Login / Join
Genshin Impact

Att bemästra de senaste händelserna i Genshin Impact

Det finns flera nya händelser som fans av Genshin Impact ser fram emot. De flesta av oss har redan börjat förbereda strategier och taktiker för att ta itu med dessa roliga små kommande uppdrag.

Men om du har varit borta från spelet ett tag eller ännu inte har kollat in de senaste patchanteckningarna eller läckorna, kanske du undrar vad vi pratar om.

Oroa dig inte, för i den här artikeln kommer vi att gå igenom alla kommande Genshin Impact-evenemang för att få dig uppdaterad om spelet. Utan ytterligare ado, låt oss komma igång!

De kommande Genshin Impact-händelserna

Följande är de kommande händelserna i Genshin Impact som har fått fans över hela världen upphetsade:

Hemligt sommarparadis

Under detta event måste du vandra runt i Veluriyam Mirage och samla ett visst antal Joyeux-kuponger för att få belöningar. Dessa kan inkludera Primogems och Kaeyas outfit (Sailwind Shadow).

För att vara berättigad till evenemanget Secret Summer Paradise måste spelare ha äventyrsrang 18 eller högre och slutföra Archon Quest "Song of the Dragon and Freedom."

Äventyrarens prövningar: Avancerad

Ett annat evenemang som många spelare, inklusive vi, ser fram emot är de roliga utmaningarna där du måste klara av de olika prövningsstadierna för att få belöningar, som Primogems, Hero's Wit och många fler.

Du måste dock vara en äventyrare med rank 20 eller högre för att delta i evenemanget Äventyrarnas prövningar.

Delad syn

I det här evenemanget måste du hjälpa Amurata-forskaren att hitta och återhämta bedårande små djur. Det kan vara svårt att spåra små varelser, men med hjälp av en spegelliknande gadget (inskriven spegel) blir uppgiften lite enklare.

När du har slutfört evenemanget får du många olika belöningar, inklusive följande:

  • Upp till 420 Primogems
  • Maximalt 250 000 Mora
  • 24 Hjältars vittnesbörd
  • Upp till åtta järntalismaner av skogens dagg, oassträdgårdens vänlighet och den brännande kraftens kvarvarande glöd
  • Fyra äventyrares erfarenhet

Farlig expedition

Detta är ett kommande stridsevenemang där du måste slåss mot olika fiender. Nyckeln till att vinna detta är att besegra alla dina fiender (tre på varandra följande rundor vardera) inom tidsgränsen.

Spelare kommer att få belöningar, såsom Primogems, Mora, Hero's Wit, Mystic Enhancement Ore, och Weapon Ascension Items, efter att framgångsrikt ha slutfört Perilous Expedition.

Genius Invokation TCG-evenemang (Forge Realm's Temper: Endless Swarm)

För att delta i Forge Realm's Temper: Endless Swarm måste du avsluta följande:

  1. Archon Quest Prologue: Akt III och Världsuppdraget
  2. Tärningarnas, katternas och kortens slagfält

Gå till The Cat's Tail för att träffa prinsen och klara av de fyra olika stegen, vart och ett med specifika regler. Du kan öka antalet poäng du tjänar genom att besegra så många motståndare som möjligt.

Flyende solljus (pågår för närvarande!)

Fleeing Sunlight är en communitytävling där spelare får den spännande möjligheten att skapa fan art och publicera den på Twitter, Facebook och Instagram.

För att vara berättigad till tävlingen måste du följa de regler som nämns nedan:

  • Bidragen måste vara original.
  • Du kan inte skicka in kopierat eller plagierat arbete som redigerats med designverktyg.
  • Deltagarna måste publicera sin konst på sociala medieplattformar med följande hashtags: #GenshinImpact, #Klee och #FanArtContest.

När tävlingen är avslutad måste deltagarna vänta på resultatet till den 1 augusti 2023. Vinnaren kommer att få Primogems, Cash och Genshin Impact merchandise.

Avslutande tankar

Det finns många olika evenemang som spelets utvecklare fortsätter att lägga till för att säkerställa att spelet fortsätter att vara intressant och relevant 2023. Du kan också bestämma värdet på ditt konto och handla det före den nya uppdateringen för att hålla saker intressanta.

Eftersom lista över händelser uppdateras kontinuerligt kommer vi att hålla dig uppdaterad så fort det dyker upp nyheter om nya tävlingar. Tills dess, trevlig spelstund!

Editorial Office
igitems