Services
Registrera dig
Logga in

Path of Exile-konton till salu - PoE Account Marketplace

Är du på jakt efter ett förstklassigt Path of Exile-konto? Ett med bra föremål och statistik, eller kanske bara ett enkelt konto för att komma igång med detta episka spel? Hos igitems kan du vara säker på att hitta ditt dröm PoE-konto!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Få en bra start i PoE

Path of Exile är ett fantastiskt spel, men det kan vara svårt att komma in i om du börjar från början. Det är därför vi erbjuder några av de bästa Path of Exile-kontona till salu, så att du kan ge dig in i spelet utan att behöva spendera timmar med att slipa efter utrustning.

Våra Path of Exile-konton är av högsta kvalitet och innehåller allt du behöver för att komma igång direkt. Vi har ett stort antal olika kontotyper tillgängliga så att du kan hitta det perfekta kontot för dina behov.

Du vill inte bli lämnad utanför i mörkret när det gäller PoE; gör förberedelserna enkla och utan ansträngning oavsett om du är en ny eller återkommande spelare med ett bra konto från igitems.

Plus, vår vänliga kundtjänst är alltid här för att hjälpa till med alla frågor eller problem du kan ha. Så vänta inte längre; köp ett Path of Exile-konto från oss idag! Du kommer inte att ångra dig.

Det här är det perfekta spelet för spelare som gillar spel som Diablo III och Torchlight 2 men vill ha något med mer djup med färre betalväggar, det har en butik i spelet där du kan köpa kosmetiska uppgraderingar, men det kommer inte att göra eller bryta din upplevelse, till skillnad från andra spel. Det finns ingen prenumerationsavgift heller! Allt du behöver är ett gratis Steam-konto, så är du klar.

Nyckelfördelar med att köpa ett Path of Exile-konto

En anledning till att spelare köper ett PoE-konto är för att de ska kunna anta utmaningar. Dessa tidsbegränsade händelser ger ett stort färdighetstak och gör spelet svårare än normalt, men om du har ett konto med tung utrustning blir det mycket enklare. De flesta utmaningsligor ger också några ganska bra belöningar för att klara av utmaningar, till exempel Challenger Trophy's.

  • Spara pengar, det här är en självklarhet!
  • Spela genast med en etablerad karaktär, du behöver inte slita eller spendera pengar.
  • Mindre tid krävs för att spela eftersom du inte behöver bry dig om att nivåhöja din karaktär från grunden eller skaffa dig grundläggande kunskaper om spelet.
  • Mer konton finns tillgängliga än det finns folk som vill ha dem, vilket innebär att du kan göra en bra affär!
  • Få ett försprång eller kom ikapp dina vänner.
  • (För återkommande spelare) Få tillgång till alla nuvarande och framtida expansioner utan att behöva grinda för dem igen.
  • (för återvändande spelare) Kom snabbare tillbaka in i spelet istället för att behöva spendera timmar på att komma upp i tempo med det aktuella läget.
  • (för nya spelare) Börja din POE-upplevelse utan någon av den hype eller stress som vanligtvis följer med att gå med i en ny spelgemenskap - du kan fokusera på att bara njuta av spelet utan några distraktioner!

Varför köpa ett PoE-konto?

Path of Exile är ett fantastiskt spel, men det kan vara svårt att komma in i om du börjar från början. Det är därför vi erbjuder några av de bästa Path of Exile-kontona till salu, så att du kan ge dig in i spelet utan att behöva spendera timmar med att slipa efter utrustning.

Våra Path of Exile-konton är av högsta kvalitet och innehåller allt du behöver för att komma igång direkt. Vi har ett stort antal olika kontotyper tillgängliga så att du kan hitta det perfekta kontot för dina behov.

För att få fötterna våta i PoE

Path of Exile är ett actionrollspel som släpptes i oktober 2013. Det har fått beröm för sin djupa spelmekanik, roliga strider och mörka fantasivärld. När spelet först släpptes fick det blandade recensioner på grund av vissa buggar, mediokert röstskådespeleri och dålig optimering. Grinding Gear Games har dock aktivt utvecklat nytt innehåll till spelet, inklusive fyra stora expansioner och flera mindre patchar som alla har förbättrat spelet avsevärt med tiden. De är nu ett av de mest framgångsrika indieföretagen där ute.

Principen för spelet är ganska enkel. Du är en landsflykting som har förvisats från ditt hemland och måste nu utforska världen Wraeclast och slåss mot horder av monster och andra landsflyktingar för att hitta värdefulla föremål och utrustning som kan hjälpa dig på din resa. Det finns sju karaktärsklasser att välja mellan, var och en med sina unika färdigheter och förmågor.

Spelet utvecklas ständigt, med nytt innehåll som läggs till hela tiden, så det finns alltid något nytt att utforska. Om du letar efter ett djupt och givande actionrollspel att sätta tänderna i är Path of Exile värt att kolla in.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?