Login / Join

Bangalore och Bloodhound Guide till Apex Legends

APEX LEGENDS BANGLORE: Karaktär, förmågor och spelstil

Vem är Banglore?

Det hänvisades till som ett professionellt skjutspel som är tillgängligt även utanför gratis.

Vad är Banglore Tactical Ability?

Färdigheten är rökkastaren. Den har en avfyrningshastighet som visar och används till vägg för att få mer effekt mot fienden.

Vad är den passiva förmågan hos Banglore?

Användning av eld som kan hjälpa dig att röra dig snabbare på en viss tid.

Vad är den ultimata Banglore?

Den ultimata Banglore, är långsamt kryper medan över landskapet därpå.

Banglore Playstyle

När du spelar Banglore är hon den typ av soldatklass som är mer baserad på vapenstrid. Du kommer att upptäcka att passiva och taktiska förmågor kombinerades för omedelbar omplacering. Du’kommer att märka att hon kommer att arbeta som strid för att hjälpa den valda karaktären. Och hon kan trots att låta ditt team för ompositionering.

Vem är Bloodhound?

Han kallas för teknologiska spårare.

Vad är Bloodhounds taktiska förmåga?

Obvisst, är Allfaderns öga, när hans fiende var gömd kan han lätt spåra och fastställa den.

Vad är Bloodhounds passiva förmåga?

Spårning. Den kan hjälpa dig att spåra och lokalisera fiender.

Vad är Bloodhound Ultimate?

Blodhundens ultimata sak är jaktdjuret. Som en pjäs kommer sinnena att ytterligare förbättras och kunna låta dig snabbare.

Bloodhound Playstyle:

Om det finns potentiellt farliga och övergivna byggnader som du vill ligga i bakhåll är ditt utmärkta alternativ att använda Bloodhound som hjälte. Även om dess spårarförmåga ofta inte är användbar har hans potential mot sina fiender varit anmärkningsvärd som den bästa. Den spårar automatiskt lägret. Den här gången kommer jaktdjuret att vara användbart som din förmåga. Den är bäst på ett tandem genom Eye of the Allfather, särskilt i slutspelsnivån. Även när du är i en ner till en liten, är det ofta hade med inomhus som gör mycket olika.

Apex Legends skulle vara ett av de mest spelade spelen under 2018. Det används för att vara populärt på grund av dess analytiska utmaning när du spelar. Enligt forskning har nästan mer än miljoner spelats varje dag. Har riktig och underbar grafik som en spelare kommer att njuta mycket väl.

I Apex Legend ges åtta (8) klasser i spelet efter lunch med redan sex upplåsta ytterligare. Du behöver bara vinna dess nivåer för att kraftigt samla poäng.

Sök igenom vår Apex Legends Account-shop för ett stort antal erbjudanden!

Editorial Office
igitems