Login / Join

Fortnite-tips för att vinna varje spel

Vill du förbättra dina spel? Då har du kommit till rätt ställe. Överväg att tillämpa dessa tips och se att du inte är en dålig spelare. Du gör bara fel saker och fattar fel beslut.
Innan vi diskuterar något annat vill jag påpeka att det alltid är en bra strategi för att förbättra ditt eget spelande att titta på elitspelare i Fortnite.

Spela i grupper

Extra spelare gör inte nödvändigtvis spelet lättare, men de bidrar definitivt till njutningen och högre chans att vinna skottväxlingar. Klyftan mellan att spela solo och att spela i en grupp är mycket betydande. I en grupp är det svårare att hålla sig gömd, men det ger tydliga taktiska fördelar i jakten på motståndarna. Att spela med en grupp av människor du känner eller andra du aldrig tidigare har träffat hjälper spelet att komma till liv. Om du är ett fan av actionfyllda videospel kan detta vara rätt svar för att hålla igång det roliga.

Om du är uttråkad av att spela ensam är det alltid ett bra alternativ att anlita en förstärkare som spelar tillsammans med dig.

Utrusta dig

Matcherna i Fortnite Battle Royale får en snabb start. Oavsett vilka vapen du vill använda är det viktigt att skaffa en bred utrustning. Markera alltid nära strukturer där du kan söka efter högklassigt byte innan andra spelare gör det.

Håll sedan ett öga på dina vapen, ammunition och medicinska förnödenheter när du fortsätter så många av dessa som du kan räddas. Det är dock viktigt att känna igen när du börjar få ont om kulor så att du kan anpassa din strategi.

Att köpa ett nytt Fortnite-konto för att hoppa in i handlingen hjälper också mycket för att hoppa in i handlingen direkt.

Landa i ett område där bytet brukar spawna

Med dålig loot kan inte ens de bästa spelarna vinna ett spel. Att ha mycket resurser är alltid en bra sak. Som ett resultat av detta rekommenderas att landa i områden med hög spawnfrekvens för golvskatt. Om du landar i ett hus med tre kistor och sex våningar med skattedropparna har du större chans att få bra saker än om du landar i ett hus med en kista och två våningar med skattedropparna. Föremål i spelet är mycket eftertraktade och att veta var man kan köpa dem kan vara en utmaning.

Dra nytta av terrängen

Fortnite är ett spel där du måste använda din omgivning för att få skydd och överlista dina motståndare. Håll alltid utkik efter potentiella krypskytteutkiksplatser. Du får ett övertag över dina motståndare om du kan ha fri sikt över dem.

Håll dessutom ett öga på stormen och dess rörelser. På så sätt undviker du att bli upptäckt, men du kommer också att kunna ligga i bakhåll för andra spelare som har blivit tagna på sängen.

Ha tålamod

Du måste lära dig att vara tålmodig i alla battle royale-spel. Detta kan tillämpas på olika situationer, inklusive under ett spel, då du måste hålla dig lugn och bara konfrontera andra spelare när du tror att du har övertaget. Att helt enkelt behålla lugnet under press och att inte tappa fattningen är en färdighet som går att lära sig. Detta kan hjälpa dig att vinna eventuella vapenstrider eftersom du vet hur du ska hantera situationerna. Gå aldrig med i slumpmässiga slagsmål i mitten av spelet och använd allt i slutspelet.

Kommunikation är nyckeln

Att kommunicera med dina lagmedlemmar genom chattar i spelet eller programvaror från tredje part som Discord kan göra saker och ting enklare. Organisera attacker, scouta fiender och säkra platser. Genom att kommunicera med dina lagkamrater eliminerar du dessutom en hel del gränser, som att dela byten, peka ut fiendens positioner med mera.

Vi rekommenderar också att du pratar med tränare och lyssnar på deras input om ditt spelande för att veta vad du kan förbättra ytterligare.

Editorial Office
igitems