Login / Join

Genshin Impact Event Shop Guide: Vilka objekt ska prioriteras?

Tusentals spelare spelar nu Genshin Impact på grund av dess fantastiska bilder, roliga spelläge och olika alternativ. Men om du ska spendera pengar i eventbutiken är det viktigt att veta vilka saker du ska köpa. Den här guiden berättar vad du ska prioritera!

Månadspaket

Den heliga graalen i alla Gacha-spel är Genshins månadspaket. Du får alltid de bästa föremålen när det gäller förhållandet mellan valuta i spelet och valuta för riktiga pengar.

I Genshin Impact kommer du att se att utvecklarna är mycket generösa med tanke på hur utmanande det är att få Primogems när du uttömt alla alternativ. Överlag är det bästa sättet att få dem genom att slutföra dagliga uppdrag.

Du får minst 20 önskningar med Månadspaketet Blessing of the Welkin moon monthly pack. Det finns dock en invändning - du måste vänta 30 dagar innan du får tillgång till den.

Det är en fantastisk investering för framtida banners så länge du använder den bästa strategin när det gäller att spara dina Primogems och använda dem vid rätt tidpunkt. Generellt sett är det bästa alternativet att maximera användningen av pity-systemet.

De flesta spelare säger att månadspaketet är det bästa alternativet för pengarna om du planerar att spendera lite pengar på spelet.

Utbyte av stjärnglitter och stjärnstoft

Du kan göra önskningar för att skaffa Stardust exchange. Det är ett av de bästa sätten att få godsaker.

Allt du drar ut av önskemålen ger dig lite Stardust, vilket är en mer vanlig valuta, och spelarna behandlar det som ett syndabockssystem där du kan cykla genom att lägga till fler och fler önskemål.

Dessutom kan du köpa fem Intertwined Fates och fem Acquainted Fates per månad till ett rabatterat pris.

Du kan alltid köpa öden och försöka få 10 av samma öden för att snabbt räkna hur många du har tillgängliga för medlidande tillkallande.

Tänk samtidigt på att du kan köpa alla tillgängliga material, så länge du har tillräckligt med Stardust för att fortsätta köpa fates.

Dessutom är det troligt att du får mer Stardust än vad du behöver för att köpa öden om du är aktiv i spelet.

Starglitter-valutan är däremot mer sällsynt i Genshin. Du kan endast skaffa den genom att skaffa vapen och karaktärer med fyra stjärnor och högre.

Även om du kan få lite Starglitter från fyrstjärniga föremål är de också väldigt billiga, så det är inte lika bekvämt som de andra alternativen.

Genshin erbjuder två olika fyrstjärniga karaktärer som roterar varje månad. Därför måste du behålla minst 34 Starglitter om du letar efter en bra, antingen för en konstellationsuppgradering eller bara för att du vill få dem för första gången.

Du kan odla vapen och material, så det är inte värt det. Slutligen, om du antar att du är en hjältesamlare, bör du spendera så mycket du kan på öden eftersom de kommer att vara svårare att få och du kanske inte har överskott för att köpa material.

Crystal Top-ups

De enda spelare som kan få Genesis Crystals är de som har gjort köp för riktiga pengar. Du kan inte skaffa dem genom att spela spelet.

För närvarande kan du byta kristaller för att få Primogems i en 1x1-takt. Många spelare anser att det inte finns någon anledning för Genshin-utvecklarna att göra detta om de inte har andra saker planerade för framtiden.

Överlag är Genshin Impact fortfarande ett ganska nytt spel, så det finns fortfarande många saker som utvecklarna kan lägga till, till exempel exklusiv utrustning, karaktärsskinn och till och med husdjur och mounts.

Jämfört med de flesta Gacha-spel är bonusarna för att köpa kristaller ganska bra. Men även om alternativet kan vara bekvämt för dem som är villiga att spendera, kan det stänga av andra spelare som antingen inte vill eller inte har råd.

Just nu visar inget av innehållet antydningar om PvP. Därför finns det ingen anledning att tro att det kan vara "betala för att vinna". Användarna får själva bedöma om det är värt det eller inte.

Gnostisk hymn

Det är Genshins version av ett Battle Pass. Det finns ett gratis som har hyggliga belöningar och en premiumversion som ger mer och som bara är tillgänglig för spelare som nått äventyrsrank 20.

Du kan betala 9,99 dollar för Gnostic Hymn, och alla battle pass-objekt skiljer sig från de kostnadsfria, vilket innebär att du kan få båda belöningarna.

Även om en del människor gillar premiumgåvorna kanske nybörjare inte gillar dem lika mycket eftersom du får många av dem när du börjar spela spelet. Med andra ord kommer de förmodligen inte att hjälpa din progression.

Viktiga fördelar

I slutändan beror det på hur mycket du gillar ett spel som Genshin Impact och hur utvecklarna hjälper det att utvecklas genom uppdateringar och nya tillägg. För närvarande är det helt hisnande, vilket är anledningen till att det har blivit så populärt. Men det är också relativt nytt, så det kommer bara att bli bättre!

Editorial Office
igitems