Login / Join

Fortnite: Hur du får Renegade Raider gratis

Renegade Raider släpptes 2017 och blev Fortnites första "köpbara kosmetika".Renegade Raider är en Fortnite-outfit från uppsättningen Storm Scavenger, som släpptes i kapitel 1 i säsong 1 av Fortnite. Att få tag på detta sällsynta skin för Fortnite var mycket mer komplicerat än att bara köpa det. Det är ett av de mest sällsynta skinnen och även de mest eftertraktade skinnen i Fortnite, ett onlinevideospel. Det är endast tillgängligt under säsong 1 av Fortnite, vilket gör det till ett sällsynt skin som kan köpas i säsongsbutiken efter att ha levelat upp till tjugo (20). Det var också den första "iterationen" av Fortnites Item Shop. Det kan tyckas för enkelt, men de ursprungliga Fortnite-spelarna skulle tydligt förstå hur utmanande det är att få tag på detta sällsynta skin, Renegade Raider. Du kan också få det här sällsynta skinnet under en begränsad tid och förvänta dig att det aldrig kommer tillbaka igen. Under patch 8.10 uppdaterades dessutom Renegade Raider-skinnet med en ny stil som gör spelarna upphetsade och får dem att vilja köpa det.

Ett av de enklaste sätten att få detta sällsynta skin är att köpa ett konto som redan har Renegade Raider-skinnet. Det finns konton som säljs för 300 till 3000 dollar. Detta är dock fortfarande en förbjuden handling baserat på Fortnites användarvillkor (TOS).

På grund av dess sällsynthet och kostnad har flera spelare dessutom letat efter alternativ för att få tag på detta sällsynta skinn eller denna sällsynta outfit från Fortnite, även om det kostar dem möjligheten att bli bannlysta från spelet. Här är några av de sätt som finns för att få tag på det:

  • Det finns en glitch som cirkulerar bland flera spelare och YouTubers. Man tror att om du rapporterar feedback på inställningarna i Fortnite kan du få ett sällsynt skin som Renegade Raider. Här är stegen för att rapportera feedback i Fortnite:

1. Tryck på "Start"

2. Gå till "Settings" (inställningar)

3. Klicka på "Rapportera feedback"

4. Rapportera ett fel som säger att du har köpt Renegade Raider och förlorat den efter att ett spel glitchade och begär att få tillbaka den.

Du kan "få tillbaka" Renegade Raider-skinnet en vecka efter din rapport.

  • En annan glitch som kan fungera på alla plattformar som dator, PS4, Xbox, Switch och mobil. Följ bara de här stegen för att få ditt Renegade Raider-skinn i Fortnite:

1. Klicka på "Inställningar"

2. Ändra din server till "Europe"

3. Klicka på "Applicera"

4. Stäng av alla återspelningar ("Record Replays", "Record Large Team Players", "Record Creative Mode Replays").

5. Klicka på "Apply".

6. Gå till "Profilinställningar"

7. Slå på "Kan ta emot gåvor"

8. Klicka på "Tillämpa".

9. Gå till "Fortnite Credits".

10. Klicka på "Visa"

11. Vänta tills "Epic"-logotypen visas fullt ut på skärmen och klicka omedelbart på "tillbaka" för att återgå till startsidan.

12. Öppna chattrutan på knappen till vänster på skärmen.

13. Skriv in koden "skin_devunlock=TRUE://renegade_raider" (KLICKA INTE PÅ SÄND).

14. Klicka på den yttre delen av chattboxen för att minimera den.

15. Klicka för de tre staplarna högst upp till höger på din skin.

16. Klicka på "Välj spelläge"

17. Klicka på "Battle Royale"

18. Gå tillbaka till hemsidan och kontrollera om din server fortfarande finns i Europa.

19. Starta om spelet på nytt.

Editorial Office
igitems