NeverWinter
Login / Join

NeverWinter-artiklar

Stärk din hjälte med de bästa NeverWinter-föremålen.

0 Results
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
 • Skillnader i tidszon
 • Skillnader mellan servrar och regioner
 • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Välkommen till igitems - din främsta destination för Neverwinter-artiklar

Neverwinter är ett populärt free-to-play MMORPG utvecklat av Cryptic Studios och publicerat av Perfect World Entertainment. Spelet utspelar sig i det ikoniska Dungeons & Dragons Forgotten Realms-universumet och erbjuder spelarna en uppslukande upplevelse fylld av action, äventyr och rika berättelser. Att ha rätt föremål är avgörande för att få ut det mesta av din resa genom Neverwinters värld.

På igitems erbjuder vi ett brett utbud av Neverwinter-föremål, inklusive eftertraktad utrustning, monteringar, förtrollningar och mer, för att hjälpa dig att stärka din karaktär och sticka ut.

Mest eftertraktade Neverwinter-föremål

 1. Kraftfull utrustning och artefakter: Utrusta din karaktär med förstklassig utrustning och artefakter för att förbättra dina stridsförmågor och öka din överlevnadsförmåga i utmanande möten. Sällsynta föremål, som Orcus stav och jättens öga, har unika egenskaper och effekter som ger dig ett försprång i striden.
 2. Förtrollningar och runstenar: Förbättra din karaktärs prestanda med kraftfulla förtrollningar och runstenar som ger värdefulla statusbonusar och specialeffekter. Mycket eftertraktade alternativ, som Vorpal-förtrollningen och Bonding Runestone, kan avsevärt förbättra din karaktärs potential.
 3. Exklusiva riddjur och följeslagare: Färdas genom Neverwinter-världen med stil med sällsynta riddjur och följeslagare, som Tenser's Floating Disk och Angel of Protection. Dessa eftertraktade föremål ger inte bara unika förmågor och bonusar utan fungerar också som en symbol för dina prestationer i spelet.
 4. Hantverksmaterial och resurser: Skaffa värdefulla hantverksmaterial och resurser för att skapa potenta förbrukningsvaror, utrustning och andra föremål i spelet. Högkvalitativa material är avgörande för att maximera din hantverkspotential och hålla dig konkurrenskraftig i dina äventyr.

Varför välja igitems för dina Neverwinter-föremål?

Vår marknadsplats erbjuder olika Neverwinter-föremål som passar dina behov, från kraftfull utrustning och förtrollningar till sällsynta monteringar och hantverksmaterial. På igitems hittar du allt du behöver för att förbättra din spelupplevelse.

Vi förstår att du vill ha dina NeverWinter-föremål så snart som möjligt. Vårt team är dedikerat till att leverera dina inköp snabbt och säkert för att säkerställa en smidig transaktion. Dessutom är vår kundsupport tillgänglig dygnet runt för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem.

På igitems är vi stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser för alla våra NeverWinter-produkter, vilket ger utmärkt värde för dina pengar. Dessutom använder vår plattform avancerade krypteringsmetoder för att skydda din personliga information och säkerställa en säker shoppingupplevelse.

Med många års erfarenhet på marknaden för onlinespel har igitems etablerat sig som en pålitlig och tillförlitlig källa för Neverwinter-artiklar. Vårt engagemang för kundnöjdhet och säkra transaktioner har hjälpt oss att bygga en lojal kundbas och en stark närvaro i spelgemenskapen.

 1. Ett omfattande utbud av föremål
 2. Snabb leverans och 24/7 kundsupport
 3. Konkurrenskraftiga priser och säkra transaktioner
 4. Pålitlig och ansedd källa

Förhöj din Neverwinter-upplevelse med eftertraktade föremål från igitems. Bläddra igenom vårt urval, hitta de perfekta tillskotten till din arsenal och ge dig ut på dina äventyr med tillförsikt. Lyckliga äventyr!