Login / Join

Bemästra konsten i Rainbow Six Siege: tips och tricks för nybörjare

Även om folk utanför spelnischen tror att alla FPS-spel är likadana har de alla olika saker att erbjuda. Rainbow Six Siege är ett av de mest kompletta du kan spela.

Att bli ett proffs i spelet är svårt om du inte förstår spelmekaniken helt och hållet. Du kan dock följa några knep och tips för att bli en mästare i konsten att spela Rainbow Six Siege.

Läs vidare för att bli bättre på spelet. Du kan också besöka vår webbplats för att anlita våra boost- eller coachningstjänster.

#1 Sprinta inte

Ett av de vanligaste misstagen du kan göra när du spelar Rainbow Six Siege är att sprinta över hela kartan. Det kan fungera bra i andra spel, men här kan det få dig att dö snabbare.

När du sprintar kommer spelarna i fiendelaget att höra dina steg. De kommer att veta att du kommer i närheten av dem och kommer att vara redo att skjuta ner dig när du kommer in i rummet.

Ha tålamod och gå långsamt för att se till att ingen hör dig.

#2 Sikta på huvudet

Även om de flesta försöker detta i FPS-spel är det bra att du vet att Rainbow Six Siege har ett system där huvudskott är lika med död. Oavsett vilken operatör du använder, vilken operatör den fientliga spelaren använder eller vilket vapen du använder, kommer de att dö om du ger dem ett headshot.

Det kan tyckas svårare att sikta på huvudet än att skjuta på andra delar av deras kropp, men när du väl behärskar det kommer du att insta-döda alla fientliga spelare.

#3 Prova operatörerna på Meta

De flesta FPS-spel använder samma karaktärer för alla spelare, och det enda som ändras mellan dem är vapnet du väljer för varje match. Saker och ting är inte så när du spelar Rainbow Six Siege.

Alla operatörer har olika statistik och förmågor, och du kan välja en annan beroende på vilken match du spelar. Precis som de flesta onlinespel har Rainbow Six Siege regelbundna uppdateringar där de sänker och förstärker sina operatörer.

Om du vill få bättre resultat bör du kontrollera de uppdateringar som spelteamet gör för operatörerna. Försök att lära dig hur du spelar med operatörerna på meta och använd dem innan spelet nerfsar dem. Du kan också kolla in Operatörsnivålistor.

Spelare kommer alltid att försöka förbjuda samma operatörer om de är för trasiga.

#4 Titta på Kill Cams

Vi vet att de flesta spelare hoppar över kill cams och väntar tills de återföds eller kan spela igen. Men om du är nybörjare i spelet kan du lära dig mycket av kill cams.

Titta på dem alla och använd dem för att lära dig av din mördare. Vad gjorde de? Vilket vapen använde de? Var befann de sig när de dödade dig?

Den informationen kommer att berätta för dig vad du ska göra och vad du ska undvika i framtida matcher.

#5 Prioritera rundor framför dödande

Ett av de största problemen när folk börjar spela lagspel online är att de vill få så många kills som de vill. Det är inte dåligt att få kills, eftersom de är den största attraktionen i dessa spel, men ibland kan försök att få ut så mycket som möjligt av dem göra att ditt lag förlorar en runda.

Försök att vara mer av en lagspelare, även om du inte briljerar lika mycket som dina lagkamrater. Du kommer att vinna fler matcher än du förlorar.

#6 Lär dig mer om vapnen i spelet

I likhet med vad som händer med operatörer bör du lära dig vad bästa vapnen i spelet är. De får också nerfs och buffs, så försök att använda vapnen på meta för att dra nytta av deras fördelar.

Ibland undrar folk varför de dog om de hade en bättre position eller operatörer än sin fiende, och svaret kan vara ett dåligt vapenval.

#7 Anlita professionell coachning

Det bästa sättet att bli bättre på spelet snabbare är att anlita en coach som berättar vad du ska göra för att förbättra din matchläsning och dina mekaniska färdigheter.

Detta kommer att göra din spelupplevelse som nybörjare mindre utmanande. Vi erbjuder Rainbow Six Siege coachningstjänster, så tveka inte att kontakta oss om du är intresserad.

#8 Spela med hörlurar

Som vi nämnde tidigare spelar ljudet och ljuden i det här spelet en grundläggande roll för vad du behöver göra. Du kan höra när de skjuter med sina vapen, går eller gör något annat i det andra rummet.

Att höra dessa saker kommer att berätta för dig om du behöver vara uppmärksam och var du ska placera dig för att överleva en attack. Det kan dock vara svårt att höra allt detta om din ljudutrustning inte är så bra.

Att bära hörlurar är ett utmärkt sätt att göra det. Bortsett från det kommer det att göra din spelupplevelse mer uppslukande om du gör det.

Inpackning

Det kan verka komplicerat och tidskrävande att bemästra konsten att spela Rainbow Six Siege, men att göra det är värt det.

Det här är ett fantastiskt spel med innovativ spelmekanik och funktioner, så du bör inte missa chansen att spela det om du gillar FPS-spel.

Om du vill komma till en högre rang men är fast i din kan du också anlita våra boost-tjänster.

Editorial Office
igitems