Login / Join
Pokemon GO

Bästa Pokémon att jaga under Pokemon Go Fest 2024

Pokemon Go Fest Global är ett premiärevenemang för Pokemon-tränare över hela världen, särskilt för dem som är angelägna om glänsande jakt. Planerat till den 13 och 14 juli 2024, lovar detta evenemang ökade möten med sällsynta och glänsande Pokemon. Oavsett om du har en betald biljett till evenemanget eller deltar gratis, är möjligheten att fånga några av de mest eftertraktade glänsande Pokemon oöverträffad. Här har vi sammanställt en lista över de 11 bästa Pokemon att prioritera under detta evenemang baserat på deras glänsande design, sällsynthet och övergripande värde.


Pokémon Värt att jaga mest

Necrozma

Necrozma, som debuterar i Pokemon Go Fest 2024, har en glänsande form med mörkblå färg. Dess flera former, inklusive Dusk Wings och Dawn Mane, och potentiell framtida utveckling till Ultra Necrozma, gör den till den ultimata trofén för evenemanget.

Buzzwole

Buzzwole, en Ultra Beast med en unik design, gör sin glänsande debut. Dess blanka form har slående gröna accenter, vilket förstärker dess superhjälte-liknande utseende. Buzzwole är inte bara visuellt tilltalande utan också kraftfull i Ultra League PvP-strider.

Charmander

Charmander, en evig favorit, kommer att bli vanligare under evenemanget. Medan dess blanka form är ett enkelt guld, ger utvecklingen av den till Charizard en svartkroppad Pokemon med mörkröda vingar - en av de mest beundrade shinies.

Chandelure

Shiny Chandelure ändrar sitt färgschema för att ha rosa ögon, ljusare blå flammor och orange höjdpunkter, vilket gör att den sticker ut ännu mer som en av de mest visuellt tilltalande Pokemon.

Dunsparce

Dunsparces glänsande form blir särskilt värdefull med det potentiella framtida tillägget av Dundunsparce från Scarlet och Violet. Att fånga en glänsande Dunsparce nu säkerställer att du ligger före kurvan.

Jangmo-o

Jangmo-o:s glänsande form framhäver en hjärtformad rosa skala, vilket gör den till en av de mest genomtänkt designade shinies. Även om dess utvecklingar behåller detta färgschema, föredras ofta Jangmo-o själv för sin särprägel.

Corsola

Shiny Corsola, tillgänglig via Ticket and Incense, är ett sällsynt fynd som går från rosa till en vacker aquablå färg. Dess begränsade geografiska tillgänglighet gör den till en högprioriterad fångst under evenemanget.

Mega Gengar

Vanliga Gengars glänsande form är knappt märkbar, men Mega Gengar går hela vägen med ett slående rent vitt utseende. Denna överraskande förändring gör den till en av de mest eftertraktade shinies.

Ferroseed

Shiny Ferroseed, med blå accenter, utvecklas till Ferrothorn, en formidabel PvP-utmanare. Denna shiny är både praktisk och estetiskt tilltalande.

Greninja

Shiny Greninja byter till ett snyggt svartvitt färgschema, som passar perfekt till dess ninja-persona. Denna glänsande form betraktas ofta som en av de coolaste i franchisen.

Phantump

Shiny Phantump, med sin spöklika vita kropp och röda blad, sticker ut som en av de mest unika shinies. Dess utvecklade form, Trevenant, behåller denna spöklika färg.

Rockruff

Rockruff, som är tillgänglig för biljettinnehavare som använder Incense, är exceptionellt sällsynt. Shiny-jakten på Rockruff ger dig en chans att få en av spelets mest värdefulla shinies, särskilt med dess potential att utvecklas till olika Lycanroc-former.

Rayquaza

Shiny Rayquaza byter ut sin smaragdgröna färg mot en underbar svart, vilket gör den till en av de mest fantastiska shiny legendaries. Denna färgförändring förstärker dess majestätiska och skrämmande närvaro.

