Services
Registrera dig
Logga in

Köp New World-konton - handel med New World-konton

Glöm att slipa för material, vapen och nivåer och börja njuta av slutspelsinnehållet direkt med ett toppklassigt kampfärdigt konto.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför köpa ett New World-konto?

Om du vill vara bäst på allting är New World ditt spel. Det erbjuder massor av anpassningsmöjligheter och belönar spelare som spenderar timmar efter timmar med att slipa för föremål och nivåer.

Från att utforska enorma världar till att slåss mot fiendefraktioner finns det mycket att göra i detta enorma spel. Det kan dock ofta vara svårt att spela igenom allt med så många ansvarsområden och åtaganden, för att inte tala om att grinda ett konto från grunden! Det är där vi är här för att hjälpa till!

Det finns många fördelar med att köpa ett konto! Den kanske mest uppenbara fördelen är att du kan kringgå den tidskrävande processen med att levela upp din karaktär från grunden. Därför kan det vara särskilt bra att köpa ett konto om du har ont om tid eller om du inte har så stor erfarenhet av spelet.

En annan fördel är att du kan få ett försprång på nytt innehåll. Om du köper ett konto kommer det att ha legat längre fram i spelet än din karaktär, vilket innebär att det har tillgång till nya uppdrag och färdigheter tidigare. Detta kan vara till hjälp om du försöker komma ikapp vänner eller familj som kanske har spelat längre än du.

Om du hellre vill slippa den tid och ansträngning som det tar att slipa upp dina nivåer kan det vara ett bra alternativ att köpa ett konto. Med detta alternativ får du mer glädje av spelet eftersom du får ut mer av det snabbare. Du kan också få tillgång till vissa föremål som kommer att göra ditt liv enklare på kort sikt samtidigt som du får en fördel gentemot konkurrenterna.

Slutsatsen är att köpa ett New World Account istället för att levela ett är det bästa alternativet för dem med begränsad tid och ger dig som spelare chansen att hoppa direkt till de saker som du tycker bäst om på ön Aeternum.

Vilket konto ska du köpa?

Många faktorer bestämmer det faktiska värdet på ett konto som köpare bör känna till, eftersom det hjälper dem att göra informerade val om vilka kontoutbud som har priser som ligger närmast deras smak och krav.

Till exempel, om du tittar på två olika konton, båda med liknande utrustningskvalitet, men det ena har något mer guld än det andra i sitt lager, så kan priset vara mycket högre enbart baserat på denna skillnad.

Hur man köper och säljer konton i nya världen

Köpa ett New World-konto med igitems är säkert, enkelt och snabbt! Så snabbt att vi har skapat en enkel guide i 5 steg som hjälper dig genom processen från början till slut. Låt oss börja!

  1. Finn ett New World-konto som du vill köpa genom att surfa runt på vår webbplats. Du kan också använda våra filtreringsalternativ för att begränsa sökningen!
  2. Kontrollera att allt ser bra ut med kontot utifrån bilderna och beskrivningen och gå vidare till kassan.
  3. Välj en betalningsmetod och betala. Kort därefter får du ett bekräftelsemail med uppgifter om ditt köp.
  4. Få inloggningsuppgifter från säljaren, logga in på kontot och bekräfta beställningen.

Vill du sälja ditt New World-konto? Vi är här för att hjälpa dig! Med vår online-marknadsplats är det lika enkelt som att registrera dig, verifiera dig själv och skapa en lista! Du får välja önskat pris och lägga till bilder och information om ditt nya världskonto för att locka köpare! Så enkelt är det.

Så, om du funderar på att sälja ditt NW-konto, registrera dig och kom igång idag!

Är det säkert att köpa ett New World-konto?

Att köpa ett New World-konto kan vara en stressig och skrämmande upplevelse om det görs på fel webbplats. Du kan behöva oroa dig för om du får kontot eller inte, samt se till att dina pengar går till något värdefullt.

Här på iGitems tar vi hand om detta så att du inte behöver göra det! Varje konto inspekteras innan det skickas ut, vilket garanterar noggrannhet och säkerhet vid varje transaktion. Vi har också ett supportteam dygnet runt som är redo att ta itu med eventuella problem också, för säkerhets skull!

Vad är New World?

New World är ett helt nytt MMORPG från Amazon Game Studios. Spelet utspelar sig på ön Aeternum, där du utforskar inte bara de stora områdena utan också de olika fraktioner som styr dem alla!

Det finns många underverk att se på denna ö där magi löper igenom eftersom det är det som håller alla saker vid liv långt efter deras naturliga livslängd. Den mest värdefulla resursen du någonsin kommer att stöta på kan bara hittas här och är känd som Azoth.

När det gäller ön Aeternum finns det tre huvudfraktioner, var och en med specifika mål. The Marauders, The Syndicates och The Covenants.

Marodörerna vill ha en "fri" nation där makt ger rätt och alla som inte håller med måste betala med sina liv. Syndikatet vill inget mindre än att ta reda på vad som finns djupt inne i dem, oavsett hur långt hemifrån eller hur farligt det är att få den kunskapen. Slutligen har vi förbundet, som har till uppgift att rensa landet från kättare och smutskastare så att den heliga naturen kan blomstra.

New World lovar en omfattande och uppslukande upplevelse. Genom att arbeta med din fraktion kan du använda de resurser du får för att förbättra bosättningarna i din fraktions namn. Varje förbättring som skapas för denna gemensamma bosättning ger mer krafter både till din fraktion och till dig själv, vilket visar sig vara användbart för saker som rustning eller vapenhantverk.

Fördelarna slutar dock inte efter att du har lämnat ditt hemterritorium! Marknaderna drivs enbart av spelardrivna organisationer vilket innebär att vem som helst kan stiga uppåt på stegen.

New world är ditt spel om du är den typen av person som gillar att utforska nya platser och faror. Med en ny unik spelstil där ute känns det som om ett äventyr väntar vid varje vändning.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?