MONOPOLY GO!
Login / Join
Monopol GO! Klistermärken

Monopol GO! Klistermärken

Snabba på dina framsteg i Monopoly GO! med guldklistermärken från igitems och fyll i album för polletter, tärningskast och exklusiva belöningar.

5 Stars
4 Stars
3 Stars
0 Results
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
 • Skillnader i tidszon
 • Skillnader mellan servrar och regioner
 • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Monopol GO! Guldklistermärken hos igitems

Monopoly GO! ger det klassiska brädspelet en spännande twist och ger spelarna chansen att samla guldklistermärken och slutföra klistermärkesalbum för fantastiska belöningar. Med introduktionen av Monopoly Origins-albumet den 4 januari 2024 är insatserna högre och belöningarna ännu mer lockande. På igitems erbjuder vi ett exklusivt urval av guldklistermärken som är nödvändiga för att slutföra dina klistermärkesalbum, inklusive det senaste Monopoly Origins. Genom att fylla i dessa album får du inte bara fler brickor och tärningskast, utan du kommer också längre i spelet och kan dominera mer på spelplanen.

Oavsett om du vill ersätta albumet Hjärtliga helgdagar med det nya Monopoly Origins eller om du vill komma längre i turneringar och evenemang, är våra guldklistermärken din biljett till framgång.


Fördelar med Monopoly GO! Guldklistermärken

Att använda Gold Stickers från igitems för att komplettera dina Monopoly GO! album erbjuder många fördelar:

 • Exklusiva belöningar: Tjäna tokens, extra tärningskast och specialpriser genom att fylla i klistermärkesalbum med Gold Stickers.
 • Förbättrat spelande: Boosta ditt spelande med belöningar som möjliggör fler vändor, strategiska drag och en övergripande konkurrensfördel.
 • Deltagande i evenemang: Dra full nytta av evenemang och turneringar i spelet med de resurser som behövs för att tävla och vinna.
 • Slutförande av samlingar: Uppnå 100 % i dina klistermärkesalbum och lås upp unika symboler som representerar din spelare på spelplanen.

Varför välja igitems för Monopoly GO! Guldklistermärken?

När du väljer igitems för dina Monopoly GO! Gold Stickers får du följande förmåner:

 • Sällsynta och exklusiva klistermärken: Få tillgång till en kuraterad samling av guldklistermärken som inte är lätta att hitta i spelet, inklusive de som är avgörande för Monopoly Origins-albumet.
 • Säker och snabb anskaffning: Skaffa dina Gold Stickers snabbt och säkert, så att du kan slutföra ditt album på ett smidigt och effektivt sätt.
 • Maximalt antal dagliga poster: Med upp till 12 Game Piece-koder per dag optimerar våra klistermärken din dagliga potential för belöningar.
 • Dedikerad support: Vårt kundserviceteam står redo att hjälpa till med alla frågor, vilket säkerställer en smidig transaktion och integration i ditt spel.

Missa inte belöningarna som väntar i Monopoly GO!:s Monopoly Origins-album och därefter. Säkra dina guldklistermärken från igitems idag och ta din plats på topplistan med exklusiva polletter, tärningskast och mycket mer!