Login / Join

Allt vi vet om Overwatch 2

Overwatch 2 är här! Spelet befinner sig nu i betafasen. Du kan besöka deras webbplats och registrera ett konto. Även om det'är i betafasen kan det ge dig vissa fördelar om du tar tag i spelet i ett tidigt skede.

Overwatch 2 Release Date

På BlizzCon 2019 meddelade Blizzard att Overwatch 2 fortfarande befinner sig i ett inledande utvecklingsstadium och har ingen aning om när det kommer att släppas.

.

När vi först började planera för 2022 hade Blizzard oss fast i sikte. Blizzard gjorde ett uttalande i samband med sitt kvartalsresultatssamtal i november 2021 och meddelade att Overwatch 2 och Diablo 4 hade skjutits upp.

Nya kartor, lägen och hjältar kan komma tidigare än vi trodde, tack vare Blizzard's beslut att "frikoppla" PvP-elementet i spelet från PvE. Det är säkert att anta att spelet kommer att släppas under Q1-3 år 2022.

Skynda dig upp och bli betatestare

Den första slutna betan för Overwatch 2 kommer att börja i slutet av april. Du kan anmäla dig på deras webbplats. Betaversionen, som tidigare bara har setts i showcase-trailers, kommer att innehålla en mängd helt nya funktioner som den nya hjälten Sojourn, ett nytt spelläge Push, fyra nya kartor och omarbetningar av hjältar.

Denna beta och framtida tester är viktiga för att upptäcka och korrigera balansfel. Vi har upptäckt några få avvikelser som vi kommer att åtgärda med en balanspatch som redan är planerad för senare den här veckan, men överlag fortsätter de flesta hjältar att ligga inom ett rimligt intervall för spel & vinstfrekvenser runt många olika färdighetsnivåer. Med detta i åtanke kommer vi att hålla ett öga på spelet och förväntar oss att göra fler justeringar av hjältebalansen under den här betan.

Du kan också få enkel tillgång till spelet genom att köpa ett OW-konto. Detta skulle också ge dig en snabb start på spelet med skins som redan är upplåsta och en högre rang efter eget val.

Overwatch 2's PvE- och PvP-lägen kommer att separeras i spelet

.

Overwatch 2's nya kartor, lägen och hjältar var alltid tänkta att vara gratis uppdateringar till det första spelet. Ändå beslutade Blizzard att separera Overwatch 2's PvP från PvE och släppte det vid olika perioder. För att Blizzard ska kunna erbjuda nytt innehåll gör man detta skifte, och den slutna betaversionen av Overwatch 2 börjar i april.

Overwatch 2 förväntas släppas senast 2022. De nya PvP-elementen kommer att få mer tid på sig att sätta sig eftersom det verkar som om PvE tar längre tid än planerat.

Om du kämpar i PvP kan du alltid leta efter en coachningstjänst för att förbättra ditt spelande.

Vad är Overwatch 2

Det är en uppföljare till Overwatch, men inte i den bemärkelse som vi vanligtvis tänker på uppföljare. Overwatch 2 verkar vara mer av en PvE-centrerad expansion än en fullfjädrad uppföljare. Säsongsevenemang i Overwatch Archive verkar vara inspirationen till dessa uppdrag. Mer konversation och cutscenes förväntas finnas med i de nya berättelseuppdragen.

PVE är uppdelat i Story- och hjälteuppdrag

.

PvE kommer att stå i fokus för Overwatch 2's gameplay. Den här gången kan Overwatch-spelare slå sig samman med sina favoritkaraktärer från tidigare spel för att ta sig an en robotarmé känd som Null Sector i kooperativa Story Missions.

Battle.net-spelare kommer "att gå samman för att försvara jorden från de omniska styrkorna i Null Sector, förstå resonemanget bakom robotarméerna' attacker och möta växande nya hot runt om i världen," enligt Blizzard.

Är du intresserad av FPS-spel? Du kanske är intresserad av vår artikel om de bästa vapnen att välja i Valorant!

Vapnen är dock inte bara viktiga i Valorant, många Overwatch-spelare bytte till Apex Legends, eftersom populariteten för OW minskade, där det också är viktigt att veta vilka verktyg som är optimala för att eliminera ditt motstånd.

Editorial Office
igitems