Brawl Stars

Bästa slagskämparna för Brawl Ball

Visste du att Brawl Stars har över 19 spellägen, inklusive de populära Gem Grab, Showdown, Heist, Bounty, Siege och Brawl Ball? Det finns mycket att välja på i det här spelet, och det bästa? Varje spelläge erbjuder en helt annan spelupplevelse.

Men den mest populära? Det är Brawl Ball, som, om du inte redan vet det, kombinerar fotbollsstrategi, strid och action, liknande Rocket League, vilket gör det till ett lysande val för den konkurrenskraftiga Brawl Stars-spelaren.

Som i andra spellägen kan det vara skillnaden mellan en snabb stomp och ett sorgligt nederlag att välja rätt Brawler. För att göra det enkelt för dig rankar den här guiden de 10 bästa brawlersna för Brawl Ball och ger skäl till varför de är helt OP.

Förståelse Brawl Ball Gameplay

Innan vi tittar på de bästa brawlersna måste du förstå hur Brawl Ball fungerar för att verkligen förstå vad som gör varje Brawler stark.

Först, det grundläggande. I Brawl Ball vinner ett lag genom att vara först med att göra två mål; varje match är också tidsbestämd, så trycket är definitivt på.

Om matchen slutar oavgjort går den till övertid, där alla hinder på kartan tas bort. Kom ihåg att Brawl-kartan har många hinder och täckpunkter, som kan användas eller förstöras, vilket ger en seriös strategi till varje match.

Förlängningen varar i en minut och det första laget som gör mål vinner. Om inga mål görs under övertiden slutar matchen oavgjort utan någon vinnare och inga troféer kommer att vinnas eller förloras.

Om spelare tas ut under spelet återskapas de vid sitt lags målområde efter en återskapningstid, vilket gör att de kan ansluta till spelet igen.

Brawl Ball kombinerar sport och strid och lag om tre tävlar om att göra mål genom att slå en fotboll i motståndarens nät med hjälp av sina brawlers förmågor att attackera, försvara och använda kartan.

Pro Brawl Stars-spelare använder kartans layout, mekanik och rätt Brawler-val för att behärska detta spelläge, som vi kommer att titta på.

Ranking av de 10 bästa Brawlers för Brawl Ball

Våra rankningar tar hänsyn till några faktorer: rörlighet, skadeutgång och speciella förmågor eftersom synergin mellan dessa färdigheter och lagstrategi är viktig när man rankar hur bra en Brawler är.

OL:

