Services
Registrera dig
Logga in

Köp Pokemon-objekt - Pokemon Go Trading

Pokemon Go-prylar är viktiga för alla tränare. De kan användas för att utveckla dina Pokemon, rekrytera nya och mycket mer! Tyvärr kan det ofta vara tröttsamt och ibland dyrt att skaffa dem.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför köpa Pokemon Go-objekt?

En hel del människor har undrat vad de ska göra med sina pengar nu när de kan byta och köpa Pokemon-objekt. Vissa väljer att spara dem till framtida uppdateringar, medan andra spenderar dem snabbt för att försöka fånga dem alla så fort som möjligt.

En del spelare har redan upptäckt hur mycket enklare det här spelet kan vara om man investerar i rätt saker. Med Pokemon Go-prylar kan du dra nytta av flera olika strategier som gör att du kan göra snabbare framsteg i spelet. Att spara tid är bara en av fördelarna; du slipper också besväret med att spela varje dag för att samla Pokemon eller föremål som helt enkelt kan köpas för dina surt förvärvade pengar.

Hur man köper Pokemon Go-objekt

Så du vill bli den stolta ägaren av några Pokemon eller föremål i spelet? Med igitems har vi gjort det enkelt! Så enkelt att det kan göras i bara några få steg.

  1. Välj det erbjudande du vill ha, logga sedan in/registrera dig och betala.
  2. Kommunicera med säljaren med hjälp av vår budbärare på plats för att samordna hur de ska byta Pokemonföremålet med dig.
  3. Bekräfta beställningen och betygsätt säljaren därefter.

Vad väntar du på? Pokemonvärlden välkomnar nya tränare med öppna armar, så ge dig ut och hitta din favoritvarelse. Men se till att ha rätt verktyg innan du ger dig ut i denna okända terräng.

Vad är Pokemon Go

Pokemon Go är ett gratis spel som bygger på platsbaserad förstärkt verklighet. Målet med spelet är att fånga, slåss mot och träna virtuella varelser som kallas Pokemon och som visas på enhetens skärmar som om de vore i den verkliga världen.

Pokemon Go släpptes med blandade recensioner men med starka nedladdningssiffror. Det blev extremt populärt; det fanns över 65 miljoner spelare vid ett tillfälle. Det fick dock stark kritik för sina tekniska problem (det fungerade ofta inte), sin dåliga spelupplevelse (på grund av frekventa krascher och buggar) och sin berättelse.

Efter flera uppdateringar som syftade till att åtgärda dessa problem tog Niantic Labs bort vissa funktioner som fansen efterfrågade starkt. Vissa andra funktioner har ännu inte implementerats men förväntas ingå i framtida uppdateringar.

Medan vissa recensenter lovordade spelets koncept och tyckte om att spela det på sina mobila enheter, kritiserade andra spelet för att det tar slut på batterierna, för den överdrivna mängden slipning som krävs för att höja nivån och för den extremt långsamma takten i spelet.

Är det säkert att köpa Pokemon Go-objekt?

Det finns en hel del felaktig information och förvirring kring ämnet om huruvida det är säkert att köpa Pokemon Go-prylar online. Det gäller särskilt om du googlar "är det säkert att köpa Pokemon go-konto", eftersom flera webbplatser dyker upp som kan verka erbjuda dig en bra affär för dina pengar. Ändå är de bara pengasnurror som är utformade för att lura folk att betala pengar för ingenting.

Låt oss förklara: en sak som vårt team märker gång på gång när det gäller dessa typer av webbplatser eller butiker som påstår sig erbjuda "Pokemon Go"-föremål till salu till låga priser, är att dessa föremål ofta sannolikt är hackade från andra spelare, som har erhållits utan att ägarna vet om det.

Det finns tusentals och åter tusentals Pokemon Go-fans över hela världen som vill fånga Pokemon i verkligheten som Pikachu eller Snorlax, andra som vill fånga alla de mytiska Pokemon, men också massor av spelare som bara vill samla alla Pokemon i sin pokedex oavsett vad som krävs, även om det innebär att de måste ha flera aktiva konton på en gång.

Köp av föremål kan vara en skrämmande upplevelse om det görs på fel webbplats. Ta bort stressen genom att välja iGitems, den säkra och pålitliga marknadsplatsen för köp av Pokemon Go-prylar.

Hur man fångar Pokemon

Den enda sak som alla vill veta är "Hur fångar jag pokemon?". Svaret är enkelt: Fånga dem! Det kommer att vara huvudfokus i ditt spel eftersom du får XP (erfarenhetspoäng) genom att fånga pokemon. XP hjälper dig att bli högre i nivå snabbare och låser upp saker på vägen som nya föremål och funktioner (som ger dig power-ups som fler bollar, drycker, återupplivning osv.).

