Services
Registrera dig
Logga in

Köp Path of Exile-artiklar - Marknadsplats för handel med PoE-artiklar

I och med Path of Exiles senaste expansion, Expedition, har spelet fått en ny mekanik och relaterade föremål. Även om den största uppdateringen handlar om ädelstenar finns det även nya former av försvar som ward och olika nya föremål som lagts till i spelet. Om du vill undvika att slipa PoE-artiklar och ändå ha det roliga som de nya uppdateringarna medför, se till att kolla in den långa listan över PoE-artiklar till salu på igitems.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Path of Exile

Handel med Path of Exile är ett roligt och lönsamt sätt att förbättra din karaktär. Dessutom kan den användas i byten med andra spelare för användbara föremål eller resurser som hjälper dig med spelets utveckling! igitems är en POE-handelsplats där spelare säkert och snabbt kan köpa sällsynta föremål för sin karaktär.

Nu när Path of Exile har släppt sin efterlängtade expansion kommer spelarna att vara redo med de bästa föremålen och valutan för en nystart i den nya ligan.

Vad är Path of Exile Items?

Path of Exile är ett MMORPG som utvecklas och publiceras av Grinding Gear Games. Detta spel har varit mycket framgångsrikt sedan det släpptes i oktober 2013, med över 1 miljon spelare över hela världen! Så om du letar efter något som håller din uppmärksamhet uppe kan detta vara något för dig.

PoE Items används för att representera inte bara en karaktärs'utrustning utan även andra egenskaper. Med tanke på attributet Rarity/Quality kan de även ha ytterligare egenskaper som Affixes (enchants) för bättre prestanda under spelets gång. Det här systemet överbryggar alla dessa skillnader samtidigt som det är enkelt, så att du inte går vilse på din resa.

Path of Exile Items är en viktig del av varje spelares arsenal. De spelar en viktig roll i spelet och låter dig skydda din karaktär och döda starkare bossar.

iGitems är en onlinebutik för PoE-artiklar. Vi erbjuder billiga men säkra PoE-artiklar. Om du har några frågor eller funderingar om våra produkter, tveka inte att kontakta oss, vi skulle gärna vilja se till att allt går smidigt under din handel med iGitems.

Hur man handlar i Path of Exile?

Handelssystemet i Path of Exile skiljer sig från andra spel där spelare kan köpa och sälja föremål i ett auktionshus. Du måste själv hitta en annan spelare, det är en manuell process som tar tid från din dag. Men tack och lov har vi ställt in allt så att det blir mycket enklare än tidigare när handel mellan karaktärer var svårt eller omöjligt eftersom vår PoE Trade-sida har alla sorters föremål i lager, inklusive olika bossdrops, samt sällsynta crafting-material, som är både snabb & säker frakt, ingår också.

Vad är Path of Exile RMT?

Path of Exile är ett gratis onlinespel som låter spelare slåss mot datorstyrda motståndare. Spelare kan också köpa och sälja föremål för pengar på denna marknadsplats, en process som kallas Real Money Trading (RMT). Här på iGitems kan du hitta alla föremål du behöver, inklusive de mest eftertraktade varorna.

Path of Exile har en ständigt växande marknad för spelare som vill köpa, sälja och byta föremål. Spelets huvudvaluta heter Orbs som kan erhållas genom att döda monster eller slutföra uppdrag. Det är dock inte alltid meningsfullt att förvärva dessa orbs genom onlinehandel eftersom vissa webbplatser kan ta mer betalt än andra . Lyckligtvis behöver du inte oroa dig för det med vår webbplats.

iGitems är en Path of Exile-handelsbutik som har tillhandahållit tjänster inom spelbranschen i många år. Du kan köpa föremål i spelet med säkerhet här. Vi tillhandahåller säkra transaktioner till konkurrenskraftiga priser, så det är inte konstigt varför vi är en av favoriterna.

Varför välja oss?

Det finns ett fantastiskt utbud av anpassade föremål på vår webbplats. Om du letar efter en specifik typ eller klass så har vi det. Från vapen till rustningar och allt annat däremellan. Om det här låter som något för dig, se till att inte bara kolla in utan agera idag innan någon slår dig först! Utrustning av högsta kvalitet kan göra livet så mycket enklare. Att handla och skapa föremål kan verka skrämmande till en början, men du kommer att lära dig att det är lätt att handla via vår lättanvända marknadsplats.

Du kan spara mycket pengar genom att köpa POE-artiklar i bulk. Du kanske kan få så höga rabatter som 20 % av det normala priset! Det finns också rabattpaket där du hittar olika kombinationer, till exempel Exalted Orb och Chaos Orbs. Vi håller alltid vårt utbud uppdaterat så titta ofta tillbaka för att se om det finns föremål som lagts till under de senaste patcherna eller ligautgåvorna.