  1. Max: Max har oöverträffad hastighet och smidighet i Brawl Stars och hävdar platsen nummer 1 av just den anledningen. Max förmåga att öka sitt lags rörelsehastighet med sin superförmåga och snabba attacker gör henne otroligt stark både i attack och försvar. Hennes stjärnkraft, Super Charged, gör det också möjligt för hennes super att fylla på när hon rör sig, vilket gör hennes användbarhet i spelet ännu bättre.
  2. Gale: Gale är känd för sina CC-förmågor och kan använda sin superkraft för att knuffa bort fiender från målet eller röja väg för en lagkamrat att anfalla eller göra mål. Hans förmåga att sakta ner motståndarna med sina snöbollsattacker och hans gadget, Twister, skapar också en liten tornado som kan bedöva fiender och utdela skador, vilket gör att hans lag kan behålla kontrollen i de avgörande ögonblicken.
  3. Darryl: Som en rullande tank gör Darryls Barrel Roll super det möjligt för honom att bryta igenom fiendens komp och tanka genom massiv skada. Hans överlevnadsförmåga och störning gör honom till en bra brawler i närstrider och Darryls stjärnkraft gör att han kan skada fiender när han rullar, vilket gör varje engagemang till ett hot.
  4. Stu: Stus snabba superladdning och rörlighetsförmåga gör att han kan röra sig runt kartan, störa fiender och skapa målchanser för sitt lag. Han är också bra tack vare sin gadget Breakthrough, som gör att han kan spränga sig igenom väggar och samtidigt utdela skador på vägen.
  5. Dynamike: Dynamike är fantastisk på att bryta ner försvar med sina explosiva attacker. Hans förmåga att spränga sig igenom väggar och barriärer kan öppna nya vägar för hans team att förstöra motståndarens försvar. Hans gadget, Satchel Charge, kan också bedöva fiender, vilket gör det lättare att få kontroll över bollen.
  6. El Primo: Med sin höga hälsa och sina solida attacker på nära håll kan El Primo ta sig igenom försvarare och bära bollen in i mål, samtidigt som han tar upp skador som skulle sänka några av de mindre stridslystna brawlers. Hans gadget, Suplex Supplement, låter honom kasta fiender över axeln och störa deras pushar riktigt bra också.
  7. Jacky: Hennes Holey Moley super drar fiender nära, förstör deras positionering och gör det lättare för lagkamrater att göra poäng. Jackys områdeskontroll gör henne också till ett hot när hon är nära bollen, och hennes Pneumatic Booster-gadget ökar hennes rörelsehastighet, så att hon kan engagera sig eller dra sig tillbaka med lätthet.
  8. Sprout: Som försvarare kan Sprout förändra spelet med sin Hedge-super och skapa barriärer som blockerar mål och gör att han kan kontrollera spelets flöde. Hans star power ser också till att hans seed throws gör skada över ett större område, vilket förbättrar hans roll och kontrollförmåga på kartan.
  9. Squeak: Squeaks områdesförnekande förmågor kan tvinga motståndare att ta fel vägar i Brawl Ball. När spelare får sin stjärnkraft, Super Sticky, kommer Squeaks super också att sakta ner fiender i 4 sekunder, vilket ger en liten fördel i de sena spelsituationerna.
  10. Barley: Barley kan kasta flaskor över hinder för att ge konsekvent områdeskontroll, vilket gör honom utmärkt för att förneka områden på kartan och skydda målet. Barleys gadget, Sticky Syrup Mixer, skapar också en klibbig pöl som saktar ner fiender, så att hans lag lätt kan försöka ta kontroll.

Hedervärda omnämnanden

Även om de inte kommer med på topp tio-listan förtjänar brawlers som Brock och Rico ett omnämnande för deras förmåga att kontrollera spelet med sina långdistansattacker och studsskott. Även om deras förmågor kan vända resultatet av matcher under rätt förhållanden, är "under rätt förhållanden" nyckelpunkten, vilket innebär att det finns mer konsekventa val.

Vad händer om jag inte äger Top Brawlers?

Har du inte Top Brawlers på den här listan? Oroa dig inte, du har alternativ! Ett sätt är att köpa ett välutrustat konto på en legitim marknadsplats som igitems. Detta kan ge tillgång till Brawlers på hög nivå som presenteras i det här inlägget. Denna strategi gör att du kan dyka rakt in i spelet utan den slipning som behövs för att jämna upp eller låsa upp Brawlers.

Teamkompositioner och strategier

Stora lagkompositioner inkluderar vanligtvis skador, kontroll och stöd. Att till exempel para ihop en tank som El Primo med en kontroller som Gale och en speedster som Max kan täcka alla baser, vilket möjliggör ett konsekvent starkt spel som kan växla mellan aggressiva tryck och solid försvar när som helst.

Förbättra dina Brawl Ball-färdigheter

Att välja rätt brawler är inte allt! För att bli bättre på Brawl Ball krävs övning och strategiskt tänkande, till exempel positionering, tajming av dina supers och kommunikation med dina lagkamrater. För att bli bättre kan du titta på repriser för att lära dig av dina misstag, hålla dig uppdaterad om de senaste spelstrategierna och patcharna och läsa igitems blogg för de senaste nyheterna.

Editorial Office
igitems