Login / Join
Roblox

Behärska de senaste Roblox-uppdateringarna: Tips och tricks

Roblox är en ständigt utvecklande plattform som bara begränsas av din fantasi. Här kan spelare släppa loss sin kreativitet och skapa alla typer av interaktiva spel de kan tänka sig.

Om du bestämmer dig för att skapa ditt eget spel måste du hålla utkik efter de regelbundna programuppdateringarna som görs på plattformen. Lyckligtvis har Roblox ett aktivt forum för utvecklare där alla de senaste uppdateringarna diskuteras för att hjälpa dig att hålla dig informerad.

Den här artikeln kommer att titta på några av de senaste uppdateringarna som har lagts till 2023, samt några bra tips och tricks som hjälper dig att bli en fantastisk spelskapare.

De senaste 2023 uppdateringarna till Roblox

Här är några av de uppdateringar som spelskapare behöver känna till från Roblox utvecklarforum:

  • Sökning av timers med användardefinierade etiketter har aktiverats.
  • När du spelar RigidConstraint kommer dragning av ett objekt inte längre att få det att snäppa tillbaka till sin startpunkt.
  • Det finns inte längre något extra vitt utrymme efter att du tryckt på enter när du använder inmatningsmetoderna på Windows.
  • När du spelar spel med snabba fordon eller spelare lämnar streaming inte längre luckor i spelvärlden.
  • Arbetsflödena för Rojo-baserad plugin-utveckling har förbättrats genom att lägga till en inställning för "Ladda om plugins vid filändring" i Studio.
  • Rensning av utdatafönstrets innehåll kan göras genom att skriva "LogService:ClearOutput()."

Det finns många andra uppdateringar och förbättringar som fortfarande väntar i utvecklarforumet som du kan hålla utkik efter för att förbättra din Roblox-upplevelse.

Tips och tricks att komma ihåg

Roblox är en enkel plattform att navigera på. Här är några tips och tricks som du kan använda för att göra din upplevelse mycket bättre:

  • Titta på Roblox-videor på YouTube

Om du vill lära dig så mycket du kan om Roblox på det enklaste sättet är det bästa alternativet att titta på videor på YouTube. Det finns så många videor som laddas upp varje dag och tar upp olika frågor, från spelskapande till de senaste spelen på plattformen.

  • Använd sociala medier

Det fantastiska med Roblox är att det är en mycket interaktiv plattform. Under Covid-19-pandemin använde miljontals barn det som en plats att träffa och interagera med sina vänner. Du bör använda denna plattform och sociala medier för att hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen på Roblox-plattformen.

  • Var inte rädd för att prova nya spel

Om du vill njuta av din Roblox-upplevelse till fullo, gå ut ur din komfortzon ett tag och prova några nya spel. De typer av spel du kan spela på denna plattform är obegränsade. Skaparna gör allt för att skapa unika spelupplevelser för dig att njuta av.

  • Håll utkik efter gratisartiklar och belöningar

Genom att klara olika nivåer och uppgifter kan du belönas med gratis kläder till din avatar eller andra spännande belöningar. Håll alltid utkik efter sätt att tjäna gratisprylar snarare än att spendera dina pengar på allt du behöver på plattformen.

  • Anpassa din avatar

Din avatar återspeglar vem du är, så ta dig tid att anpassa den så mycket du kan. Det finns många olika föremål och tillbehör att välja mellan, som solglasögon, jackor, hattar och annan unik utrustning.

  • Håll kontakten med Roblox-appen

Du kan ta med dig Roblox vart du än går tack vare den fantastiska appen som finns tillgänglig för nedladdning på Google Play och App Store. Det betyder att även när du reser kan du fortsätta med ditt spelande, chatta med vänner och mycket mer.

Ta ditt spelande till nästa nivå år 2023

Genom att hålla koll på de senaste uppdateringarna från Roblox, samt använda tipsen och knepen i den här artikeln, kan du göra din spelupplevelse till en minnesvärd sådan. Att bemästra de senaste uppdateringarna på Roblox är enkelt och är det första steget för att erövra denna spännande värld.

Editorial Office
igitems