Om Path of Exile

Path of Exile är ett free-to-play actionrollspel som utvecklas och publiceras av Grinding Gear Games. Spelet släpptes i oktober 2013 för Microsoft Windows och i augusti 2017 för Xbox One.

Path of Exile utspelar sig i den mörka fantasivärlden Wraeclast. Spelarna tar på sig rollen som en exilbo som har förvisats från sitt hemland till den avlägsna kontinenten. Där måste de överleva i en hård och brutal miljö, slåss mot monster och slutföra uppdrag för att tjäna kraftfull utrustning och nya förmågor. Dessa landsflyktingar kämpar för att överleva mot monster och infödingar som anser dem vara ovälkomna besökare. Många exilbor blir banditer som plundrar och dödar andra exilbor efter att de anlänt. Spelet är utformat kring en bytesekonomi där spelarna kan byta föremål med hjälp av en valuta i spelet som kallas Orbs. Dessa orbs kan hittas som droppar från monster och kistor eller bytas med andra spelare.

Utvecklarna ville skapa ett spel som liknade Diablo-serien men som var tillräckligt annorlunda för att ha en egen identitet. Spelelement som permanent död och slumpmässiga miljöer påverkades av roguelikespel som NetHack.

Handlingen fokuserar på en sådan exilbo, känd som huvudpersonen, vars hemland har förstörts av en katastrof som dödar eller fördriver de flesta av dess invånare. Exilanten får sällskap av andra som söker skydd från angränsande öriken. Den sista levande personen ger huvudpersonen och deras allierade i sitt hemland i uppdrag att hämta de tre profetiorna, som kommer att vägleda dem för att återställa balansen i Wraeclast.

Spelet liknar andra actionrollspel som Diablo III. Spelarna styr sin karaktär från ett tredjepersonsperspektiv och kan navigera i miljön och attackera fiender med närstrids- eller distansvapen. Utrustning, färdigheter och magiska trollformler genereras slumpmässigt för varje nytt spel, vilket ger en annorlunda upplevelse vid varje spelomgång. Karaktärer kan också dö permanent om de förlorar all sin hälsa, vilket tvingar spelarna att börja om från början med en ny exil.

Path of Exile har också en ekonomi som bygger på utbyte av föremål mellan spelare vars syfte är att döda fiender och överleva i denna mörka fantasivärld. Orbs, spelets form av valuta, kan hittas som droppar från fiender och kistor eller bytas mellan spelare. Tillsammans med olika hemligheter som finns utspridda på spelets platser innehåller vissa områden inga monster eller byten alls; sådana platser fungerar som lore-element för dem som föredrar att läsa än att spela spelet. Spelet i Path of Exile består av fyra huvudtyper: berättelseinnehåll, sidoområden, zoner och kartor.

Hur kommer säljaren att leverera Path of Exile-artiklar?

Path of Exile är ett spel med en omfattande ekonomi för handel med föremål. För att säkerställa att du endast får Path of Exile-objekt av högsta kvalitet har vårt team anlitat verifierade säljare som erbjuder snabb leverans och problemfria transaktioner för dina önskade PoE-objekt på den här marknadsplatsen - allt utan att kompromissa med servicen.

Våra verifierade säljare är här med de mest tillfredsställande tjänsterna om du letar efter ett säkert och effektivt sätt att köpa Path of Exile-objekt. Allt vi behöver från dig är några få klick för att lägga en beställning av dina önskade Path of Exile-artiklar. Sedan kommer våra erfarna säljare att komma överens om en tid och plats i spelet för att träffas och byta föremålen med dig. De är betrodda riktiga spelare med bevisad erfarenhet av högkvalitativa prestationer som granskats av vårt team. Som ett löfte om den mest exemplariska servicen kommer varje PoE-artikelförsäljare att ta emot betalning först när köparen bekräftar att artikelbytet är slutfört. Denna extra säkerhetsåtgärd kommer att underlätta för dig helt och hållet.  

Söker du sälja Path of Exile-artiklar?

Professionella Path of Exile-spelare, vet du att PoE kan vara ett mycket lönsamt spel? Många spelare vill sälja populära eller sällsynta Path of Exile-objekt men vet inte hur eller var. Med iGitems har du inga problem att hitta någon som är villig och ivrig att köpa dina PoE-objekt - säkert från vår säkra marknadsplats som backas upp av 24/7 live chat support eller e-post/Discord/Skype om så önskas. Missa inte denna fantastiska möjlighet; agera nu för att tjäna pengar på ett enkelt och roligt sätt!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?