Login / Join

De bästa spelen med flera spelare att spela med dina vänner

Videospelsbranschen är en av de mest lönsamma branscherna i världen, och marknaden för multispelare är inget undantag. Multiplayerspel har funnits i över 30 år och fortsätter att öka i popularitet.

Multiplayerspel är den mest populära typen av spel globalt sett, och marknaden fortsätter att växa. Videospelsbranschen utvecklas ständigt och förväntas växa ännu mer när nästa generations spel introduceras. Nya MMO-spel kommer ut varje år så se till att hålla utkik efter nya titlar också!

Här har vi sammanställt de bästa multispelarspelen som stöder social interaktion. Du kan spela något av dessa spel med dina vänner eller andra spelare över hela världen.

War Thunder

I flerspelar-onlinespelet WAR THUNDER kan du spela mot en armé med upp till åtta spelare. Spelet är enkelt och lätt att lära sig, men tillräckligt komplext och varierat för att hålla dig intresserad i flera timmar i sträck.

Spelet liknar på många sätt en förstapersonsskjutare. Spelarna tävlar om att kontrollera flest territorier och erövra flest resurser. WAR THUNDER har dock många unika funktioner, till exempel möjligheten att spela i lag och tillägget av historiska figurer från det förflutna.

World Of Tanks

World of Tanks är ett kostnadsfritt, webbläsarbaserat, massivt flerspelarrollspel online som utvecklats av Wargaming.net. World of Tanks är ett kostnadsfritt, online, lagbaserat krigsspel där spelarna utkämpar strider på land, till sjöss och i luften. Detta är ett gratis onlinespel som alla kan spela med ett gratis konto. Spelet är gratis att spela och tar inget utrymme i anspråk.

World of Tanks är ett flerspelarspel online där användare kan spela mot andra spelare på olika kartor och i olika spellägen. Det kombinerar elementen action, strategi och möjligheten att spela mot andra spelare.

Valorant

Valorant är ett free-to-play multiplayer shooter som utvecklats av Riot Games. Det är det första spelet i Valorant-serien och det första flerspelarspelet från Riot. Ändå kan det vara fördelaktigt att få tag på ett konto som redan har alla agenter och vapenskins upplåsta.

Valorant är ett free-to-play arenabaserat battle royale-videospel som utvecklas av Gearbox Software och publiceras av 2K Games. Det släpptes till Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One den 23 april 2020.

Bland oss

I en värld av fantasyrollspel och skyttar är det något uppfriskande med ett spel som ber dig tänka tillsammans. I Among Us spelar du och upp till tre vänner som YA- tonåringar som försöker överleva i en värld där monster är verkliga. Arbeta tillsammans eller gör det på egen hand, men oavsett vad du väljer blir resultatet en hel del action och beslutsfattande. Men det handlar inte bara om att vara i stunden och fatta det bästa beslutet du kan för tillfället.

När du spelar Among Us spelar du inte bara med dina vänner - du spelar med tusentals andra människor från hela världen som alla tävlar om samma begränsade resurser. Ni måste samarbeta och tävla mot varandra för att överleva. Det är en unik upplevelse som inte liknar något annat du har sett förut.

Hedersomnämnanden

Overwatch är ett allmänt populärt spel vars andra del är på väg att släppas.

En ny are av spelande har kommit till oss med Fornite som har fängslat en helt ny generation. Utvecklarna uppdaterar ständigt spelet och håller upplevelsen lika fräsch som någonsin.

Slutliga tankar

Det var allt! Dessa var de bästa och favoritspel för videospel med flera spelare av olika spelare världen över. Var och en erbjuder en annan uppsättning funktioner som är utformade för att ge dig en unik spelupplevelse.

Editorial Office
igitems