Login / Join

COD Warzone tips för att vinna spel

Om du vill förbättra ditt spel och vinna mer kan de här tipsen för Warzone hjälpa dig. I Call of Duty Warzone bygger spelet inte bara på tur utan även på färdigheter. Att ha ett bra mål, snabba reflexer och taktisk medvetenhet kan ge dig en viss strategisk fördel mot dina motståndare. Om du lär dig mer om placering, skydd, engagemangsavstånd och andra element som du kan kontrollera kan du förbättra dina chanser att lyckas vinna. Samla ihop din grupp och börja dominera slagfältet!

Tidig nedsläpp

Genom att utplacera din fallskärm och sedan återgå till fritt fall kan du förkorta den tid det tar för dig att nå slagfältet och vara den första att landa. Om du håller din fallskärm öppen hela tiden kommer du att sakta ner dig själv. Om du är först på plats kommer du förstås att få tillgång till överlägsna redskap. Dessutom kommer spelare som startar en brand vid fallskärmsfällning inte att kunna träffa dig.

Varför inte göra sig av med några spelare innan spelet ens börjar?

Varje motståndare du eliminerar tidigt i ett Battle Royale-spel med ett tak på 150 spelare gör din seger mer sannolik. På grund av detta har vissa spelare utarbetat en strategi där de börjar skjuta sina motståndare medan de fortfarande droppar. Du måste alltså klippa av fallskärmen under en tid och använda din pistol för att skjuta dina fiender innan du återigen sätter in din fallskärm.

Prioritera samlande av laddning

Till en början klarar du dig bra med grundläggande vapen och utrustning, men du kommer förmodligen att klara dig bättre med dina skräddarsydda loadouts. För att köpa en Loadout Drop från en Buy Station måste du ha 10 000 dollar i kontanter. Som ett resultat av detta kommer du att ha en unik uppsättning verktyg till ditt förfogande när spelet fortskrider. Oavsett om du spelar solo eller i en grupp bör det vara din högsta prioritet att skaffa rätt loadout.

Ge inte upp om du inte är säker på att du kan ta ut en fiende.

Detta är ett stort problem för många spelare. Även de mest erfarna spelarna gör ett vanligt misstag att skjuta en fiende så fort de dyker upp på skärmen. Eftersom det är så uppenbart, men i många fall tjänar detta bara till att varna motståndaren och låta dem söka skydd, plåta upp och förbereda sig för en motattack.

Det vore bäst att vänta tills motståndaren har färre ställen att gömma sig på och se till att det inte finns några andra fiender i närheten som kan komma att ta ut din död och till och med döda dig. Undvik att skjuta om du inte är helt säker på att du kommer att kunna göra slut på fienden.

Håll dig till dina lagkamrater

Ett av de vanligaste misstagen som spelare gör är att gå iväg för att angripa fienden ensam. Jag menar, vad är poängen med att ha en grupp om du går ensam på slagfältet. Det kommer att göra saker och ting värre, inte bara för dig utan även för dina lagkamrater. Att hålla sig till sina lagkamrater ger dig dessutom en fördel i eldstrider. Det är inte ett klokt beslut om du slåss mot flera fiender ensam. Du kommer att bli dödad och ditt team kan inte ens återuppliva dig eftersom du är långt utom räckhåll.

Editorial Office
igitems