshin Impact att fortsätta att växa. Uppdateringar är frekventa och innehåller vanligtvis nya karaktärer, platser och uppdrag. Kom ihåg - att spela är gratis, så du kan prova det om du vill veta vad folk pratar om.

Editorial Office
igitems