Login / Join
Fortnite

De bästa spårarna för FORTNITE

Fortnite är ett populärt Battle Royale-spel som utvecklats av Epic Games. Det har fått en enorm publik sedan det släpptes 2017, och spelarna letar alltid efter sätt att förbättra sina färdigheter och öka sina chanser att vinna. Ett sätt att göra detta är att använda trackers, som är verktyg som ger spelarna data och statistik i spelet.

Är du nybörjare på spelet? Kolla in vår artikel om 10 tips på hur du blir bättre på Fortnite!

Här är några av de mest populära trackers för Fortnite:

  1. FortniteTracker: Detta är en av de mest omfattande trackers som finns tillgängliga och erbjuder spelare en mängd information om deras prestanda i spelet. Den ger statistik för varje läge, inklusive solo, duo och squad, och låter spelare jämföra sin statistik med andra spelare. Den har också en topplistefunktion som gör att spelarna kan se hur de ligger till bland de bästa i världen.

  1. Fortnite.gg: Denna tracker är fokuserad på att ge spelare detaljerad statistik för sina matcher, inklusive kill/death ratio, win rate och genomsnittlig skada per match. Den erbjuder också en och-funktion, samt en statistiksida som gör det möjligt för spelare att se sina framsteg över tiden.

  1. Fortnite-statistik: Denna tracker liknar Fortnite Master och erbjuder spelare en rad statistik för sina matcher, inklusive dödar, vinster och genomsnittlig skada per spel. Den har också en topplistefunktion och låter spelarna se sina framsteg över tid.

  1. Fortnite Tracker-nätverk: Denna tracker erbjuder en rad statistik för spelare, inklusive dödar, vinster och genomsnittlig skada per spel. Den har också en leaderboard-funktion och låter spelarna se sina framsteg över tid. Dessutom erbjuder den en funktion för dagliga utmaningar, som gör det möjligt för spelare att spåra sina framsteg i de dagliga utmaningar som finns tillgängliga i spelet.

Skaffa ditt dröm Fortnite-konto nu på igitems inom några minuter!

Sammantaget är dessa några av de mest populära trackers för Fortnite. De förser spelarna med en rad användbara data och statistik som kan hjälpa dem att förbättra sina färdigheter och öka sina chanser att vinna. Oavsett om du är en erfaren veteran eller precis har börjat kan en tracker vara ett bra sätt att följa dina framsteg och bli bättre på spelet.

Editorial Office
igitems