Login / Join
CoC

Boken om allt i Clash of Clans

Bland alla de mobila strategispel du kan få tag på nu är och har Clash of Clans traditionellt varit ett av de mest populära. Det har trots allt funnits på iOS sedan 2012 och på Android sedan 2013, och det finns fortfarande kvar.

Ett av de vanligaste temana är det ommagiska föremålsom spänner över flera kategorier. En av dessa är Böcker.

Uppgraderingar är, som du kanske vet, en viktig del av Clash of Clans, och böcker ger dig en liten fördel genom att du kan slutföra dem omedelbart. Beroende på vilken typ av uppgradering du gör kommer du att vilja ha tillgång till olika typer av böcker.

I Clash of Clans finns det Book of Fighting, Book of Building, Book of Heroes, Book of Spells, och den som är i fokus idag,Boken om allting.

Tänk på att spelarna bara får ha en bok av varje typ på sig vid varje tillfälle. Du kommer att märka att de andra fyra böckerna har specifika namn, och det beror på att de används för att slutföra uppgraderingar som är specifika för ett element i spelet.

Byggnadsboken är till exempel till för att slutföra uppgraderingar av byggnader. Boken om allt är speciell eftersom den kan användas för att slutföra alla de andra typerna av uppgraderingar, vilket gör den otroligt värdefull.

Det är därför självklart att den här är den mest eftertraktade, tack vare hur mångsidig den är. Så, hur är det tänkt att du ska få en sådan bok?

Hur man får tag på boken om allt

För det första kan man köpa böcker i butiken. Tyvärr är deras utseende slumpmässigt, men du kan också spendera riktiga pengar på specialpaket om du vill få tillgång till dem.

Du kommer också att hitta böcker som dyker upp på Daily Discounts Barracks ibland, vilket gör att du kan köpa dem om du har det nödvändiga antalet ädelstenar.

Ibland krävs det inte ens att du spenderar för att få de böcker du behöver eftersom klan-spel och andra speciella evenemang kan ge dig dem som belöningar.

Klausulen om mindre böcker

Så bra som Alltings bok är, vill utvecklarna att du ska behöva tänka på var och när du använder den. Med det sagt finns det en klausul som du bör känna till. Föreställ dig en situation där du har en byggnadsuppgradering och en Byggnadsbok. Du kanske också har en bok om allt. I det här fallet kan du bli frestad att använda Alltingsboken och behålla Byggnadsboken till senare.

Spelet tillåter inte att du gör detta. Det beror på att om du har en Alltingsbok och en annan Bok som kan användas för enviss uppgraderingär det bara den som är specifik för den uppgraderingen som är tillgänglig.

Med hjälp av det exempel som presenteras betyder detta att endast Byggnadsboken kommer att finnas tillgänglig för dig att använda för uppgraderingen. Så om du vill använda din Book of Everything måste det vara ett fall där det inte finns några Books of Building tillgängliga.

Begränsningar för andra magiska föremål

Som tidigare nämnts är du begränsad till en enda Bok på din person. Det finns begränsningar för andramagiska föremåldär gränsen är en för runor, 25 för väggringar och fem för trolldrycker.

Om du redan har nått din gräns kan du inte ens köpa föremålet från en handlare, och du kommer inte heller att kunna få fler från att slutföra ett specialevenemang förrän du har använt det du har.

När du slutför ett event och inte har plats kan du tyvärr inte komma tillbaka till det senare. Istället måste du acceptera en ädelstensbelöning.

Det fanns en tid då det var möjligt att överskrida lagringsgränserna för föremål, men en ändring gjordes i Clash of Clans i november 2018, vilket stoppade detta från att vara fallet.

Avslutning

Magiska föremål är otroliga tack vare de olika boostarna som du kan få från dem. De introducerades till Clash of Clans först i december 2017, vilket är samma tid som Clan Games introducerades.

Idag är det svårt att se spelet utan dem. Boken om allt är en av de mest speciella, tack vare dess unika förmåga att hjälpa dig att slutföra alla uppgraderingar. Nu vet du exakt hur du kan få tag på en sådan, och du har också fått en bättre inblick i några av de andra magiska föremålen.

Editorial Office
igitems