Login / Join

De bästa Dota 2-hjältarna

Dessa tips är baserade på popularitet och vinstfrekvens i varje division.

Warlock

Teamfighting är en stark punkt i Warlocks förmågor. Han har en kraftfull Aghanim's Shard som kan förstärka hans W så att den gäller alla hans lagkamrater och fördröjer hans fiender inom en radie på 450 enheter. Om du letar efter ett Dota 2-konto med objekt som redan är upplåsta är det definitivt det enklaste alternativet att köpa ett konto.

Warlocks roll i lane är att stödja carry och trakassera fienden samtidigt som den helar safe laner i fiendens lag. Warlock Med någon som Juggernaut eller Lifestealer kan du använda Fatal Bonds för att driva ditt lag till nivå två innan motståndaren kan nå dit, och sedan kan du dra och försöka nå nivå tre innan fienden kan nå dit. Warlock har en kraftfull Ult som kan användas för att bedöva och attackera fiendens enheter, för att inte nämna att den är bra för att försvara banor.

Bounty Hunter

Att ha en bounty hunter i närheten är ett bra sätt att scouta hela kartan I den nuvarande patchen är Bounty Hunter ett utmärkt val på grund av hans Aghanim's Shard. Den ger dig en 35-procentig minskning av skadan medan du är osynlig och förlamar om du attackerar ur osynlighet medan du är osynlig. Om dina motståndare angriper dig så fort de ser dig kan du därför rusa uppför backar utan rädsla och straffa deras bristande koordination.

Om du är i banan är det meningen att du ska attackera fienden med Jinada från cooldown, väva in och ut ur banan och förstöra dagen för din motståndares support. Mängden trakasserier du kan utföra varierar beroende på hur hårt du vinner banan och vem du ligger i laning med.

Om du börjar bli uttråkad av att spela spelet ensam rekommenderar vi starkt att du går med i ett gille för att hitta vänner och spela som ett lag!

CENTAUR WARRUNNER

Trots sin massiva storlek och skrämmande utseende är Centaur Warrunner en farlig och nästan ostoppbar fiende. Djungeln är förbjudet område för honom. Han avser att spela aggressivt i banan, knuffa andra spelare runt och få dem att reagera på hans varje drag. Med din ult uppmuntrar du dina lagkamrater att ansluta sig till dig på fältet.

Hans färdigheter lämpar sig väl för lagkamper och aggressivt spelande. En tanky hjälte som tål straff och samtidigt kan tillfoga allvarlig skada.

Puck

Rune control är avgörande i den nuvarande patchen, och Puck utmärker sig på det. Skaffa en flaska och använd din Illusory Orb för att hålla de ranged creeps på avstånd i banan. Phase Shift och Illusory Orb bör maxas först, följt av Waning Rift. Pucks setup är flexibel; idealt vill du ha en poäng i Phase Shift tidigt.

För att ta ner en side lane core med din ultimate snurrar du med den. Det finns många sätt att använda den här färdigheten, bland annat med hjälp av dina allierade eller till och med ensam om du har tur nog att hitta en fin runa. Innan runan dyker upp flyttar du banan så att du hinner göra dig redo att sno den. Det är bäst att ta den översta runan om du är på Radiant-sidan; om du är Dire, ta den så att du kan stapla lägret och låta din carry döda det neutrala creep-lagret.

Juggernaut

Definitivt - vi uppmuntrar dig att välja Juggernaut som carryhjälte. Om du letar efter ett val i andra fasen är Juggernaut ett utmärkt alternativ. Oavsett vilken typ av spel du sätter honom i så garanterar hans goda basattacktid att han har en bra laningfas.

Blade Fury är alltid den första talangen som du pockar på, följt av en poäng i din E, en andra i Blade Fury och en tredje i din Healing Ward. Micro healing är en bra strategi att para ihop med healing ward. För att inte nämna att hans ult kan spränga flera fiender i slutet av spelet.

Särskilt omnämnande

  • Rubick
  • Primal Beast
  • Ember Spirit
  • Enigma
  • Apkungen
  • Huskar
  • Invoker
  • Ogre Magi
  • Invoker

Är du intresserad av att lära dig mer om Dota 2?

Hjältar är viktiga, men det hjälper dig föga att veta vilka hjältar du ska välja, om du inte också vet vilka föremål du behöver köpa.

Om du är intresserad av att lära dig mer om hur du ska spela Dota 2 skulle det definitivt vara mycket användbart att anlita en coach.

Editorial Office
igitems