När du fångar varje Pokemon, se till att varje boll räknas! För om du missar några gånger kan den springa iväg och kanske till och med tappa motivationen att spela.

Pokemon GO-objekt att leta efter

För tränare som letar efter bra föremål kan spelet vara en skrämmande uppgift med så många byten och inte tillräckligt med inventarieutrymme för att hålla reda på alla samtidigt. Det finns många föremål i Pokemon Go som tränare kan hitta och använda, men alla är inte värda att behålla. Att veta vilka föremål som är viktiga är det bästa sättet att se till att tränarna skaffar allt som är värt att få med i sin tränarpackning.

  1. Rökelse - Om det finns något som tränare behöver så är det Pokemon-spawns så att de kan fånga sällsynta Pokemon till sin samling. Finns det något bättre sätt att göra detta än med rökelse? Det kan föreslås att spelarna använder lockmedel i stället eftersom de är mer kostnadseffektiva, men det finns trots allt något att säga om bekvämlighet. Det kommer alltid att finnas de stunder då en tränare har tur och fångar två eller tre sällsynta Pokemon som Snorlax och Dragonite med bara en enda rökelse förbrukad.
  2. Lucky Egg - det verkar inte som om Lucky Egg är ett så bra föremål till en början. Det fördubblar den XP som tjänas i 30 minuter, men det kan lätt ersättas av Incubators som ger betydligt mer XP när det kläcks. Tränare bör dock överväga att behålla Lucky Egg eftersom det kan komma till nytta senare, särskilt under en grindfest. Med tillräckligt med tid är det möjligt att höja nivån på en eller två lagmedlemmar med hjälp av Lucky Egg.
  3. Lure Module - Ett måste för alla blivande Pokemon Go-spelare, det här föremålet garanterar att massor av Pokemon kommer att spawna runt spelaren under en viss tid. Detta är perfekt för dem som vill fånga sällsynta Pokemon utan att göra mycket benarbete.
  4. Egg Incubator - Detta är ett nödvändigt verktyg för spelare som vill kläcka ägg och få motsvarande belöningar. Det är inte det mest glamorösa föremålet, men det är ett föremål som tränare vill ha i sitt inventarium.

Var kan man sälja Pokemon GO-objekt?

Vill du bli av med oönskade Pokemon Go-objekt? Sök inte längre än till iGitems! Pokemon Go har tagit världen med storm, och spelare söker efter sätt att tjäna pengar på spelet. Ett av de enklaste sätten är att sälja Pokemon Go-objekt på iGitems. Vår marknadsplats är den perfekta platsen för spelare att sälja sina föremål på ett säkert sätt och få säkra betalningar i gengäld. Vi erbjuder 24/7 livechatsupport, vilket gör det enkelt för säljare att komma i kontakt med oss om det finns några frågor, och ett säkert handelssystem backar upp vår marknadsplats. Är du orolig för att listade föremål inte blir sålda? Det behöver du inte vara om du vet hur många ivriga köpare det finns för Pokemon Go-objekt. Missa inte denna fantastiska möjlighet att förvandla dina digitala tillgångar till riktiga pengar. Om du är intresserad av att sälja dina Pokemon Go-objekt kan du registrera dig och lista dem gratis på iGitems idag.

Varför köpa Pokemon GO-objekt på iGitems?

Spelare över hela världen letar efter kraftfullare Pokemons för att slåss mot andra spelare. Det enklaste sättet är att köpa dem och värdefulla föremål på webbplatser eller marknadsplatser, men var börjar du ens ditt sökande efter en laglig och ansvarsfull webbplats? iGitems. Använd den enkla sökfunktionen för att hitta alla Pokemon Go-objekt inom några sekunder.

På iGitems är vi dedikerade till att hjälpa dig att förbättra ditt spel. Du kan hitta allt här, från de bästa Pokemon Go-objekten för tävlingsspelare till andra diverse hjälpsamma resurser. Vi strävar alltid efter att se till att våra kunder får vad de behöver till bästa pris, oavsett om det är ett Evolution-objekt eller en sällsynt Pokemon, utan att behöva vänta länge.

iGitems är mer än ännu en spelmarknadsplats. Den erbjuder också viktiga funktioner som 100 % betalningsskydd, pengarna-tillbaka-garanti, integritetsskydd, kundsupport dygnet runt och många fler. iGitems vill göra det enklare för dig. Du kan få det du vill ha utan att behöva spendera timmar och massor av pengar på en förstärkt verklighet som kanske inte ens ger dig något som tillfredsställer dig. Vänd dig till vår marknadsplats för Pokemon Go-objekt eller till och med de mest eftertraktade om du är mycket tävlingsinriktad. Du kommer inte att hitta en mer omfattande webbplats än iGitems när det gäller att söka vad du behöver för Pokemon Go.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?