Login / Join

Apex Legends Seven Lethal Weapon för säsong 12

Apex Legends har över ett dussin dödliga vapen, men vilka är de bästa? Här är vår topplista över vapen i Apex Legends för att hjälpa dig att komma fram till vilka vapen du ska använda i säsong 12.

Du kanske också är intresserad av:

Snabbt börja din resa i Apex med ett helt nytt konto!

Söker du premium Apex Legends boosting Services?

Vill du bli det ultimata rovdjuret? Lär dig av de bästa spelarna och bli en bättre spelare!

Kraber

Kraber är utan tvekan Apex Legends' bästa legendariska pansar som förstörs av kroppsskott och huvudskott slår ut en fiende direkt. Det är ett kraftfullt vapen som endast kan erhållas genom förrådsleveranser, som kommer att indikeras på kartan med en unik ikon (krusning som vatten). Krabbe har speciell ammunition. Detta innebär också att du inte kommer att kunna fylla på dess ammunition, vilket gör att du bara har åtta skott.

M600 Spitfire

Spitfire är ett specialvapen som bara finns i ett vårdpaket, så det förtjänar att komma på andra plats på vår lista över kraftfulla vapen. Spitfire har ett stort magasin, jämn eldhastighet, hanterbar rekyl och allvarlig skada. Maskinpistolen är användbar för användare som inte är de bästa: om skott (ADS) inte träffar, skaffa inte den här lätta maskinpistolen och börja brisera din väg till seger.

Volt

Denna kraftfulla kulsprutepistol exploderade i vapenmetan och visade inga tecken på att bli nerfed igen. Denna kulsprutepistol har alltid varit favorit hos många spelare i det här spelet. I säsong 12 fick Volt en betydande skadeökning och en större magasinstorlek.

Wingman

Å andra sidan kan Wingman’s renhet inte underskattas.  Minskat antal kulor och tungt magasinfäste, Nerfs har försökt få ner dess popularitet, men den är fortfarande ett favoritval. Headshots ger omedelbar död eller nästan 100 % skada.

Denna tunga pistol är ett av de dödligaste vapnen i spelet som kan 1 skjuta en fiende om den träffas i huvudet. Lätt att använda eftersom den har bra precision. Ett perfekt vapen för att plocka en fiende på kort till medeldistans.

G7 Scout

G7 Scout konverterades från ett krypskyttegevär till ett stormgevär, vilket ökade dess användbarhet avsevärt. Som ett självutnämnt "scoutgevär," "t presterar b "st på medellånga avstånd, där du kan dra nytta av dess skada och snabba eldhastighet. En mag mod krävs, men ett dubbelt tryck på avtryckaren kan ge dubbelt så mycket skada.

Triple Take

Även om den mindre skadan minskade i den gångna säsongen 12 är Triple Take fortfarande en av de bästa krypskyttarna du kan använda i spelet. Även om det är ett krypskyttegevär används det bäst på medeldistans eftersom ammunitionsprojektilen inte kan spridas så långt. Nu när den här superstarka energiblastern finns på slagfältet kan vi stolt proklamera den som ett toppvapen och en användbar krypskytt för alla typer av spelare.

Peacekeeper

Detta kraftfulla hagelgevär togs bort från speciella vårdpaket under den senaste säsongen och har sedan dess blivit golvbyte. Ännu bättre är att "PK" fortfarande känns" bra som förr. Den’är ännu bättre nu eftersom den kommer med en standard med Precision Choke och den nya "Kinetic Feeder" hop-up i Sea" på 12. Efter de massiva Season 8 nerfs till Mastiffs återvänder Peacekeeper äntligen till meta gun rankinglistan.

Editorial Office
igitems