Services
Registrera dig
Logga in

Köp Mobile Legends Boosting - MLBB Boost

Är ditt Mobile Legends-konto inte tillräckligt bra? Är du trött på din nuvarande rating eller är det dina lag som håller dig nere? igitems är här för att hjälpa dig! Få enkla och snabba vinster på några minuter med hjälp av våra professionella Mobile Legends boosting-säljare.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför väljer du oss för att öka mobillegendarerna?

Söker du en omedelbar fördel? igitems är din one-stop shop när det gäller Mobile Legends boosting. Välj helt enkelt ett erbjudande och diskutera priser och detaljer om beställningen med våra boosters över chatt och slutför sedan betalningen. Vårt supportteam ser till att allt kring denna transaktion går smidigt från början till slut, och oroa dig inte! Du täcks av den säkraste betalningsgatewayen och vårt säkra beställningssystem.

iGitems Mobile Legends booster team består av erfarna spelare med en vinstfrekvens på 80+ och 100+ mytiska stjärnor, som har boostat i fem år i andra spel. Vår oberoende plattform har tusentals återkopplingar från nöjda kunder som du! Om innan du köper - skicka bara ett meddelande till oss via livechatt för hjälp om det behövs. Vi är alltid online och tar gärna emot dina frågor. Få den bästa bärservice idag.

Varför köpa en MLBB Boost?

Om du är trött på att spela med lågkvalificerade lag eller inte har tid att få en högre rating kan du boosta ditt Mobile Legends-konto med oss. Våra 200+ MYSTIC stars-spelare kommer att logga in och hjälpa till att förbättra alla nödvändiga saker i spelet. De flesta tjänster kräver delning av data men glöm det, här kan du få självförstärkning, vilket innebär att du kan spela med vår booster.

Vi erbjuder olika typer av tjänster, till exempel en rank-boosting på din önskade hjälte. Med Mobile Legends kommer uppgraderingar till ett överkomligt pris också. Alla kommer att ha tillgång utan att ha några problem att få ta del av denna fantastiska upplevelse.

Det bästa sättet att vara i toppen av din liga utan att anstränga dig för Mobile Legends är att använda en boosting-tjänst. Dessa tjänster låser upp allt innehåll och hjälper dig att hålla dig konkurrenskraftig.

Vad kan vi boosta? Vad som helst! Till exempel - rang från warrior till mythic (med 90 %+ vinstfrekvens), prestationer som 25 kills utan att dö, öka din vinstfrekvens på den specifika hjälten, eller till och med få en veckobelöning.

Vad är kraven? Vi behöver några specifika karaktärer som är populära i den nuvarande metan, emblem och tid för att slutföra din beställning.

Hur man får Boosted på MLBB?

På iGitems gör vi dina drömmar om att bli en högre rankad spelare till verklighet. Med våra tio års erfarenhet i branschen och över 100 % framgångsfrekvens med förebyggande av bedrägerier kan du känna dig trygg med att veta att oavsett vad som händer i början eller efter köpet - allt kommer att gå enligt plan!

Att bli boostad på vår plattform är enkelt. Så enkelt att vi har gjort en snabbguide för att hjälpa dig genom processen.

Här är stegen för att komma igång direkt:

  • Skapa ett konto här på iGitems eller logga in om du redan har ett.
  • Finn vilken typ av erbjudande du vill ha och säkra den nödvändiga betalningen.
  • Om du väljer tjänsterna för kraftträning måste du låna ut ditt konto för Mobile Legends.
  • När tjänsten för nivåhöjning/förstärkning är klar loggar du in på ditt konto och kontrollerar om allt som behövs är gjort och bekräftar sedan leveransen på iGitems så att säljaren kan få betalt.

Tip: Under nivåläggningsprocessen ska du se till att inte logga in på ditt konto. Det kan utlösa en IP-varning.

Vad är Mobile Legends?

Mobile Legends är ett mobilspel som har tagit världen med storm.

Mobile Legends: Bang Bang är ett MOBA-spel (Multiplayer Online Battle Arena) som är gratis att spela i mobilen och som har den mycket älskade MOBA-spelsmekaniken som League of Legends eller SMITE, men med ett urval av hjältar. Det snabba matchmaking-systemet gör det enkelt för alla att delta i strider; har du inte tid över? Inga problem! Det innehåller också många saker som spelare förväntar sig från PC-titlar, inklusive spelupplägg i laningfasen samt jungling och item builds. Det finns något här som säkert kommer att intressera alla fans som vill ha några snabba matcher när de är ute och uträttar ärenden.

Dess pekplattakontroller ger en sömlös spelupplevelse på surfplattor och telefoner, med några anpassningsbara alternativ som lägger till automatisk inriktning, sista träff (att sikta på fiendens svaga punkt), robotar som hjälper spelarna att träna i matchmaking-sessioner mot förprogrammerade datorer. Spelarna matchas utifrån sina svar under karaktärsvalsprocessen, där de väljer mellan olika klasser som krigare eller trollkarl och sedan tilldelas slumpmässiga motståndare runt om i världen med hjälp av landflaggor bredvid dem, medan de väntar tålmodigt tills spelet börjar.

Spelet erbjuder också en community-funktion där du kan livestreama och titta på streams från spelet själv, samtidigt som du bevittnar spel på hög nivå. Det har ett esportsystem så att spelare på olika nivåer kan tävla mot varandra för att bli toppspelare.

Toppfunktioner

Ta dig an dina fiender i en 5v5 clash of the MOBA-spel när du slåss om tre banor. Var försiktig för de kan ha mer än bara torn att erövra.

Ett varierat urval av hjältar ser till att det finns en hjälte för varje typ. Välj mellan tankar, magiker och skyttar också.

Snabbt matchmaking - hitta ett nytt spel inom tio sekunder och avsluta det innan tiden är ute, tack vare det här snabba systemet för tidig nivåsättning.

Inbyggd livestreaming gör att du kan strömma dina proffsspel eller bläddra bland spelets bibliotek med aktiva strömmar. Välj mellan olika filter som gör det möjligt för spelare att leta efter specifika hjältar, rankningar och mycket mer.

Mobilkontroller är ett innovativt sätt att få kontroll över din karaktär. Med den virtuella joysticken till vänster kan du göra snabba, intuitiva rörelser samtidigt som du släpper loss förmågor med antingen auto-aim eller manuell inriktning via pekskärmen.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?