Clash of Clans

Clash of Clans Super Troops Tier List

Om du frågar de flesta Clash of Clans-spelare vad som skiljer spelet från resten, kommer de förmodligen att säga Super Troops! Dessa uppgraderade versioner av vanliga trupper ger en helt ny spelplan för attacker och försvar i CoC, vilket gör att spelarna kan experimentera med helt nya strategier.

Men vilken Super Troop är bäst? Med så många att välja mellan kommer det här blogginlägget att ge en nivålista över vilka som är de mest kraftfulla, mångsidiga och värda att köpa.

Vad är Super Troops?

Innan vi sätter igång är det viktigt att veta vad supertrupper är. Super Troops är i grunden uppgraderade versioner av normala trupper med unika förmågor och ökad statistik. För att låsa upp en Super Troop krävs en Town Hall-nivå på 11 eller högre och användning av en Dark Elixir eller en Super Potion. Vet du inte vad det här är? Inga problem, de låses upp efter att du har lagt ner lite tid på spelet.

Super Troops är tillgängliga under en begränsad tid när de har aktiverats (vanligtvis i sju dagar), och under denna tid kan spelarna använda dem i spellägen som Clan Wars och Clan Games.

Kriterier för rangordning

För att skapa en komplett och korrekt ranglista övervägde vi nedanstående kriterier:

  • Den råa kraften i strid.
  • Den resurs- och tidsinvestering som krävs för att låsa upp.
  • Hur väl supertruppen kan stödja och förbättra andra trupper.
  • Prestanda i olika spellägen.

Baserat på den nuvarande Clash-metan har vi kategoriserat Super Troops i fem nivåer: S, A, B, C och D. S-nivån fungerar som de starkaste Super Troops, medan D-nivån innehåller de som är mindre användbara. Varje nivå innehåller en detaljerad analys av trupperna, deras styrkor, svagheter och bästa användningsfall.

Super-trupper på S-nivå

Super Barbarian: Super Barbarian har mycket mer skada och HP jämfört med den vanliga Barbarian, vilket gör honom till ett bättre alternativ för de första attackerna och byggnadsutrensningarna. Hans rage-effekt ger honom också en extra boost, så att han kan hantera några snabba skador, vilket gör honom till ett solidt val för tidigt spelpress och trattstrategier.

Super bågskytt: Super Archer kan skjuta genom flera mål i en rad, vilket gör henne otroligt användbar för att rensa ut byggnader och försvar. Hennes räckvidd och skadeutdelning gör henne också till en no-brainer för attack, särskilt i kombination med andra enheter med lång räckvidd.

Lömsk Goblin: Den lömska goblinen är snabb och gör massiv skada på resursbyggnader, vilket gör honom perfekt för att odla resurser. Hans förmåga att bli osynlig i några sekunder gör det också möjligt för honom att kringgå försvar och gå direkt på bytet, vilket gör honom till en av de bästa trupperna för resursräder, särskilt i högre ligor där bytet är hårt bevakat.

Super Bowler: Super Bowler kastar massiva stenblock som ger AoE-stänkskador. Hans attacker kan förstöra fiendens baser genom att träffa flera byggnader på en gång, vilket gör honom till ett bra val i alla attackstrat.

A-Tier Super Troops

Super Wall Breaker: Super Wall Breaker är ett utmärkt val för att bryta igenom fiendens tuffa försvar. Med sin extra skada och förmåga att snabbt bryta igenom väggar är den här truppen ett bra val för alla attacker. Dess explosiva kraft gör den också till ett lysande val i vanliga attacker och klankrig, där snabb tillgång till fiendens kärna kan vinna matcher med lätthet.

Rocket Loon: Rocket Loon kombinerar kraften hos en Balloon med snabbhet och en förstaslagsförmåga, vilket gör den till ett utmärkt val för snabba luftstrategier.

Super trollkarl: Super Wizard ger stänkskador med sina attacker, vilket gör honom användbar mot grupper av fiendens trupper och byggnader. Hans förmåga att kedja blixtar till flera mål ger också ett extra lager av skada, vilket gör honom till ett bra val för både anfall och försvar.

Super Minion: Super Minion är ett utmärkt val på grund av dess långdistansattacker och ökade skada, perfekt för att snipa ut försvar från avstånd, vilket gör det till ett bra val i både offensiva och defensiva strategier.

Super Hog Rider: Super Hog Rider har ökad HP och skada, vilket gör att han lätt kan rikta in sig på försvar. Hans kraftfulla språng över väggar ger honom också en fördel när han springer genom fiendens baser. Medan Super Hog Rider utmärker sig i specifika attackkomp, är hans övergripande inverkan inte lika bra som Super Troops i högre nivå.

Super-trupper i B-klass

Super drake: Den här draken har ökad skada och träffpunkter, Super Dragon kan enkelt förstöra fiendens baser och dess förmåga att hantera stänkskador gör den användbar mot klusterförsvar och fiendens trupper. Denna trupp är särskilt bra i Clan Wars, där dess kraft kan påverka viktiga strider. Dess höga kostnad och långsammare hastighet placerar den dock i B-nivån.

Superhäxa: Superhäxan är känd för att frammana Big Boy, ett enormt skelett med massiva träffpunkter och skador. Detta gör henne till ett utmärkt val när man tankar tung skada samtidigt som man slår mot fiendens försvar. Även om hon är kraftfull, placerar hennes höga kostnad och specifika användningsfall henne i B-skiktet.

Super trupper i C-klass

Inferno drake: Inferno Dragon har potentialen att utdela massiv skada på ett enda mål, vilket gör den till ett lysande val mot högt träffade punktförsvar och fiendens hjältar. Men dess långsamma uppstartstid och sårbarhet för luftförsvar begränsar dess användbarhet och placerar den i C-nivå.

Ice Hound: Ice Hound fungerar på samma sätt som Lava Hound men med den extra förmågan att frysa försvar vid döden. Detta kan ge viss strategi i vissa attackscenarier, men dess övergripande användbarhet kan förbättras jämfört med andra Super Troops.

Supertrupper på D-nivå

Superjätte: Super Giant har ökade träffpunkter och skador, vilket gör honom till en utmärkt tank för att absorbera skador medan andra trupper delar ut skador bakifrån. Men hans höga kostnad och begränsade användbarhet i strategier på högre nivå hindrar honom från att rankas högre.

Super Valkyrie: Super Valkyrie levererar en kraftfull spinnattack som ger stänkskador på närliggande fiender och byggnader. Även om hon kan vara bra i vissa attackstrategier, hindrar hennes höga kostnad och situationella användbarhet henne från att rankas högre.

Super gruvarbetare: Super Miner har ökade träffpunkter och skador, med förmågan att gräva sig under jorden för att undvika attacker. Men hans effektivitet är begränsad jämfört med andra Super Troops på grund av hans långsamma hastighet och höga kostnad.

Editorial Office
igitems