Unown

Unowns många former gör den till en samlares dröm. Att jaga de tillgängliga A, D, G, H, I, N, T och Y-formerna under evenemanget är viktigt på grund av deras sällsynthet och evenemangets exklusivitet.

Eevee

Eevees glänsande form är ljusgrå och med flera tillgängliga evolutioner kan glänsande Eevee förvandlas till olika älskade glänsande Eeveelutions. Även om Eevee är tillgänglig året runt, gör dess mångsidighet det till en värdefull jakt.


Varför dessa Pokemon sticker ut

Unika mönster: Var och en av dessa glänsande Pokemon har en distinkt och visuellt tilltalande design, vilket gör dem till utmärkta tillägg till alla samlingar.

Sällsynthet: Många av dessa Pokemon är sällan tillgängliga utanför speciella evenemang, vilket ökar deras värde under Pokemon Go Fest 2024.

Användbarhet: Utöver estetik erbjuder flera av dessa Pokemon, som Buzzwole och Ferrothorn, stark prestanda i PvP-strider.


Tips för glänsande jakt under Go Fest 2024

  1. Använd rökelse och beten: Maximera dina möten genom att använda rökelse och beten, särskilt om du har en biljett till evenemanget.
  2. Planera din rutt: Fokusera på områden med höga lekfrekvenser och gym för ökade möteschanser.
  3. Håll dig aktiv: Ju mer du rör dig, desto fler Pokemon stöter du på. Att gå ökar dina odds för att hitta glänsande Pokemon.
  4. Delta i raids: Många sällsynta shinies, som Rockruff, finns ofta i raider. Gå med i så många som möjligt under evenemanget.
  5. Handla med vänner: Öka dina chanser att få specifika shinies genom att handla med vänner, särskilt om de har olika fångster.

Ofta ställda frågor

Vilka är de bästa strategierna för att hitta glänsande Pokemon under Pokemon Go Fest 2024?

Maximera din användning av Incense och Lures, delta i så många raider som möjligt och fokusera på högtrafikerade områden med många spawns. Dessutom kan handel med vänner hjälpa dig att slutföra din glänsande samling.

Vilka glänsande Pokemon ska jag prioritera under evenemanget?

Necrozma, Buzzwole och Rockruff är topprioriteringar på grund av deras sällsynthet och kraftfulla glänsande former. Corsola och Unown rekommenderas också starkt på grund av deras begränsade tillgänglighet.

Behöver jag en biljett för att möta dessa glänsande Pokemon?

Även om en biljett ökar dina chanser att stöta på specifika glänsande Pokémon, kan många fortfarande hittas utan en. Vissa, som Corsola och Rockruff, kräver dock rökelse, vilket är mer effektivt med en biljett.

Hur kan jag öka mina chanser att hitta en glänsande Pokémon?

Håll dig aktiv, använd Incense och Lures och fokusera på områden med hög lekfrekvens. Delta i samhällsinsatser och byt med vänner för att maximera dina glänsande möten.

Är alla glänsande former tillgängliga för dessa Pokemon under Go Fest 2024?

Ja, de glänsande formerna för alla de listade Pokemon är tillgängliga under evenemanget. Vissa kan dock kräva specifika villkor, som att använda rökelse eller delta i raider.

Vad gör glänsande Necrozma så speciell?

Shiny Necrozma debuterar under Pokemon Go Fest 2024, vilket gör den till en exklusiv fångst för evenemanget. Dess mörkblå färg och potentiella framtida utvecklingar till Ultra Necrozma gör den till en mycket eftertraktad shiny.


Slutsats

Pokemon Go Fest 2024 erbjuder en oöverträffad möjlighet för glänsande jakt, med några av de mest visuellt fantastiska och sällsynta glänsande Pokemon som finns att ta tag i. Genom att prioritera Pokemon på den här listan kommer du inte bara att förbättra din samling utan också få kraftfulla allierade för strider. Gör dig redo, tränare, och lycklig glänsande jakt!

Editorial Office
igitems