Login / Join

Clash of klaner laddar inte? Prova följande

Före varje uppdatering testas Clash of klaner i detalj på flera plattformar för att säkerställa att det är i toppskick. Det finns dock tillfällen då den första spelinstallationen, uppdateringar eller serverunderhåll skapar problem på vissa enheter.

Är du ny på Clash of Clans? Följ vår guide om hur man tjänar pengar, för att få en enkel start!

Vanligaste laddningsproblemen

  • Clash of Clans laddas inte

Ibland fastnar nedladdningen av Clash of Clans i en laddningsslinga eller startar inte ens. Det kan också hända under en uppgradering. Omstart av spelet korrigerar ofta detta, men det finns tillfällen då även det misslyckas.

  • Laddaren tar en evighet

Storleken på Clash of Clans-programmet kan påverka nedladdningshastigheten, särskilt om du har begränsat utrymme på din enhet. I den här situationen kan nedladdningen ta timmar eller till och med dagar om du är villig att vänta så länge.

Under en uppdatering bör du kontrollera storleken på installationsfilen i den relevanta appbutiken och jämföra den med ditt tillgängliga utrymme. Det hjälper dig att uppskatta hur lång tid nedladdningen kan ta.

Här är några sätt för dig att identifiera nedladdnings- och laddningsproblem och tips på hur du kan åtgärda dem.

Problemlösningsprocessen

Vi hoppas att alternativen nedan gör det lättare för dig att starta Clash of Clans och påskynda nedladdningen. Vi välkomnar dina kommentarer i slutet av den här artikeln om du känner till ytterligare alternativ.

  • Stäng av, sätt på

Att starta om enheten är en populär felsökningsmetod. Omstarten har ett konstigt sätt att åtgärda problem på de flesta smartphones och surfplattor.

  • Dålig internetanslutning

En dålig internetanslutning är ofta orsaken till att de flesta spelare upplever laddningsproblem när de spelar Clash of Clans.

Kontrollera först om du fortfarande är ansluten till ett nätverk. När du har konstaterat detta kan du försöka besöka en annan länk för att se om problemet är exklusivt för spelet eller inte.

Om den andra länken fungerar är problemet definitivt inte från din enhet.

Stabiliteten i mobilnätet spelar också en stor roll om du inte använder WiFi. Denna internetanslutning är dock inte tillrådlig för någon nedladdning på grund av den mängd data som den förbrukar. Ditt spel kan ta en evighet att ladda ner eftersom du har slut på data.

Problemet ovan är anledningen till att vissa enheter har en standardinställning som förhindrar nedladdningar via mobila internetanslutningar. Du kan behöva ta bort den inställningen för att allt ska fungera.

Skaffa ditt Clash of Clans-konto på igitems idag!

  • Logga in igen till applikationsbutiken

Det är vanligt att applikationsbutiker får problem efter en uppdatering av operativsystemet.

Ibland blir du utloggad efter uppdateringen och du kan behöva logga in igen med dina uppgifter.

  • Kontrollera serverstatusen

Servrarna i applikationsbutiken som är värd för Clash of Clans kan ibland vara nere och orsaka problem med laddningen.

  • Rensa cacheminnet

Försök alltid att rensa cacheminnet i programmet och starta om det.

  • Ta bort appen och installera om den

Att radera allt från din enhet och installera om programmet är en genomförbar lösning. Du måste bara se till att du först säkerhetskopierar speldata någonstans innan du gör det så att du inte förlorar dina prestationer.

Är du sugen på att lära dig mer? Kolla in vår artikel om varför flaggor togs bort från spelet!

Slutsats

De nämnda förfarandena bör hjälpa dig att åtgärda laddningsproblemet i ditt Clash of Clans-spel.

Editorial Office
igitems