Login / Join

De bästa Madden-strategierna och -taktikerna

En ny Madden finns tillgänglig varje år. Debatten om vem som är den bästa quarterbacken i NFL kommer äntligen att lösas med Tom Brady och Patrick Mahomes på omslaget. Varje nytt Madden drar åt några skruvar, ändrar användargränssnittet och lägger till nya funktioner som återkommande spelare kanske inte är vana vid.

Här är några Madden 22-taktiker och strategier som hjälper dig att förbättra dina prestationer.

Fyll på Madden-mynt för att snabbt bygga din drömtrupp!

  1. Känna igen och förstå täckningar

För att kunna ta sig nedåt och göra touchdowns i passningsspelet krävs det att du förstår täckningar. En kostsam interception är varje Madden-spelares mardröm, särskilt nu när kvartarna är så korta och det är så svårt att återhämta sig från picks och fumbles.

  1. Granska din läsning

Den röda färgen på spelbilden anger mottagaren för "Hot Route" i ett visst spel. Det innebär dock inte att de är det. Undvik att tvinga fram kast till den berömda mottagaren, särskilt om de rör sig in i en täckt zon eller är tätt omringade av försvarare. Välj i stället en annan väg i spelet som du gillar och kontrollera sedan om den är öppen.

Sammantaget handlar NFL av idag om den löpande quarterbacken. Om de två första läsningarna du gör inte fungerar, eller om du upptäcker en chans att springa med din quarterback, ta den. Se till att glida eller sprinta ut ur banan för att undvika skada eller en dyr fumble. Du kommer ibland att kasta en interception och missa ett par kast. Undvik att försöka återvinna allt i ett enda spel, särskilt med momentummekaniken i Madden 22. Mellan de hemska spelpassen får du inte glömma att andas och varva ner.

  1. Hur och när du ska blixtar

En intelligent motståndare kommer att förstöra dig i det snabba passningsspelet och till slut bränna dig djupt för en poäng om du utvecklar den dåliga vanan att blitza för mycket. Ditt försvar kommer att bli lika kraftfullt som ditt anfall om du vet när du ska blinka och hur olika blitzar fungerar.

De offensiva spelarna på planen är det mest avgörande att titta på. Du kan förutsäga vilken typ av spel det kommer att bli baserat på hur många RB:s, TE:s och WR:s som förväntas komma ut i spelet. Tillsammans med det kan du anta att offensiven kommer att springa bollen med all den extra blockerande kraften om de ställer upp med två eller tre tight ends. Det skulle vara fördelaktigt att blixtar vid den här tidpunkten.

  1. Madden 22:s Franchise Mode

I Madden 22 fick franchiseläget en betydande uppdatering. Som spelare, tränare eller ägare kan du ta kontroll över ditt favorit NFL-lag och spela varje säsong medan du utvecklas, förändras och förbättras. I år finns det tre sätt att spela Franchise Mode på: Spelare, Coach och Ägare.

  1. Att känna igen X-faktorer

Ligans bästa spelare har X-faktorer som kan resultera i avgörande spel. Tom Bradys Pro Reads X Factor-talang lyfter fram det första öppna målet och ignorerar press. Öka TB12:s X-faktor genom att slutföra passningar som är fem yards eller längre. Om du tar sacks kommer dock dina X-Factor-vinster att minska. Varje X-Factor Superstar har olika färdigheter och metoder för att använda dem.

Slutsats

Även om Madden 22-råden inte kommer att göra Jacksonville Jaguars till verkliga Super Bowl-mästare, bör de åtminstone hindra dig från att förvandlas till en virtuell version av Urban Meyer.

Editorial Office
igitems