CoC

Finns det något sätt att se hur många timmar jag har spelat i Clash of Clans?

Det råder ingen tvekan om att Clash of Clans ger dig möjlighet att leva ut dina fantasier i verkligheten. Vem gillar inte tanken på att bygga baser till imperier, länka ihop med dina klanmedlemmar, ta sig an motstridiga strider och mycket mer?

Även om du inte är den mest tävlingsinriktade personen i världen kommer byggelementen sannolikt att locka dig. Som spelare av spel som dessa kommer att berätta för dig, kan de bli ganska beroendeframkallande.

Oavsett om det handlar om att hålla dig själv ansvarig eller bara försöka få lite information, kanske du vill veta hur många timmar du har spelat i Clash of Clans.

Det måste finnas information där ute om detta, eller hur? När allt kommer omkring, om Clash of Clans skulleinte laddaseller om du ville veta varför någotföremål eller funktion togs bortär det ganska lätt att hitta.

Men hur är det med din tid? Tyvärr finns det för närvarande inget sätt att få reda på hur länge du har spelat spelet, men det finns några ställen där du kan få lite användbar information om din resa.

Spelarprofilen

Detta är inbyggt i själva spelet och är ett av de bästa sätten att ta reda på viss viktig statistik. Kort sagt, din spelarprofil är där du går för att se en sammanfattning av information. Tänk på att detta är offentligt tillgängliga data. Med andra ord kan du också kolla in andras profiler.

Naturligtvis är fokus idag på din egen profil. Du kommer att se fliken "Min profil", som har tre underflikar som är klanhuvudstad, byggarbas och hemby. Medan fliken "hemby" alltid kommer att ha information, kan du upptäcka att de andra två är låsta, vilket innebär att du inte kan hitta information om det just nu.

När det gäller de insikter du kan hitta på din egen profil ser du din erfarenhetsnivå, namn och tagg, klanrankning om du är i en klan, aktiva etiketter och om du har klaninbjudningar på eller av.

Om du kollar in en annan spelares profil är mycket av det du ser detsamma, men du kan inte redigera etiketter av uppenbara skäl, och du kommer inte att se klaninbjudningsknapparna.

Det finns mer exklusiv information på hembyfliken som inkluderar din nuvarande troféliga, trofiska koner, krigsstjärnor vunna i klankrig, ditt all-time-bästa, mottagna och donerade trupper, antal försvar och attacker, din nuvarande stadshusnivå, arméenhetsnivåer, skinn på dina hjältar och en extra uppsättning information under avsnittet "legendligaturnering" om du har tävlat i en legendliga vid något tillfälle.

På fliken för byggarbasen ser du ditt all-time-bästa, antal vunna versus-strider, byggarhallsnivå, trupp- och hjältenivåer, samt information om "versus battle-turnering" där det är tillämpligt.

När det gäller fliken för klanens kapital kan du se hur ditt hus ser ut, hur mycket guld du har bidragit med, kapitalhallsnivåer samt trupp- och trollformelnivåer.

Databaser online

För online multiplayer-spel som Clash of Clans är ett annat bra ställe att hitta information via online-databaser. Dessa låter dig ange ett spelarnamn, varefter du kommer att se vilken information du behöver.

Clash of Statsär ett bra ställe för detta, så att du kan se rankningar, prestationer, en spelarsammanfattning och mer. Du kan få en uppfattning om hur länge en spelare har funnits med hjälp av fliken "Historik".

När du gör detta kommer du att kunna se en lista över klaner som spelaren har setts i med tidslinjer för den totala tiden i olika roller.

Du kan teoretiskt summera all denna information för att få en uppfattning om hur länge spelaren har varit med i spelet totalt sett. Det finns till och med ett mått för den totala tiden som personen inte har varit i någon klan.

Avslutning

Som du kan se, även med alla de olika funktionerna som Clash of Clans erbjuder, är det inte en av dem att kunna se hur länge du har varit på spelet, oavsett den imponerande mängden annan information som du kan få. Det finns dock alternativ som att använda en onlinedatabas för att få den här typen av information.

Editorial Office
igitems